Bildirim
HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (95. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
teşekkürler darisi bize insallah :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mate 10 lite da kullandığım parmak hareketleri/akıllı ekran görüntüsü/çizim gibi özellikleri mate 20 lite da bulamadım..bi fikri olan var mı?_ parmak ve eklemleri kullanarak caps almak ekran video kaydı alamıyorum -
Arkadaşlar benim telefonuma güncelleme uyarısı geldi biraz önce sizin önerileriniz neler biraz bekleyelimmi? Stabilite durumları nasıl? Birde bu güncellemeyi yaparken iostaki gibi yedekleme alarak yapabileceğimiz bir uygulama varmıdır? -
Büyük bi gaflete düşüp güncellemeyi yaptım ve telefon çöp oldu. Yağ gibi kayan cihazı mahvettiler. GÜNCELLEMEYİN dostlar, 9.1 bu cihaza kesinlikle uygun değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISEE -- 21 Haziran 2019; 6:2:48 >
Ben 1 hafta önce güncelledim. Daha hızlı oldu cihaz tek sıkıntı sarkı biraz daha az gidiyor sanki. Sıfırlamadıysanız sıfırlayın deneyin çok fark eder.
Ben dun gece dedim yedek alip sifirliyim yedek aldim kendi programı ile sonra guncelleme varmi die kontrol ettim bi baktim eski surume geri don diyo hemen tikladim indirdi 8 tekrar eski surum yapti telefonu yag oldu yagg cihaz ilkkez bir androidte bu kadar kolay eski surume gecis yaptim
Arkadaşlar bu sabah bana da güncelleme geldi. Kurulumu gerçekleştirdim şuan için telefon gayet stabil çalışıyor, kasma donma gözlemlemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsan_1 -- 21 Haziran 2019; 12:56:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
TR cihazlarına güncelleme sadece HiCare üzerinden mi geliyor? Neden HiCare olmadan güncellenmiyor bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba? HiCare olmadan güncelleme alan var mı?
Ben de güncelleyeli 2-3 gün oldu. Gözlemlerime göre cihaz daha akıcı ve seri çalışıyor. Pilde çok küçük bir düşüş var sadece. Kullanmadığım zaman geceden sabaha %2-%3 arası gidiyor, o yönden iyi. -
Hocam HiCare üzerinden güncelleme ne demek biliyorum ama bana güncelleme telefonu açınca direk güncelleme yüklensin mi şeklinde geldi. (TR Cihaz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsan_1 -- 21 Haziran 2019; 14:22:13 > -
Süpersin
Eski sürümü indiriyor şu an -
Size normal yoldan gelmiş o zaman. HiCare diye bir uygulama var, normalde güncelleme görünmüyorken uygulamaya girildiği zaman güncelleme görünüyordu. Ben de 2 gün önce güncelleme gözükmediği için dayanamayıp HiCare'den kurdum. Güncelleme kontrolü yaptığımız yerdeki güncellemeyle (Sizinki) benim yaptığımın arasında bir fark var mı merak ediyorum. -
:D superlıkle degılde sans ıste denk geldi :D -
-
Tam olarak nereden indiriyorsunuz eski sürümü.?
merhaba arkadaşlar, bu telefonda easy projection özelliği var mıdır? yani telefonda masaüstü pc gibi kullanılabilirliik özelliği var mıdır? bu özellik samsungda dex station diye geçiyor. -
Merhaba,
Son 7 senedir iphone kullanıyorum en son samsung note2 kullanmıştım android olarak. Ve büyük bir ios taraftarıydım. Ancak bu fiyatlar beni yıldırdı. Maddi sebeplerden ötürü X i satacağım.
3-4 yıllık bir ip6-6s fiyatına bu cihazın sıfırını kullanmak bu akşamdan beri kafamda ciddi yer kaplıyor.
Tüm cihaz sahiplerine sorumdur. İphone X ten sonra kullansam alışabilir miyim ? -
X birkac gomlek ustun. Ben iphone 5ten gectim eksiklik hissetmedim ama X ile arada cok buyuk fark var kim ne derse desin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, Huawei p20 lite aldığımda mobil ağdan 2g,3g,4g seçebiliyordum. android 9 a güncellemedim. önceki güvenlik güncellemesini yapmıştım. artık 2g şebeke seçimi yok. 4,5g açık/kapalı ve volte aramaları seçeneği var.
2G şebekeyi görmüyor artık telefon. Bunun bir çözümü var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahcell -- 22 Haziran 2019; 13:31:48 >
Yeni güncelleme aldım. Mükemmel ötesi olmuş. Nesne tanımlama, alışveriş, kalori hesaplama özellikleri de eklenmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X