Bildirim
HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (96. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayarlar>Sistem>Sistem gezintisi
Oradan gezinti düğmesi veya (emui 9.1 yüklediyseniz) el hareketleri seçilir. -
Emui 9.1 i yükledikten sonra, klaveyede yazı yazacağımda durum çubuğunda bildirim çıkmaya başladı. Dokunduğumda Swiftkey ile google sesliyazma arasındsa seçim yapmamı istiyor. Daha önce yoktu. Çıkmasını nasıl önlerim, bilen var mı? -
Hocam, ülke değiştirmeyi düşünmedim değil. Ne olur ne olmaz diye değiştirmedim. Şimdi AppGalery'e girebiliyorum. -
Arkadaşlar android 9a yükseltip instagramda hikayeler kısmını kasmadan donmadan izleyeniniz var mı? Bi haftadır 9 kullanıyorum instagramda hikayeleri sanki kare hızı yavaş yavaş geçerek izliyorum sinirimi bozmaya başladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. güncelleme boyutu olan 3.32 GB hafızada yer kaplayacak mı yoksa o dosyayı güncellemeyi kurduktan sonra siliyor mu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Eskiyen note 4 den sonra p30 lite geçiş yaptım cüzi bir miktara. Hayırlısı bakalım.
P30 lite konusu bulamadım.
Siliniyor kalmıyor.
çok teşekkür ederim
-
Cihazi yeni aldim
Operator turkcell fakat hicbirsekilde mobil veriye baglanamadik. Sorun ne olabilir.
-
Android 9 deneyimleriniz nasıl arkadaşlar ?
-Pil durumu
-Akıcılık
-Uygulamaların akıcılığı
-Wifi ve şebeke durumları gibi durumlar nasıl ? -
Pili eskisine göre çok daha az gidiyor. Eskisine göre daha akıcı cihaz şuan. -
Teşekkür ederim o zaman yavaştan geçelim.quote:
Orijinalden alıntı: seffa
Pili eskisine göre çok daha az gidiyor. Eskisine göre daha akıcı cihaz şuan.
Dostlar, bunu sormak için çok erken farkındayım. P20 Lite Android Q güncellemesi alacak mı ? bazı yerlerde almayacak diye geçiyor. Nedeni ise Kirin 659 işlemcisi olduğu içinmiş. Kirin 710 işlemcili olan Mate 20 Lite alacakmış örneğin. -
Arkadaşlar güncellemeden sonra Google asistan çalışmıyor ok google özelliği pasif halde görünüyor sizde de öyle mi?
P30 lite da sorun yokquote:
Orijinalden alıntı: ylmz354
Arkadaşlar güncellemeden sonra Google asistan çalışmıyor ok google özelliği pasif halde görünüyor sizde de öyle mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X