Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
112
Favori
545.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Türkbey

https://www.chip.com.tr/haber/huawei-p20-pro-ve-p20ye-en-yuksek-not_75930.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2181679 -- 14 Mayıs 2018; 0:11:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf kamerası için bile alınabilecek bir telefon olmuş.

• marcoreuss kullanıcısına yanıt
    Cihazın genel kalitesi her zaman için önemlidir ama daha önemlisi şahsi beklentilerimizdir. Mesela sermayede sorunu olmayan insanların araba seçerken birinin Mercedes birinin BMW birinin audi tercih ederken diğerinin wv ötekinin Fiat tercih etmesi gibi. Ne Fiat ne BMW Mercedes tercih edene enayi muamelesi yapmak doğru olmadığı gibi telefon konusunda da benim ki 1. Sınıfta ötekileri alanlar keriz edaları ile yorumlamamak lazım.

• arkadaşlar iphone x sahibi olarak dün p20pro aldım deneme amaçlı kullanıyorum

marka savunuculuğu falan yapmıyorum ama şunu net olarak söyliyim p20pro iphonex in eline su bile dökemez
    bunu elinde başka cihaz olanlar anlayamaz
    ancak iphonex kullananlar anlar
    iphonex fiyatlarına vs hiç girmeyelim zira hepsnin fiyatı fahiş ve olması gerektiğinin çok üstünde
    ama p20pro ekran özellikleri bakımından
    yaılım bakımından
    stabilite bakımından aklınıza ne gelirse daha çoooooooookk yol alması gerekir

şahsen iphonex ten bu cihaza geçilmez yada ikisi arasında kalanlar kesinlikle iphonex almalı

tekrar ediyorum elinde başka cihaz olanlar bunu anlayamaz
  • Daha aytıntılı yazarsan insanlar anlamış olur çoooook yol alması gerekir deyip geçmek pek açıklayıcı değil şunda şöyle bunda böyle şeklinde geri kaldığı yönleri bildirir misin?

Ablamda x varken ben pro nun geri kalan bir yönünü göremedim ki ""VCX' e göre; HUAWEI P20 Pro, diğer tüm cihazlara kıyasla tüm ölçümlerde daha iyi performans gösteriyor."" gibi önemli puanlama siteleri de çoktan pro yu x in önüne koydu bile sanırım kullananlar yazmıştır, sende kullanmayanın anlayamacağı yönleri söylersen öğrenmiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

https://www.chip.com.tr/haber/huawei-p20-pro-ve-p20ye-en-yuksek-not_75930.html
    Notlama yapılırken birtakım çıkar oyunları devreye girmiş belliki, bu piyasada IPHONE X gibi bir cihaz varken bu puanlama hiç inandırıcı değil.
    NOT: NOTE 8 kullanıyorum, bir önceki cihazım IPHONE X ti. Sadece Note serisine ilgimden dolayı NOTE 8 e geçtim ama yakın zamanda IPHONE X e döneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoreuss

Notlama yapılırken birtakım çıkar oyunları devreye girmiş belliki, bu piyasada IPHONE X gibi bir cihaz varken bu puanlama hiç inandırıcı değil.
    NOT: NOTE 8 kullanıyorum, bir önceki cihazım IPHONE X ti. Sadece Note serisine ilgimden dolayı NOTE 8 e geçtim ama yakın zamanda IPHONE X e döneceğim.

Alıntıları Göster
    Hem iPhone X hem de P20 Pro sahibiyim. P20 Pro bir çok alanda daha iyi. 1.si kamera...
  • KARŞI TARAFI ARARKEN ARADIĞIMIZ KİŞİ CEVAPLADIĞINDA TİTREŞİMLİ BİLDİRİM YAŞANIYOR.BUNU KAPATMA AYARAI YOK MU BEN Mİ ULAMADIM.

telefon aramasını cevaplama esnasında titreşim yaşanmasın
    her telefon bağlanmasında vs titreşim bataryanın içine eder
    bu nedir 3.sınıf cihazlar gibi dandik özellik konmuş

kapatmanın yöntemini bilen yazsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkenli12 -- 14 Mayıs 2018; 14:52:36 >
  • Öteki telefonum İphone X, nasıl X çıktığında çentik yüzünden sorunları vardıysa, buglarla uğraştıysak bunda da yeni çıktığı için bazı sorunlar var. Ama "bu" başlık ayfon mu p20 mi değil. Bu iki farklı işletim sistemi, iki başka bakış. Biri İphone'deki bir özelliği sever biri P20'deki gece modunu. TOPYEKÜN bir telefon tüm isteklerinizi karşılamaz, karşılasa zaten kimse telefon değiştirmez. İphone x güzel telefon, burada kıyaslama yapmayacağım ama p20 pro'da çok güzel telefon. İkisi de "kendi" işletim sistemlerinin zirvesi.
  • p20 ve p20 pro kullanan arkadaşlar.pil ekran süreleriniz nasıl ?
  • P20 ve P20 pro nun ön kamerası gerçekten çok mu kötü. Çok mu parlak görünüyor? Arka kameraya söz yok ama ön kamera kötü diyorlar.

• Ön kamerada güzellik modunu kapatınca o kadar patlatmıyor ama arka kamerayla kıyaslayınca zayıf kalmış.

Fakat telefonum yüz tarama ve parmak izi tarama hızı hakikaten efsane olmuş. Telefon yanken bile yüz tarıyor. Güneş gözlüğüyle bile yüz tarama yapabiliyor. Arka kamera gerçek anlamda efsane olmuş. Portre modunda sanki kişi 3 boyutlumuş gibi görünüyor. Şarj konusuna gelince günü rahatlık çıkarıyor. Kullanıma bağlı olarak 2 günü bile çıkarır.

• quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

P20 ve P20 pro nun ön kamerası gerçekten çok mu kötü. Çok mu parlak görünüyor? Arka kameraya söz yok ama ön kamera kötü diyorlar.
    Kötü değil, sadece parlak gösteriyor. Bir güncelleme gerekli. Düzeltirler diye düşünüyorum.
  • Aliexpresten aldığım kılıf geldi. Arkası sert ya lar yumuşak. Güzel kılıf. Telefonu havalı gösteriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Aliexpresten aldığım kılıf geldi. Arkası sert ya lar yumuşak. Güzel kılıf. Telefonu havalı gösteriyor.
    Link atar mısınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: forum13

p20 ve p20 pro kullanan arkadaşlar.pil ekran süreleriniz nasıl ?
    P20 pro kullanıyorum. 2 mail senkronizasyonu sürekli açık, yoğun telefon ve WhatsApp görüşmesi yapıyorum. Hiç güç tasarrufunu açmıyorum. Otomatik parlaklıkta. Ekran sürem 5 saat civarında. Sabah 7 de şarjdan çıkardım. Şu saat itibariyle şarjım %37. %10 la falan günü bitiriyorum genelde.

• Tamamen orijinal görüntü. Gün geçtikçe kamerası beni daha da çok etkiliyor.

Huawei P20 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2181679 -- 14 Mayıs 2018; 20:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

Link atar mısınız hocam

Alıntıları Göster
    aliexpress.com
    US $2.94 41% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Tamponu'de Huawei P20 Pro 6.1 inç Kristal Hibrid Tampon Temizle P20 Artı Sert Akrilik arka kapak Için Huawei P20 Pro telefon Kılıfları AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Huawei-P20-Pro-i-in-K-l-f-6-1-in-Kristal-Hibrid-Tampon-Temizle-P20/32860968696.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.135e4c4dqdoiHo

Şeffaf olanı aldım. Kamera çıkıntısını da kapsıyor. Huawei P20 Pro [ANA KONU]

• Konuya hemen iphonecular gelmiş millette onlara karşılık veriyor. Ben bu telefonu almak istiyorum daha çok kullanıcı deneyimi paylaşalım ki alacak olanların bi fikri olsun insanlar karşılaştırma işini yapıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: forum13

p20 ve p20 pro kullanan arkadaşlar.pil ekran süreleriniz nasıl ?
    Toplam 1 saat kadar tel görüşmesi, ara ara wifi açık ancak sürekli 4.5G bağlı, çok yoğun olmayan hatunla whats app görüşmeleri, kamera ile keyifli vakitler, gmail senkronizasyonu kapalı diğerleri açık, n11 de biraz takılma vs...

Huawei P20 Pro [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.