Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
112
Favori
545.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sorun bende de var. Ses kalitesi iphone ile yarışamaz . Karşı tarafın sesi tenekeden geliyor gibi oluyor. Google maps sorunsuz çalışıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 10 Mayıs 2018; 22:50:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Ses problemin cozumunu arastirdinizmi? Ben cok rahatsizim karsi tarafi bazen zor anliyorum. cozulebilecek bir sey mi sizce? Güncelleme vs ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası kalite sorunu yaşadım ama duymama ya da ne duyduğunu anlamama sorunu pek yaşamadım . Güncelleme ile biraz daha iyi olur ama bir iphone kalitesi beklemeyin. Mate 10 pro da çok iyiydi burada neden böyle anlamadım .

• Arkadaşlar ses konusunda ben çok memnunum. Htc 10du eski cihazim. O da ses konusunda gayet başarılıydı. P20 onu aratmadı asla. (hattım turkcell)

• iPhone X'den geçtim bende. Ses açısından bir kalite farkı hissetmedim.

• Şimdi farkettim, ekranı uyandırmadan bildirimler gelmiyor. Bunu nasıl düzelteceğim tecrübe eden, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DagustuN

Şimdi farkettim, ekranı uyandırmadan bildirimler gelmiyor. Bunu nasıl düzelteceğim tecrübe eden, bilen var mı?
    Bildirim ve durum çubuğu ayarlarında. Bildirimler geldiğinde "ekranı" aç seçeceği var, onu aktif ederseniz ekran açılır. Ama şöyle kullanmak en doğrusu. Telefonu gözle açmayı aktif edip, yukarı kaydır aç demek gerekiyor. Aksi halde, bildirime bakacakken ekran açılıyor. Eğer ekran açma şeysiniz kaydırarak aç diye işaretlerseniz, bildirim geldiğinde ekran açılıyor, sonrasında da bildirimler görünüyor, bakmak isterseniz üzerine tıklıyorsunuz. Doğrudan, gözle açma seçildiğindeyse, bildirimin içeriği asla görünmüyor. Böyle garip bir durum var, bende çözmeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Bildirim ve durum çubuğu ayarlarında. Bildirimler geldiğinde "ekranı" aç seçeceği var, onu aktif ederseniz ekran açılır. Ama şöyle kullanmak en doğrusu. Telefonu gözle açmayı aktif edip, yukarı kaydır aç demek gerekiyor. Aksi halde, bildirime bakacakken ekran açılıyor. Eğer ekran açma şeysiniz kaydırarak aç diye işaretlerseniz, bildirim geldiğinde ekran açılıyor, sonrasında da bildirimler görünüyor, bakmak isterseniz üzerine tıklıyorsunuz. Doğrudan, gözle açma seçildiğindeyse, bildirimin içeriği asla görünmüyor. Böyle garip bir durum var, bende çözmeye çalışıyorum.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ancak bahsettiğim şey tam olarak şu: sanki arka planda çalışma durduruluyor ve ben teli elime almadan ağ iletişimi gerçekleşmiyor. Tüm tasarruf seçeneklerimde kapalı üstelik.

• Arkadaşlar P10 serisindeki gibi navigasyon tuşları kaldırıp sadece parmak izi okuyucusunu navigasyon tuşu olarak kullanmak mümkün mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet en güzel yanı da bu :)

• Aynı google maps problemi bende de vardı, düzeldi şimdi.

Nasıl düzelttim ben de bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DagustuN

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ancak bahsettiğim şey tam olarak şu: sanki arka planda çalışma durduruluyor ve ben teli elime almadan ağ iletişimi gerçekleşmiyor. Tüm tasarruf seçeneklerimde kapalı üstelik.

Alıntıları Göster
    Bildirimler ekranı açar sekmesi gözükmüyor bende, daha önce vardı anlamadığım şekilde şuan gözükmüyor. Telefona 2.kullanici tanımladığımda ayarlara gidip bildirimler ekran açar sekmesi gözüküyor çok garip bir durum bir yerde ayar değiştirdiğim için mi böyle bir türlü bulamadım. Kurcalayan varsa bilgilendirirse sevirinim.

• Merhaba arkadaşlar. Ben p20 ile mate 10 pro arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz. P20 alan var mı . Pil performansı hakkında bilgi verebilir misiniz?

• Arkadaşlar herhangi bir uygulamayı kapatırken yanı uygulamadan çıkarken olan animasyonu degıstırme seçeneği var mı?

Şundan dolayı soruyorum çinden gelen P20 pro yu ınceledıgımde uygulamaları kapatırken olan anımasyon iphonedaki ıle aynıydı simgenın ıcıne dogru kapanıyordu sankı oraya gerı gırer gibi ve bu cok hosuma gıdıyor fakat suan pıyasadakı P20 prolara bakıyorum kullanmakta oldugum P10 plus gıbı ekranın ortasına dogru kapanarak kayboluyor fıkrı olan ,buna dıkkat eden var mı ?

• bu telefonu kullanan arkadaşlar iphone x den geçmeye değermi.Tarafsız olarak yorumlarınızı söylerseniz almak isteyenlere yol gösterir.

Sonuçta daha önce huawei kullanmayan insanlar çok.Kamera konusunda bazı sıkıntılar olduğu videolarda görülüyor.
  • hanıma telefon lazım. Mate 10 pro'a bakıyorduk. Acaba üstüne 1000 TL verip p20 pro almaya değer mi?
  • judasthewhite J kullanıcısına yanıt
    S9 ile karşılaştırdıgınızda yorumunuzu merak ediyorum , yaz sonu telefon alacağım kamera odaklı , Listemde şu an P20 pro , mate 10 pro ve S9 var , yaz sonu olmasının sebebi Nokia 9 u beklemeden kamera odaklı telefon alıp pişman olmak istemem çünkü Nokia 9 bu cihazların hepsinden daha iyi bir kamera performansıyla gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 13 Mayıs 2018; 12:59:43 >
  • her yerde siyah ve mavi var, twilight rengini gören var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcinar

her yerde siyah ve mavi var, twilight rengini gören var mı :)
    aynen antalya da hiçbir yerde twilight yok

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcinar

her yerde siyah ve mavi var, twilight rengini gören var mı :)
    Ben aldığımd da tek adet denmişti :)

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.