Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
112
Favori
545.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence mate 20 pro note 9 yeni ıphone serilerini beklemek lazım yeni çıkacak telefonlar 6000 tl geçer diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DagustuN kullanıcısına yanıt
    P20 Pro da yüzünüze bi parça nur gelmiş

• Telefonun arkası ayna gibi zaten, döndür çek yapıyorum 🤣

• Ben de vodafone'dan aldım ama henüz gelmedi. Merak ettiğim avrupa cihazların kutusundan şeffaf kılıf çıkıyor, Türkiye cihazlarda çıkmıyor dendi. Alan arkadaşlar bilgi verebilir mi kılıf var mı, kendinden ekran koruyuculu mu geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

Ben de vodafone'dan aldım ama henüz gelmedi. Merak ettiğim avrupa cihazların kutusundan şeffaf kılıf çıkıyor, Türkiye cihazlarda çıkmıyor dendi. Alan arkadaşlar bilgi verebilir mi kılıf var mı, kendinden ekran koruyuculu mu geliyor?
    Kılıf ve ekran koruyucu mevcut

• Pr20 Pro alan arkadaşlar, renk seçeneği var mı mağazalarda? Nette sadece siyah görünüyor.
  • Ekran koruyucu güzel de çok keskin yanları ya. İlk defa böle bişi gördüm.

• Pro kardeşimiz ne vakit 3500 dolaylarına iner sizce?
  • 2181679 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Boşuna almayalım o zaman

• eozen81 kullanıcısına yanıt
    Vodafoneda mavi de var ben mavi aldım.

• Ben eşime almak için p20'nin pembe rengini bekliyorum ama sanırım resmi olarak gelmeyecek

Yurt dışından gelecek olup da pembe renk p20 getirebilecek olan var mı?
  • Ben Twitlight modelini tercih ettim. Telefonla görüşürken özellikle dışarıda güneş altında falansanız millet dönüp bir bakıyor. Ne diyor bu böyle yanar döner :)

• Geçen yıl p10 Plus kullanmıştım, ve çok memnun kalmıştım. Özellikle siyah beyaz çekimler ve pro modu beni kendine hayran bırakmıştı. Bu yıl p20 duyurulduğunda heyecanlandım bir sürü yenilik içeriyordu telefon. Sonunda geldi, aldık ve kullanıyorum dünden beri. Oldukça yoğun kullandım, her şeyi yaptım. Bundan önceki telefonun iPhone x, hala da öteki hattım onda takılı.

Artıları

Telefonun pili olağan üstü iyi gidiyor. Sürekli 4g açıktı, şarj yüzde yirmiye geldiğinde 6 saat ekran süresi almıştım. Hiç wifi bağlanmadı telefona, bunu görünce inanamadım. Muhteşem bir pili var, çok iyi optimize edilmiş. Güç kısmında eksi "kablosuz" şarj, keşke olsaydı dedirttiyor.

Kamera herkes tarafında zaten övülen bir özelliği. Puanı çok yüksek, gerçekten de "fotoğraf" için daha iyisi şu anda yok diyebilirim. pixel 2xl'de kullandım, o da muhteşem ama bundaki uzmanlık daha derinlerde yatıyor. 4 saniye pozlama yapıyorsun ve elde yapıyorsun bunu, harika bir şey.

Kamera ara yüzü güzel mi olmuş kötü mü olmuş bilemedim. İphone'ye benzemiş biraz, ucundan samsung olmuş. öteki hali "evet "kötüydü ama bu hali iyi mi, bilemedim. Mesela siyah beyaza ulaşmak için 3 kere tuşluyorsun bu saçma. p10'da ve mate 10'da tek hamleyle siyah beyaz oluydu. Bari bu alttakileri değiştirebilsek. s9'da bunu yaptı samsun, öncelikleri değiştirsek süper olur.

Ön kamera hiç kötü değil. Evet biraz açıyor rengi ama detay kaybetmiyor önemli olan da bu. Güzellik modunu kapatınca ön kamera fhd+ kayıt yapıyor. 2160'a 1080 p.. güzellik modunda 720 p, zaten kim güzellik modunu açmak ister ki çok kötü. Cihazın kamerası efsane, 4k 30 kare düzgün sabitleme yapmıyor, Ois olmasına rağmen daha da kötüsü, yavaş çekim keşke konmasaymış, o kadar kötü ki, anlatılmaz. Samsung bu işi çok güzel yaptı..

Kamera "fotoğraf" için en iyi. Video için özellikle harici mikrofon kullanmak isteyenler için uzak durulması lazım. Özellikle zoom meselesi muhteşem böyle bişe görmedim ben. Bir mobil cihazdaki en iyi zoom yapan kamera bunda var, daha iyisi yok şu an için.

Yapay zeka bazen harika çalışıyor. Birine tutunca portre moduna geçiyor, bir nesneye yaklaşınca makroya geçip zoom yapıyor. Karanlıkta karanlık moduna geçiyor ama renkleri korkunç hale getiriyor, özellikle yeşil ve mavi görmeye görsün, hemen çiçek diyor basıyor yeşili, mavi görünce hemen basıyor maviyi.. bunun ayarlanması lazım, "en" uçta kullanıyor renk tercihini, bunu düzeltirlerse kimse yapay zeka modunu kapatmaz. şahsen ben bazen kapattıyorum, neyse ki bu bir seçenek istersen komple kapat :)

Çok şık, ele güzel oturuyor, hoparlörleri gayet güzel ses veriyor, oldukça keyifli bir android deneyimi var.

Gelmiş geçmiş en hızlı parmak izi okuyucusu. Bile biri görmedim. Ekran açılma sesi daha önce geliyor ekrandan, cihaz çok hızlı uyanıyor, çok hızlı tepki veriyor. Yüz taraması çok başarılı, milisaniyelerde açıyor, hayranlık uyandırıyor. Ta ki geceye kadar, gece karanlıkta tabi kji iphonex tokatlıyor. ama orada şöyle bir durum var, samsung s9'da kötüydü, ötekilerde kötü, orada iPhone değişik biri yapmış ve çok başarılı.

Telefonu eline alınca uyandırma gelmiş. Bu arada her zaman açık bir ekran var, bu gün ilk defa biri fark ettim. cevapsız arama gelince orada bildirim çıktı. Normalde uygulama bildirimleri çıkmıyor ya da mesajlar ama cevapsız arama göründü bu güzel.

Olumsuz yanlarıysa tabi ki kocaman duruyor. Çentik.. İphonex'de çentik meselesi çözüldü artık, bir çok uygulama destek veriyor ama andoride henüz ortalık karma karışık. Çentik boyuları her telefonda değişiyor, bazıları kapanıyor bazıları açık, bir karmaşa var. Google "çentik" ara yüzü koydu ama uygulamalara dayatmaları lazım.

Instagram, facebook henüz andorid için çentiğe hazır değil. Bir çok uygulamada çentik yerinde tuş ve ayar var, o yüzden erişilemiyor onlara. DAha da fenası Instagram stores çok kötü. İos'da çözdüler ama andorid'de Instagram tam bir adice davranıyor. S9'da da aynı sıkıntı vardı. çözünürlüğe adapte olmuyorlar. sorun mu, değil, çentiği kapat, cillop gibi devam et :D ben öyle yaptım.

Mate 10 da çözülen bildirim sorununa p20 pro'da döndük yine. Şimdi, bildirimleri görmek isterseniz gözle taramayı "önce gözle tara sonra kaydırarak" açı seçmeniz gerekiyor. Spotyf ya da müzik uygulaması başka türlü, kilit ekranında kontrol edilemiyor. Bu gayet doğal. İos'da da bu var, bunu seçersen diyor adam, hızla açılsın istersen kilit ekranında bildirim okumayı unut diyor. Haklılar.. ama bildirimlerin geç gelmesini görüyorum. iPad'de gelen bildirim bazen 10 saniye bazen bir dakika sonra telefona geliyor. Buna çözüm nasıl bulunacak bilmiyorum ama bir ilerleme olmamış.

Genel olarak , telefonu beğendim, 100 puan verecek olsam 80 veririm, bu bahsettiğim sorunların çözülmesi lazım. İphonex'in çıkış aşamasındaki sıkıntıları var sanki. 1-2 günceleme kesin gelecektir, kesin güzelleşecektir, o zamana kadar sorunları kenara bırakıyorum ve güzel kameranın keyfini çıkartıyorum.

• P20 alan ya da almak isteyen herkese şimdiden hayırlı olsun.

Şunu belirtmek istiyorum; kamerasıyla övülen bir telefonun düşük ışık, optik zoom ve optik zoom yaparken ois, 960 kare performansını kendi gözünüzle note8 ve s9 veya s9 plus ile kıyaslayın diyorum. Çünkü note8 kullanıcısı ve hobi amaçlı amatör fotoğrafçı olarak kamerasını çok merak ettiğimden bugün inceleme imkanı bulduğum için yazıyorum bunları. Amacım tartışma yaratmak ya da şu marka falan demek değil, her teknoloji mağazasında yanyana karşılaştırma imkanınız var. Zararı olmaz, hangisinin beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını anlamanız açısından...

Çektiğiniz resimleri aynı ekran üzerinden (nfc ya da wifidirect ile paylaşılabilir) karşılaştırmanızı tavsiye ediyorum, çünkü ekran çözünürlükleri de farklı telefonlar.

• fiyatı cok pahalı 3500 civarı olması lazım.düşer mi bilemiyorum ama düşmesi lazım.
  • Ben dün Vatan Bilgisayarda baktım inceledim. Gerçekten çok beğendim. Tasarımı, arka kameraları, ekranı ve ses kalitesine bayıldım.

• 4000 e düşer kesin ama 3500 sanmam .

• Huawei P20 Pro [ANA KONU]

• Merhaba. Iphondan p20 pro ya gecis yaptim. Teknosadan aldim birkac problemim var. 1) konusma esnasinda karsi tarafin sesi bazen cok boguk geliyor ayni hat iphonedayken cok berrakti. 2) sahibinden. Uygulamasinda bir urun arattigimda en altta bunu ariyorsunuz ama bu olarak degissinmi diye surekli yazi cikiyor. Cozemedim bunu kapatmayi 3) Google maps dokunmatigi asiri derecede takiliyor kullanilamaz halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazc -- 10 Mayıs 2018; 21:50:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.