Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
112
Favori
545.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ticari kredi kartım var, vadesiz taksitlendirme işlemi için sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkolog7 T kullanıcısına yanıt
    He tamam hocam siz taksit ile alabilirsiniz sorun yok vatan bilgisayar ya da teknosa gibi yere uğrayın yardımcı olurlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç deneme çekimi yaptım. Daha fazla kurcalayamadım. Yarın atarım yine.

Huawei P20 Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

Maalesef bu da nur yüzlü çekmiş , ten renginiz yok. Ben anlamıyorum,şu arka kameraya verdiği çabanın 1/10 unu ön kamera ya verse ne olur . Çok mu zor ya . Yani bir iphone 6s in on kamerasi kadar bile niye çekmez.detaylar muhteşem,renk tonları süper lakin yüz kısmına gelince beyaz parlak :(
    Güzellik modundan dolayı öyle oluyor:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selfi neredeyse hiç kullanmıyorum ama 4k da ois olmama durumu sıkıcı.

• izzard İ kullanıcısına yanıt
    Burası barış manço bulvarı sonu değil mi hocam :)

Shiftdelte in incelemesinde bir caddenin gece çekimi çok daha iyiydi. Acaba ayar filan mı yapmak lazım.?

• quote:

Orijinalden alıntı: srsy

Burası barış manço bulvarı sonu değil mi hocam :)
    Çok benziyor hocam. Süleyman demirelin bir alt bulvarı. Sosyete pazarı üzeri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

Shiftdelte in incelemesinde bir caddenin gece çekimi çok daha iyiydi. Acaba ayar filan mı yapmak lazım.?
    Hocam aynen. Ben geçen haftalarda Mate 10 Pro aldım. Böyle bir çekim yok. Konusunda beni yerden yere vurdular :)

Şöyle ki gece modunda çektim bunu ama. Pro modda falan uğraşmak gerekebilir. Deneyeceğim biraz eklerim oldukça.
  • Geldi. :)

Aynen ama adana havası aldım direk. Canım memleketim haftaya gelicem şükür 😁

• vatan bilgisayar satışa başlamış
    www.vatanbilgisayar.com
    HUAWEI P20 128 GB AKILLI TELEFON MAVİ - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/huawei-p20-128-gb-akilli-telefon-mavi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Geldi. :)

Yurtdışından mı aldınız hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: srsy

Aynen ama adana havası aldım direk. Canım memleketim haftaya gelicem şükür 😁
    Gel hocam gel :)

• İlk görüşlerim.

Şarj fena değil. Alacakaranlık rengide güzel. Mavide tercih edilebilir ama siyahın bir albenisi yok

Kamera modları öğrene öğrene güzel fotoğraflar çıkar.

Stereo hoparlörler aşmış bu sefer gerçekten. İphone x solda sıfır hem bas olarak hem yükseklik olarak.

Elde tutuş ergonomi güzel.

Çözünürlük şuan tamam. Mate 10 proda pikseller görünüyordu. Gözlerini kontrol ettir diyen göz doktorları vardı. İkisini yanyana görebilirlerse belki anlarlar ne demek istediğimi. Gerçi hiç qhd ekran kullanmamış insanlara anlatmak zor.

Huawei share mate 10 proda nasıldı bilmiyorum ama macbook ile anınla dosya paylaşmak telefonun içine girebilmek çok büyük kolaylık.

Titreşim yine zayıf. Daha ucuzları mate 10 lite da doygun bir titreşim varken. Prolarda ve bunda hala zayıf bir titreşim var anlayamadım.

Kamera arayüzü çok daha kolay hale gelmiş.

Gece bir güncelleme gelmiş. Güvenlik güncellemesi sanırım ama kamera arayüzünde küçük değişikler var.

Telefonu kaldırınca uyanma modu gelmiş.

Yüz tanıma çok ama çok hızlı. Gözleriniz kapalıyken kilidi açmıyor x teki gibi.

Parmak izide hızlı gerçekten.

xiaomi gibi çift alan kullanımı gelmiş. Bu gerçekten efsanevi bir özellik.

4k 60fps gerçekten güzel videolar ortaya çıkarıyor ama çok sık kullanmadığım için 30 fps de yeterli olacak. Bu seneye kadar 60 fps yoktu.

Herşey bir arada olmuyor zaten.Gerçekten işi iki tık ileriye götürmüşler.

Tek sıkıntı fiyat diyenleri duyar gibiyim. Ama şu dolar euro kurunda hala cihaz alabiliyoruz. Ben daha yüksek fiyatlardan girer diye bekliyordum. Biraz zaman geçtikçe düşecektir muhakkak.

Bir çırpıda yazdım bir çırpıda okunsun diye imla hataları için kusura bakmayın.

Alanı pişman etmeyecek ve uzun süre götürecek bir telefon. Ücretsiz ekran değişimi 90 gün dediler ama sorgulamada ekimin 24üne kadar veriyor. Bu bile insanın güvende hissetmesine sebep oluyor.

• P20 vatana gelmiş

www.vatanbilgisayar.com
    Huawei P20 Akıllı Telefon Fiyatı- Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/huawei-p20-128-gb-akilli-telefon-siyah.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkbey -- 8 Mayıs 2018; 12:23:10 >

• p20 teknosaya da gelmiş arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkbey -- 8 Mayıs 2018; 12:36:1 >
    Hocam telefonunuz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Bir sorum olacak size, Macbook ile dosya paylaşma ve telefonun içine girme kısmını biraz daha açabilir misiniz? Teşekkürler
  • Vallaha mini inceleme için bir iki gün var ama ilk bakış olarak çok güzel telefon. Parmak izi okuyucusu cihazdan hızlı . 3x zoom bu güne kadar gördüğüm en iyi zoom telefonlarda. Daha bir sürü detay var ama çok beğendim cihazı ..

• Yaklaşık 1 ay oldu p20 kullanıyorum daha önce hiç bi telefonu bu kadaf sevmemiştim. Centiğini de kapatmıyorum böyle daha güzel. Fotoğraf çekmek ayrı bi zevk.

Herkese gözü kapalı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.