Bildirim
Huawei P20 Pro [ANA KONU] (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bir de x ile p20 pro nun ön kamera yani selfie karşılaştırma fotosu koyarmısınız ? parlak çekiyor diye gördüm lncelemelerde .. -
Hayırlı olsun always on display ekranında uygulamaların Bildirimleri geliyor muquote:
Orijinalden alıntı: vbalikci
Vallaha mini inceleme için bir iki gün var ama ilk bakış olarak çok güzel telefon. Parmak izi okuyucusu cihazdan hızlı . 3x zoom bu güne kadar gördüğüm en iyi zoom telefonlarda. Daha bir sürü detay var ama çok beğendim cihazı ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler dostum. Always on da bildirim görünmüyor. İkon bile yok. Belki ben bilmiyorum. Bu arada bikdirim gelince ekran açılıyoe ama sadece hangi uygulama var onu haber veriyor. İçerik yok. Bir ayarı var mı bunu acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Telefonu arkdaşım aldı. Bluetooth 4.2 olduğu için aynı iki Bluetoothlu hoparlöre ses vermiyor. Ama bildirimler için bir saat bir de ses için kulaklık veya hoparlör kullanılabilir gibi. Saat olmadığı için onu deneyemedik.
-
Aktif ettin mi Aod yi? Daha doğrusu aktif ediliyorsa
How to enable Always On Display, Mate 10 pro?
Teşekkürler, pro bir miktar açık tonlu çekmiş. Ama tolere edilebilir seviyede geldi .
Aktif üstadım. Ekran kapalıyken çalışıyor. Arada yer değiştiriyor. Ama bildirim ikonu yok .
Evet ancak daha güzel geldi gözüme :) güzellik ayarları azaltılırsa sorun kalmaz gibi.quote:
Orijinalden alıntı: SerdaR^73
Teşekkürler, pro bir miktar açık tonlu çekmiş. Ama tolere edilebilir seviyede geldi .
Bu arada arka kameralar nasıl size paylaştığım örmeğe bakacak olursak?
Arka kameraya söylecek bir sozyok, bir bumara şuan. X in selfie si sanki ten renginizi daha iyi vermiş gibi ama , arka kamera profesyonel kamera kıvamında yanlız
Sağolun hocam.quote:
Orijinalden alıntı: hsinan93
Hocam telefonunuz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Bir sorum olacak size, Macbook ile dosya paylaşma ve telefonun içine girme kısmını biraz daha açabilir misiniz? Teşekkürler
Huawei share diye bir olay var. Onu açınca bilgisayarda finderdan telefona otg kablo bağlamış gibi erişebişiyorsunuz kablosuz olarak.
Macte oldu ama windowsta yapamadım daha.
Ayarlar - uygulama ve bildirimler- en altta bildirimler ve durum çubuğu menüsünden - bildirimler ekranı açar kısmından ayarlanabilir.quote:
Orijinalden alıntı: vbalikci
Teşekkürler dostum. Always on da bildirim görünmüyor. İkon bile yok. Belki ben bilmiyorum. Bu arada bikdirim gelince ekran açılıyoe ama sadece hangi uygulama var onu haber veriyor. İçerik yok. Bir ayarı var mı bunu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzard -- 8 Mayıs 2018; 18:0:22 >
Üstadım oradan açık ama bildirim içeriği görünmüyor. Telegramdan bildirim var diyor ama kim anlaşılmıyor. Telefonu açmak ve uygulamaya gitmek gerekiyor.
-
-
Arkadaşlar p20 almak için bekliyorum fiyat biraz azalsın diye ama dolar 4.300 oldu beklenir mi yoksa şimdi alsam mı ne dersiniz
Huawei ön kamerada ilginç şekilde geriye gidiyor. Benim P9 Lite 2016 cihazımın ön kamerası gündüz daha gerçekçi çekiyor, Mate 10 pro incelerken bunu gördüm. -
Ekonomik durumun elverişli ve telefon ihtiyacın fazlaysa al. Yoksa bekle. Dolar artsa da Apple ve Samsung dışında firmalar fiyat artırmıyor. P20 pro da artmaz gibi. Ama düşer mi bilemem.
Arkadaşlar ben de P20 pro ile aranıza katıldım bu akşam. İlk izlenimlerim çok iyi (HTC 10 dan geçiş yaptım). Vatandan 8 taksit ile aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X