Bildirim
Huawei P20 Pro kamera testi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Huawei p20 modelinde cilginca bir pazarlama basarisi gosterdi. Sirket icin cok buyuk bir adim oldu
-
-
Miss gibi reklam. Çok güzel P20 Pro güzellemesi.
Habire kamera vurgusu yapılmış. Ama video konusunda tek kelime dahi edilmemiş. FHD 30 FPS üstündeki rezil videodan bahsedilmesinin Huawei tarafındaki tepkisinden korkulmuş herhalde.
Note 9, Meizu 16, LG G7 vb hiçbir cihaz yok. Süper harika muhteşem kameranın nasıl iş çıkarttığını karşılaştırmalı olarak göremedik. :D Cihazın tek ayırıcı özelliği belli bir süre tripotsuz uzun pozlama yapabilmesi. -
Sanal test hilesinden sonra iyi geldi afiyet olsun.kamera işinde Samsung gerisi sanal test.
-
Adanayı özledim. Hala sıcak mı? Orada az çay içip kestane yemedik be gardaş. :) -
-
mate 10 pro kullanıyorum fotoğrafta gerçekten çok iyi ama video da iyi sayılmaz. huawei cihazı mümkünse kullanmayan yorum yapmasın batarya ve fotoğraf kalitesinde aşmış bir telefon. Samsung huawei yi ancak note 9 ile yakalayabildi. Apple ürünlerini alanları görüyorum telefonları şarjdan çıkmıyor.
-
reklam -
Gece bundan iyi çeken telefon görmedim demek 808'e 1020'ye hakaret. Net hakaret yani. -
S9+ ile note 9 aynı cihaz ki ?
Birisi kalemli sadece -
LG G7 gece çekimini gördüm belki çözünürlük bu telefondan daha düşüktü ama LG resmen geceyi gündüz yapıyor.
-
Yuksek fiyatta dolar endeksli satılan çoğu telefondan iyi.
-
keşke bi silseydin telefonu, öyle tozlu tozlu çok hoş görünmüyor :)
-
P20 pro 4500 TL iPhone x 8-10 bin TL note 9 8000 TL p20 pro her ikisinden daha iyi kameraya ve tasarıma sahip 1 aydır kullanıyorum muhteşem bir cihaz özellikle Twilight rengi
-
Mi 5s cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız kamera incelemesi yapıpta tek bir örnek fotoğraf koymamanız biraz komik kaçmamışmı?
-
Yalnız kamera incelemesi yapıpta tek bir örnek fotoğraf koymamanız biraz komik kaçmamışmı?
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Miss gibi reklam. Çok güzel P20 Pro güzellemesi.
Habire kamera vurgusu yapılmış. Ama video konusunda tek kelime dahi edilmemiş. FHD 30 FPS üstündeki rezil videodan bahsedilmesinin Huawei tarafındaki tepkisinden korkulmuş herhalde. Note 9, Meizu 16, LG G7 vb hiçbir cihaz yok. Süper harika muhteşem kameranın nasıl iş çıkarttığını karşılaştırmalı olarak göremedik. :D Cihazın tek ayırıcı özelliği belli bir süre tripotsuz uzun pozlama yapabilmesi. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X