Şimdi Ara

Huawei P20 Pro kamera testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei'nin 3 kameralı amiral gemisi P20 Pro, sahip olduğu kamera yetenekleri ile fotoğraf çekmeyi sevenleri mutlu edebilecek yetenekte bir telefon.

Özellikle düşük ışık performansı şaşırtacak derecede iyi. Galeriden fotoğrafların gerçek boyuttaki hallerine erişebilirsiniz.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Huawei P20 Pro ile çekilen fotoğraflar

• Miss gibi reklam. Çok güzel P20 Pro güzellemesi.
    Habire kamera vurgusu yapılmış. Ama video konusunda tek kelime dahi edilmemiş. FHD 30 FPS üstündeki rezil videodan bahsedilmesinin Huawei tarafındaki tepkisinden korkulmuş herhalde.

Note 9, Meizu 16, LG G7 vb hiçbir cihaz yok. Süper harika muhteşem kameranın nasıl iş çıkarttığını karşılaştırmalı olarak göremedik. :D Cihazın tek ayırıcı özelliği belli bir süre tripotsuz uzun pozlama yapabilmesi.
  • Huawei p20 modelinde cilginca bir pazarlama basarisi gosterdi. Sirket icin cok buyuk bir adim oldu

• Bu da benim gece tek kamera ile çektiğim resim. Huawei P20 Pro kamera testi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miss gibi reklam. Çok güzel P20 Pro güzellemesi.
    Habire kamera vurgusu yapılmış. Ama video konusunda tek kelime dahi edilmemiş. FHD 30 FPS üstündeki rezil videodan bahsedilmesinin Huawei tarafındaki tepkisinden korkulmuş herhalde.

Note 9, Meizu 16, LG G7 vb hiçbir cihaz yok. Süper harika muhteşem kameranın nasıl iş çıkarttığını karşılaştırmalı olarak göremedik. :D Cihazın tek ayırıcı özelliği belli bir süre tripotsuz uzun pozlama yapabilmesi.
  • Sanal test hilesinden sonra iyi geldi afiyet olsun.kamera işinde Samsung gerisi sanal test.

• cebrail_86 C kullanıcısına yanıt
    Adanayı özledim. Hala sıcak mı? Orada az çay içip kestane yemedik be gardaş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebrail_86

Bu da benim gece tek kamera ile çektiğim resim.
    cihaz ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi note 12 pro kamera sorunu
    geçen hafta açıldı
    Redmi Note 10 Pro NFC Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mate 10 pro kullanıyorum fotoğrafta gerçekten çok iyi ama video da iyi sayılmaz. huawei cihazı mümkünse kullanmayan yorum yapmasın batarya ve fotoğraf kalitesinde aşmış bir telefon. Samsung huawei yi ancak note 9 ile yakalayabildi. Apple ürünlerini alanları görüyorum telefonları şarjdan çıkmıyor.

• reklam
  • Gece bundan iyi çeken telefon görmedim demek 808'e 1020'ye hakaret. Net hakaret yani.
  • ernknd E kullanıcısına yanıt
    S9+ ile note 9 aynı cihaz ki ?

Birisi kalemli sadece
  • LG G7 gece çekimini gördüm belki çözünürlük bu telefondan daha düşüktü ama LG resmen geceyi gündüz yapıyor.

• Yuksek fiyatta dolar endeksli satılan çoğu telefondan iyi.

• keşke bi silseydin telefonu, öyle tozlu tozlu çok hoş görünmüyor :)

• P20 pro 4500 TL iPhone x 8-10 bin TL note 9 8000 TL p20 pro her ikisinden daha iyi kameraya ve tasarıma sahip 1 aydır kullanıyorum muhteşem bir cihaz özellikle Twilight rengi

• tadalar T kullanıcısına yanıt
    Mi 5s cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız kamera incelemesi yapıpta tek bir örnek fotoğraf koymamanız biraz komik kaçmamışmı?

• Yalnız kamera incelemesi yapıpta tek bir örnek fotoğraf koymamanız biraz komik kaçmamışmı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.