Şimdi Ara

Huawei P20 Pro Sürüm Düşürme (Downgrade) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
9
Favori
23.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hisuite ile 8 sürüme geri düşürebilirsin, sonrasında işlemi yapabilirsin. Kodu nasıl ve nereden, kaç paraya aldın?
  • Hisuite ilede olmuyor downgrade seçeneği çıkmıyor . Ebaydan 22$ dolara aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Hangi sürümü kullanmak istersen zaten çözümü var ama bir çok arkadaş 128 sürümü kullandığını söylüyor, ben şahsen 9 sürüm kullanıyorum.
  • Arkadaşlar android 9 sürümden 8 sürüme geri dönüşle ilgili çok soru vardı ve bir çok arkadaş yapamadığını yazmıştı, bu konu ile ilgili gerekli işlemleri ilk sayfaya ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh1N0

c185 kodlu cihaza yükleyebilen var mı bende sürekli hata veriyor

edit: sd kartla yükleme başarılı teşekkürler
    Nasıl yaptın anlatta bizde faydalanalım.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapStarX

Merhaba p20 pro CLT-L09 model cihazımı bootlader unlock yapamıyorum . Code satın aldım ama cihazın menüden oem unlock aktif olmuyor. Bu sorunla karşılaşan var mı ? Cihazın sürümü 9
    Kodu nerden ve kaç liraya aldın, hemen veriyorlarmı?
  • 1 günde gönderdiler kodu

• quote:

Orijinalden alıntı: RapStarX

1 günde gönderdiler kodu
    Nereden ve Kaç lira?
  • Ebay 22$

• quote:

Orijinalden alıntı: leventakgun06

Nasıl yaptın anlatta bizde faydalanalım.

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    konuda anlatıldığı gibi yaptım ek olarak uusb otg ye hafıza kartı okuyucu, hafıza kartı okuyucuya da micro sd kart takarak halletim otg ye usb disk taktığımda hata veriyordu sürekli
  • quote:

konuda anlatıldığı gibi yaptım ek olarak uusb otg ye hafıza kartı okuyucu, hafıza kartı okuyucuya da micro sd kart takarak halletim otg ye usb disk taktığımda hata veriyordu sürekli

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Pekiyi 9.0 yazılımı nasıl hallettin. bunu detaylı bir şekilde anlatırmısın.
  • Arkadaşlar merhaba,

Benim cihaz CLT-L29 C185 daha önce HiCare'den Birleşik Arap Emirliklerini seçerek 9.0'a güncelledim. bir kaç hata vardı, neyse bu hatalara girmek istemiyorum, ve 8.1'e Hisuite ile dönüş yaptım. Tekrar 9.0'a güncellemek istiyorum ama bir türlü olmuyor. HiCare'den defalarca denedim olmadı, sonra Huawei Firmware ile deniyorum onunlada olmuyor. Ne yaptım ne ettimse olmuyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.
  • quote:

Merhaba,

Pekiyi 9.0 yazılımı nasıl hallettin. bunu detaylı bir şekilde anlatırmısın.

Alıntıları Göster
    hicare den bae yi seçtim güncelleme geldi hemen bu şekilde geri kurdum sizde güncelleme gelmiyorsa telefonu sıfırlayıp tekrar deneyin gelmesi lazım
  • quote:

hicare den bae yi seçtim güncelleme geldi hemen bu şekilde geri kurdum sizde güncelleme gelmiyorsa telefonu sıfırlayıp tekrar deneyin gelmesi lazım

Alıntıları Göster
    Her şeyi yaptım telefonu sıfırladım, HiCare'den C185 kullanan tüm ülkeleri denedim olmadı. Huawei firmware uygulamasıyla orada bulunan 1 madde hariç hepsini denedim yine olmadı. O 1 maddeyi araştırdım ve bir Fransızın videosuyla güncellemeyi hallettim.
  • quote:

Her şeyi yaptım telefonu sıfırladım, HiCare'den C185 kullanan tüm ülkeleri denedim olmadı. Huawei firmware uygulamasıyla orada bulunan 1 madde hariç hepsini denedim yine olmadı. O 1 maddeyi araştırdım ve bir Fransızın videosuyla güncellemeyi hallettim.

Alıntıları Göster
    nasıl yapıldığını anlatırsan eğer veya video linkini paylaşırsan aynı sorunu yaşayanlara çözüm olur hayırlı olsun
  • Android 8 152 sürümünde scroll performansı çok düştü sizde de öyle mi? Parmak kası yapacağım scroll yaparken resmen var mıdır bunun bir çözümü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim EML-L09.L29 olanı silmem gerekir mi?http://img4host.net/upload/121406025c62c4ba3d75c.png

Yaptım hocam çok sağ ol =)wipe çekmedim su anlık gayet iyi.Sıfırlamış her şeyi baştan kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyaman06 -- 12 Şubat 2019; 16:49:39 >
  • sa. @Musty28 abi Allah razı olsun ya.hakkını helal et.sayende sıkıntısız sorunsuz 128 sürümüne düşürdüm cihazımı.android pie ve 195 sürümündeydim.eğer yapacak arkadaşlar varsa
    bu aparatla yaptım işlemi tavsiye ederim.
    urun.n11.com
    Usb Type-c Otg Kablo Usb C Otg Çevirici Dönüştürücü Mouse Klavye - n11.com
    https://urun.n11.com/kablo/usb-type-c-otg-kablo-usb-c-otg-cevirici-donusturucu-mouse-klavye-P152745257

bu sürüm gerçekten çok daha iyi.hem batarya hemde akıcılık konusunda hemde kamera konusunda.özellikle gece çekimi tartışmasız çok çok daha iyi en son sürüme göre.sanıyorum bu süürmde kalırım hayatta güncellemem daha.tekrar teşekkür ederim ederim abi.cümleten hayırlı kandiller...

• Slm Mustafa bey sizi takipteyim ve size bir sorum var siz telefonunuza bootloader kimliği aldınızmı aldıysanız nasıl aldınız bende almak açtırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat huawei p20pro -- 25 Nisan 2019; 10:47:36 >
  • Slm arkadaşlar telefonum p20 pro telefonda son sürüm yüklüydü 9 sürüm önce 8 sürümün 161 düşürdüm sonra 128 düşürdüm şuandada 120 sürümde peki 120 sürümünün dadaha düşüren bilirmiyim buradaki maksadım Nisan ayından önce yani mart aylarında çıkan bir sürüme geçmem gerek ozaman bootloader kilidini açabilirim box cihazıyla
    Huawei P20 Pro Sürüm Düşürme (Downgrade)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat huawei p20pro -- 25 Nisan 2019; 10:54:49 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.