Bildirim
Huawei P30 Lite ile ilk karşılaşma
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
7 sa. önce paylaşıldı
Giriş
-
Bu da mı kirin 710 be. Bu da mı?
-
P smart 2019'un kameralari gelistirilmis, 4 gb Ram'li versiyonu olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 21 Nisan 2019; 18:57:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
P30 lite a imei atabiliyor muyuz, Kirin710 imei kaydıkabul ediyor mu? Yurtdışından temin etmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
-
Dua edelim kirin 710 çıktı. Yoksa hala kirin 659 dan devam ederdik.
-
Huawei sadece kirin 710 ve 980 üretmekte hata yapıtor.Qualcomm sd730g üretti kirin 710'u bırak 980'e yaklaşır performansı neredeyse.
-
Parmak izini arkaya koy sonrada 3000 lira iste
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Videolarınız IPAD lerde çalışmıyor
-
Alınnaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Babam için düşünüyorduk yabancı kaynaklara da baktım pek beğenilmemiş. Olmamış bu telefon maalesef.
-
Fiat 2200 seviyesine inmeli
-
Inceleme icin cok tesekkürler.
Almanyada yasiyorum, Telefonu ogluma aldim, ilk telefonu. Ben de biraz inceledim, kamera, ekran vs gayet güzel.
Fiyat 329 Euro Media Markt. -
İnceleme için teşekkür ederim. Düşünülebilir iyi bir ürün gibi duruyor anlatılanlara göre fiyat performans telefon olduğunu düşünüyorum...
-
Reis neredesin eski tadı kalmadı buranın
-
Huawei p30 lite'nin orjinalini almak istiyorum.
Nereden bulabilirim?
buradan veya mail adresimden yazabilirsiniz.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Mail adresim: merveb2002@hotmail.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vay be bi zamanların gayet iyi fp telfonuydu. huaweiyi de bitirdiler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X