P30 var bende de S20 FE aldım 1 hafta önce hala P30 kullanıyorum. Bağımlılık yapıyor resmen. Hala kamerası günümüz cihazları ile kapışıyor. Bataryası 5 saatten fazla ekran süresi veriyor 3 saat oyun var bunun içinde. Hangi markanın hangi modeli 4 yıl sonra ilk günkü akıcı stabil arayüze sahip kalabiliyor. Ulan amerika ambargonun sırası mıydı???? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (516. sayfa)
-
-
p30 pro güzel telefon 3 yıldır kullanıyorum ama s22 ultrayla s23 ultrayla falan kapışamaz arkadaşlar. xiaomi 13 falan çok daha iyi telefonlar.
mate 50 pro almayı düşünüyorum ama google servisleri kafamı kurcalıyor. gspace ile falan etrafından dönülüyormuş da 30k verip uğraşmak ne bileyim.
sıfır gibi çiziksiz p30 proyu da çekmeceye koymak istemiyorum bi yandan ama insan 3 sene kullanınca değişiklik de arıyor.
p60 pro geliyor o gelince mate 50 proda bi indirim yapsalar böyle mesela mate 50 pro + gt3 pro saat (deri kayış, titanyum değil) + freebuds 5i verseler mesela bundle şeklinde, fiyatı da 26k falan yap havada kaparım
tek telefon 30k olunca biraz düşündürüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 6 Nisan 2023; 22:39:33 > -
Mate 50 Pro kullanıyorum tavsiye ederim hocam . P30 Pro yu satacak olursanız da talibim :)) Çok kullanıp sattım ,belki 20 Tane , Gerçekten zamanının ötesinde bir cihaz. Halen sorunsuz,kasmadan kullanılıyor. Kamera da iyi ,Batarya da üzmez . Ses mono olsa da iyi , konuşma sesleri iyi ,ekran Edge ve güzel . 🙏😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar İstanbul dışında olup cihazı kargoyla gönderip yetkili serviste pil değişimi yaptıran oldu mu? süreç nasıl işliyor ve işçilik nasıl memnun musunuz?
-
Ben yaptırdım hocam. Direk my Huawei üzerinden kod alıp yolluyorsunuz. Garantiden bataryamı değiştirip hemen yollamışlardı. İşçilik zaten tartışmasız güzel. Çünkü cihazı makineler açıyor. El değmiyor.
benim cihazın garantisi bitti gerçi ama artık parasını verip yaptıracağız.
-
benim cihazın garantisi bitti gerçi ama artık parasını verip yaptıracağız. Ne kadar süre telefonsuz kaldınız?
-
telefonu sıfırlamaya gerek var mı? yoksa olduğu gibi mi gönderdiniz?
-
Ben Ankara'da günübirlik verip alıyorum
Mart güncellemesi p30 a hâlâ gelmedi arkadaşlar.
Başka gelmeyen var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 8 Nisan 2023; 1:42:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana 1 yıldır güncelleme gelmedi. En son geçen yıl mayısta almışım güncelleme.
Ben sıfırladım da gönderdim. Zaten onlar alır almaz sıfırlıyorlar.
telefonu maintanence moda alıp öyle verebilirsiniz ben öyle yapmıştım. herhangi bir verinize erişemezler bu şekilde, eğer gizliliğim önemli diyorsanız. sim kartı çıkarın, maintanence moda alın, verin.
ama verileri yedeklediğinizden emin olun çünkü "telefonu sıfırlayabiliriz de sıfırlamayabiliriz de" diyorlar. benim telefonu sıfırlamadılar batarya değişimi olduğu için. ama ben sıfırlamaya kendimi hazırlamıştım en nihayetinde siz de ona göre tedbirinizi alın hiç belli olmaz.
-
512GB 8GB P30 Pro
Harmony OS3 Güncellemesi geldi geçen hafta.
Artık Android 12 tabanlı hale geldi.
Satın almak isteyen varsa görüşebiliriz.
"Ekran, önkasa ve Pil" paket halinde Mart2022 Yılında Yetkili serviste değişti.
Şimdi de sol alt köşede çatlak mevcut ancak kullanımına mani bir durum yok.
Ekran koruyucusu üzerinde.
Orjinal Kutusu, Kullanılmamış Orjinal Kılıfı, Kullanılmamış Orjinal Kulaklığı ile birlikte.
-
Hocam garanti için fatura istiyorlar mı acaba, sistemde gözüküyor garantisi, ancak fatura kayıp,.
Birde istanbulkartla nfc'yi kullanabilen var mıdır..
Hocam sistemden bakabiliyorlar. Benim uzatılmış garantim vardı. Sistemden baktılar.
Fiyat?
Bu harmony os p30 a gelmeyecek mi yav bilgisi olan yok mu
Hocam değişimden sonra pil performansınız nasıl? Bende değişimden sonra perk bir fark olmadı. Hatta acaba değiştirmeden mi gönderdiler dedim😅 genelde 1 gün 5-6 saat ekran süresi veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emui 12 ile 1 gün ve 5-6 saat normal bir değer. Benim yarım gün ve 3 saat idi. Değişimden sonra saat hesabı yapmadım hiç ama dolu dolu geçiyor artık günler. 4k çekimler, editler ve sosyal medya vs..
P30 pro satın aldım dün sıkıntısız tertemiz hangi yazılımı kurayım önerdiğiniz var mı üzerinde şu anda 12.0.0.149 var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X