Hisuite denedim hocam emui 11'e düşürdüm ancak daha aşağına düşmüyor.Mate 20 pro kullaniyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (515. sayfa)
-
-
Hisuite in bi eski sürümünü yükleyip dener misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim hocam olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mart güncellemesinden sonra şarjım hızla düşmeye başladı. böyle saçmalık olamaz. bilerek yapıyorlar resmen bunu.
-
Güncelleme p30 a gelmedi daha bile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ekranda alarm kurmuş gibi saat işareti çıkıyor ama alarm vs kurulu değil bunun nedeni nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı fikirdeyim. bende de şarj hızlı düşüyor.
-
Saat alarmı kurup sonra iptal edince gider belki. Birden fazla saat uygulaması varsa onlardan birinde kurulu da olabilir. Ekran görüntüsü de atabilirsiniz bakalım.
-
Kendi saati var alarmları açıp kapatıyorum yine gitmiyor. Planladığım bir şeyde yok not defterine falan baktım. Tekrar başlatınca gidiyor. Gelince SS atıcam.
-
-
ben deneme yaptım kapatınca gidiyor saat.
-
Bende gitmiyor kendi kendine çıktı zaten ben alarm falan kurmadım
diyanetin namaz vakti uygulamasında herhangi bir vakit için ezan okuma bildirim vs seçince de o saat ikonu çıkıyor. benzer şekilde çalışan farklı uygulamalarda da aynı mantık çalışıyor olabilir.
sadece saat alarmında çıkmıyor yani. yakın zamanlarda bu tip bir uygulamayla bildirim alarmı vs yapmış mıydınız?
-
Hayır yapmadım ama uygulamaları kontrol edicem
Arkadaşlar merhaba, P30 modeli için kullanıcılarına bir şey sormak istiyorum.
Telefonunuzda ekrana çift dokunarak açma ve kapatma olayı var mı?
-
Kastettiğiniz kilit ekranında uyandırma ise evet çift tıklayınca ekran uyanıyor.
Aynı çift tıklamayla ekran kapanıyor mu peki?
-
Hayır sadece açma yapıyor.
p30 pro bu telefon mükemmel bir şey. wifi bağlantısını access point gibi wifi üzerinden dağıtabiliyor.
4.5g'yi modem gibi dağıtabiliyor.
pc ile ağ bağlantısı kuruyor.
huawei watch 3 saatimi kablosuz şarj ediyor.
huawei freelace kulaklığımı type c'den şarj ediyor.
50x zoom ile harika foto çekiyor.
bunun gibi bi ton özellik var bunlar varken bi insan neden iphone kullansın merak ediyorum.
-
Bende bir salaklık yaparak s22 ultraya geçtim geçmez olaydım. P30pro nun yanında adı bile zikredilmemeli samsungun yada başka bir cihazın. Apple başka bir konu ama evet onu bile aratmıyor. Android piyayasının son kralı p30pro dur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X