< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (513. sayfa)
-
-
P30 Pro neden düşünmüyorsun hocam, Ben Phantom X kullanıyorum ama sırf kamera için P30 Pro alsammı diye düşünüyorum Huawei'den sonra diğer markalar memnun etmez kolay kolay.
-
Eyvallah kardeşim. Hepsiburadada normal p30 a bile 13 bin fiyat yazmışlar. Yani bilmiyorum çok pahalı. Hem temiz hem fiyatı uygun bir p30 pro bulsam değerlendirirdim ama bulunduğum bölgede yok. İnternete de güvenemiyorum ikinci elde... Alırsam sıfır bir cihaz alacağım büyük ihtimal 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
p30 pro 5-6 bine görüyorum malum sarı sitede. ben kendi p30 promu 5-6 bine hayatta vermem şahsen. mate 50 pro alıp almamayı düşünüyorum bazen ama mis gibi çalışan p30 proyu da ölü fiyata vermek istemem. bence bu telefon (ki sıfır ayarında kullanıyorum 3 yıl olacak neredeyse) en az 12 14bin ederi vardır. o fiyatı da kimse vermeyeceğine göre satmam :D
-
Valla bende p30 umu hayatta vermem şuan istesem iPhone 14 te alırım ama bunun tadını vermez sürekli inceliyorum çıkan telefonları hiç keyif vermiyor. Buna bir şey olursa ne yapacağım bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben P40 Pro kullandım bir süre eğer P30 Pro gibi servis sıkıntısı olmasaydı hiç bir şekilde satmazdım, Şu bir gerçekki android tarafında Huawei kadar kaliteli başka bir marka yok bana göre. Aynı şekilde servis sıkıntıları nedeni ile Mate 50 Pro almaktan vazgeçtim yoksa çok düşünüyordum onuda.
-
Ben bu söylemi anlamıyorum, sarı sitede, dolapta vs..satıştaki Huawei telefonların çoğunda sorunlar var, hani telefonda arıza olur tabiki ama sürekli kamera arızaları parmak izi sensör sorunları, hoparlör ve ekran hataları en çok Huawei de oluyor yine.. Ben bunun sebebini huawei cihazların estetik olarak güzel görünmesine rağmen, kasa sağlamlığı açısından zayıf olmasına bağlıyorum.
Çok sık telefon değiştiren biri değilim ama şimdiye kadar kullandığım en kaliteli telefon Huawei p30 lite oldu. Yani tüm işlevleri sıkıntısız, fonksiyonları düzgün... Konuşma, ahize ses kalitesi felan harika... Hal böyle olunca huaweiden devam etmek istiyorum ama işte google servislerinin olmayışı sürekli güncellenen uygulamalarda sıkıntı oluyormuş... Her neyse durum böyle kardeş. Yeni bir telefona geçmek hayal oldu artık bugün itibariyle telefonlara vergi zammı gelmiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazili2000 -- 1 Mart 2023; 9:2:47 >
Hangi söylemi anlamıyorsun hocam orayı anlamadım? Şahsen P9 ve P40 Pro kullandım herhangi bir sorun yaşatmadı hiç, Çevremde farklı modeller kullananlar arasında'da bir şikayet eden görmedim, Yani Özellikle Huawei modelleri diğer markalara göre daha sorunlu ve sıkıntı yaratıyor yorumuna ben katılmıyorum şahsi fikrim, Tabiki bir çok sorun yaşayan kullanıcıda vardır illaki şans işi birazda.
-
Arkadaşlar bugün bir anda a101 den S20 fe 256 GB olanı aldım geçtim... Samsung A53, Xiaomi 12 lite vs. derken kısmet S20 fe ye oldu yaa...
Kaç a geldi hocam hayırlı olsun
-
Eyvallah daha iyisi senin olsun kardeş.... 12.200 liraya a101 den aldım S20 fe 256 GB... Acı zulüm ama ihtiyaç...
Selam
p30 pro için harmonyos u Türkiye de yükleyen var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratc -- 3 Mart 2023; 21:25:37 > -
Sizde benim gibi EMUI 9 dan 12 ye geçip bazı şeylerin yerini bulamıyorsanız kullanım kılavuzları buradaymış.
HUAWEI P30 Pro Kullanım Kılavuzu, SSS, güncelleme, Onarım Servisleri | HUAWEI Destek Türkiye
-
Merhaba Şubat 2023 güncelemesi diye kendi sitesinde yazıyor.
Telefonuma 12.0.0.149 güncellemesi geldi. Yükleyen var mıdır ?
-
P30 Pro telefonuma birkaç gün önce yükledim, Google'ın güvenlik güncellemeleri dışında başka bir şey içermiyor sanırım.
-
yani kaç senelik cihazlar artık bundan sonra anca güvenlik güncellemeleri olur diye düşünüyorum.
-
Batarya ve Kamerayı kötüleştirmesinler de... Gerisi önemli değil.
-
Selamlar p30 pro telefonum elimden düştü sadece ön cam değişimi yapmak mantıklı olurmu,
Dokunmatik ekranda hiç sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X