Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.513
Cevap
102
Favori
662.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    P30 vereyim ustam sana tertemiz o paralara değmez bence o cihaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • P30 lite kullanıyorum ve dün gece itibariyle emui 10 dan 12 ye geçmiş bulunmaktayım. Bununla beraber kamera ayarlarında çözünürlük kısmını bulamadım. Telefonum 48mp olmasına rağmen hep 12mp çekiyor. Arttırma veya azaltma seçeneği bulamadım. Sadece diğer kısmında yüksek çözünürlük diye ekstra seçenek eklemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128 gb, alacakaranlık, yurtiçi p30 telefonum satılıktır.

• 9 sürümüne dönemezmiyiz . ben hiç sevmedim yağ gibi 12 ama yok ya eski tadı .üstten çektiğimiz pencere 2 bölgeli hiç sevemedim . 9 en iyisiydi bu telefonda. . .

12 telefonun şarjını su gibi içiyor 9 10 saat giden batarya 7 saat zor gider oldu

kamerası eski tadı vermiyor

arayüz sıkıcı . üstte çektiğiniz bildirim penceresi çift bölgeli . hiç beğenmedim.

9 u yapmak lazım tekrar ve bir dahada güncellemede yapmamak lazım p30pro ya

artık iyi bir güncelleme yok .

• Arkadaşlar merhaba,acil yardımlarınıza ihtiyacım var,dün ikinci el kutulu faturalı çiziksiz p30 pro 128 ilk aldım,eve geldim kurulumu yaptım herşey güzel hoş ama canımı sıkan bi konu var oda ön kamera ,bu cihazın ön kamrası bu kadar kötü olması mümkün mü?kapalı ortamda ışık altında 5 megapiksel gibi soluk çekiyor,sıfır netlik,hatta reno 5 lite ile kiyasladim o bile daha net çekiyor,daha önce mate 20 pro ve p30 kullandım böyle değildi onlar ,acaba yazılımla alakalı bi sorun mu bu?yoksa cihazin ekranı ön kamerası falan mi değişmiş,duruma göre iade edeceğim cihazı,herkeste durum buysa hiç vermeyeyim cihaz çok temiz,yardımlarınızı bekliyorum

• Safsata60 S kullanıcısına yanıt

P30 pro 256 kullanıyorum. Böyle kötüleyecek bir yön görmedim. Ancak çektiğiniz bir kaç resmi de paylaşsaydınız belki kıyas şansımız olurdu.

• P30 lite kullanıyorum ve emui 12 yüklü. Telefonumu hisuite ile yedekleme yapsam ve emui 9.1 e dönsem yaptığım yedeklemeyi geri yükleyebilir miyim bilen var mıdır.

• p30 proda accubattery açıp telefonun şarjı düşükken (%10 falan) şarja takıp voltaj ve akıma bakabilir misiniz arkadaşlar kaçla dolduruyor diye. 30.8-31.5W 7600mA oluyor bende. 40w görünmesi gerekmez mi? Ya da ekran açık şarj oluşunu izlediğim için mi oralarda acaba. Ekran kapalıyken 40 mı görüyordur.

3 yıllık p30 pro ama 3 ay önce bataryasını sıfırlattım servisten. Kullandığım şarj aleti ve kablosu orijinal kutudan çıkan adaptör ve 5A kablo ucu mor renk olan.

• P30 lite ya da p30 halen alınır mı max 3-3500 lira param var ve beni 3 sene idare eder mi? pek oyun oynayan biri değilim ama kasmasın isterim sosyal medyada?

• SeSioN kullanıcısına yanıt

P30 alınır lite değil. 14 pro max ile 2 telefon kullanıyorum en çok p30 da takılıyorum

• invisible kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle düz p30'u temiz bulabilen alsın. Benim cihaz 4 yaşına girecek hala daha zevkle kullanıyorum. İnşallah bir bu kadar daha götürür. Gerek kibarlığı gerek donanım gücü gerek yazılım ve de Google desteği. Elde tutulması için geçerli sebeplerden bence..

• Arkadaşlar merhaba 3 senedir fazladır sorunsuz kullandığım p30 telefonum son 2 haftadır mobil verideyken bazı uygulamalara girmiyor ama WiFi de olunca sorunsuz giriyor. Bunun bir çözümü var mıdır APN sıfırlamayı denedim bir etkisi olmadı

• erhantarlabasi E kullanıcısına yanıt

çünkü kullandığın hat turk telekom

• Karşı tarafla konuşurken benim sesimden çok ortam sesleri karşı tarafa gidiyor, söylediklerim anlaşılmıyor, Bluetooth kulaklık ile denedim yine aynı sorun devam ediyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

• Merhaba.yurtdışından gelen huawei p30 pro telefonum var.kapanmaması için imei atma işlemi yapılabiliyor mu.Cevaplarsanız sevinirim.2 yıldır bekliyorum.

• Ben gecen yaz sormuştum. P20 ye imei oluyor ama p30 olmuyor demislerdi

• arkadaşlar merhaba,

p30 kullanıyorum, 2 simde aktif, birisi ile konusurken diğer hattı arayan kişiye telefon kapalı bildirimi gidiyormuş, bu sorunu nasıl çözebilirim,

Bu arada telefondan çok ama çok memnunum maşallah diyeyim, hem kamera hem yazılım hem tasarım, almayı dusunenler var ise 2.el temiz bulurlar ise alsınlar.

• Arkadaşlar P30 Pro server kayıtlı alayım mı? Ne oluyor bu Server kayıt. Cihazın kullanılamayan bir özelliği oluyor mu?

• jackhammer kullanıcısına yanıt

Çözülecek birşey değil malesef hocam sistemin çalışma şekli öyle. Bende de aynı durum var

• 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.