< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (510. sayfa)
-
-
p30 lite mi hocam ? lite ise kesinlikle değmez zaten 3 liraya tertemiz litelar bulunuyor
-
Merhaba arkadaşlar düz p30 kullanlar şu an en son sistem güncel sürüm kodunuz nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evanescence1907 -- 25 Kasım 2022; 13:13:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12.0.0.134 hocam 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam 🙂
Arkadaşlar 10.1 e nasıl dönebiliriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hisuite üzerinden yazılım güncelleme menüsüne girip önceki sürüme dön sekmesi var. Ben geçende oradan 11 e düşüp geri 12 ye çevirdim. Aynı şekilde 11e döndükten sonra da 10.1 e dönülebilir diye düşünüyorum.
P30 pro da Bu bildirim sesi telefonda surekli calisiyor.
Bildirim gelmeden bile.durmadan dirdirddir diye,cildirtiyor adami
Video izlerken tarayicida olsun whatsap yedek alirken vs vs olsun veya baska bir islemde
Bunu çozemedim bildirim.sesini kapatincada mesajlarimi kaciriyorum.sesiiz yapiyorum mrcbur
Bunun bir çözumü yokmu , mesaj vs geldiginde aktif olsun sadece? Normal bir telefon gibi olmuyormu
Virus vs yok formatladim telefonu sirf bu yuzden. Harbiden delirecem 11.0.0.159 surumu yuklu, 12 guncellemesi yapmiyorum, sorun bendeki surumle mi allakali , bu sorunu yasayan varmi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 29 Kasım 2022; 10:48:44 >
Orada 10.1 e dön ibaresi çıkmış mıydı hocam yoksa hiç bakmadınız mı
Aynı sorunu yaşamıştım. Ve çok basit bir şekilde çözülmüştü. Tamamen unutmuşum bile.
12 güncellemesini de yaptım. Sorun yok.
Neler yaptığımı hatırlarsam yazarım.
-
Ben 9.1 sürümündeydim hi suite üzerinden birkaç kişinin dediğini okuyunca hep suite üzerinden 12ye geçtim gecen hafta. Hi suite biliyorsunuz yavas doluyor telefon gibi olmuyor. Geri dönme açık olsun diye bu işlemi yaptım forumda böyle okuduğum için. Çıkabilecek bütün resmi romları tek tek geçti. 11egeçtim hala açıktı geri dönme 11 ile başlayan diğer sürüme geçince geri dönme kapandı. Aradan 3 sürüm daha geçti 11de hala kapalıydı 12ye geçince geri geldi 11e dönmek için şuan en son sürümdeyim 11e dönüş açık benim anladığım geri dönmediğim için emin değilim ama 11in belli Bi sürümünden sonra kapatıyorlar. 11e geri dönerim ama 10 a döndürür mü emin değilim. 12 ile alakalı batarya çok iyi 3 senelik telefon belki ama hala ekran açık süresi 7 saati rahat görüyor. Telefon 9a göre daha seri daha stabil. 9da uygulamalar yavas açılırken 12 de daha hızlı büyük ihtimalle son sürümle daha uyumlu oluyor uygulamalar. Telefonda sıfır ısınma var. Tek 9a göre eksi yönü normal kamerada ve ön kamerada aynı fakat zoom kamerasında 9 gibisi bir daha gelmez. 12de zoom bozuluyor baya. Zoom pek kullanmadığım için 12de kaldım ve 12yi beğendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evanescence1907 -- 29 Kasım 2022; 12:38:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ah be hocam.. Hiç bakmadım desem 😊
Şimdi deniyorum 😀
12 pil, performans, kullanım açısından iyi bir sürüm. 10,1 veya 9 a göre tek eksisi kamerası... 9 daki kamera ve görüntüleri ondan sonraki hiçbir sürüm yakalayamadı. Bunun bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum.
-
Kesinlikle katılıyorum. Ben zaten raw çekip işleyen biriyim bana fark etmiyor ama yine de otomatik modda çekilen görüntülerde fark var.
Bizleri de haberdar et hocam 😊
Çözümü ne yapsam bulamadim ,
Gercekten sevinirim , ne yaptiginizi yazarsaniz
Zamanında yaptığım sonrasında ise hiç tekrarlamadığı için unutup gittiğim bir konu.
WhatsApp da sesli mesaj dinlerken özellikle sıkıntı yaşamıştım. Aşağıdaki şu yöntemi bir denemenizi öneririm.
3 yil oldu p30 kullanıyorum. Geçen yurt dışına gidince gaza gelip İPhone pro max aldım. 2 hafta kullanıp satmak zorunda kaldım. Keşke hiç açmadan satsaydim. Neyse telefon gülle gibi ağır. 240 gram telefon mu olur. Ekran, kamera çok güzel ama Android den sonra zor geldi. Hele whatssap ta geri tuşu olmadığı için hep sol üstten geri yapmak beni mahvetti. SwiftKey klavye de hiç uyumlu çalışmıyor. P30 larin kıymetini bilin İPhone lar hepsi hikaye. Tamamen gaz. Uygun olsa belki ufak modeline geçilir. Ben Hersey dahil 27 ye pro max aldım ama o para bile etmez. Kesinlikle verilmez. Tabi sizin düşünceniz farklı olabilir. Keşke şu google olayı gitmese idi p40 p 50 alsaydım. Eğer tüm ekosisteme girmeyecekseniz olmiyor. Macbook, airpods, İPhone hepsinden olursa ve eğer youtube video edit gibi işler yapılıyorsa o zaman mantıklı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 3 Aralık 2022; 18:32:58 >
P30 müthiş telefon ya.En az bi sorun olmazsa 3-4 sene daha kullanırım.Basitlik ve sorunsuzluk.Şimdiye kadarki en sorunsuz android telefonum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X