Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.513
Cevap
103
Favori
660.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba klavyem ve ekranım bir anda böyle oldu, sanki zoom out yapmış gibi. Nasıl düzeltebilirim telefonu sıfırlamak istemiyorum. Model: p30
    HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursali46 -- 23 Ekim 2022; 8:4:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurgunla G kullanıcısına yanıt

hocam var mı değişiklik ? bir de telefon modeliniz nedir? ben de kurmayı düşünüyorum ancak güncelleme gelmedi henüz

• Bu telefon yıllara meydan okuyor resmen. kullanımı, ekranı, periskop kamerası, hızı, Pil süresi, hızlı Şarj süresi hala efsane... yeni çıkan telefonlara bakıyorum bu kadar özelliği ve kullanışlılığı bir arada sunan telefon daha göremedim. Çok telefon kullanmısımdır benim için p30 pro efsaneler arasına yerleşti...

• Spigen kılıfım sarardı, temizlenmiyor galiba. Şeffaf kılıf ne önerirsiniz?

• İlkem22 kullanıcısına yanıt

Sararan plastiklerde tam anlamıyla işe yarayan yöntem var. Şeffaf bir kap içersine %6 yada %9 luk hidrojen peroksit(boya açıçı) dökülür, kılıfın üzerini örtecek kadar da su eklenir, kesinlikle dik gelen güneş altında 24 saat tutulur. Eğer yeterli güneş ışığı yoksa kuvvetli bir uv led ışık yada şerit demeti 24 saat boyunca kılıfa yakın konumda tutulur bu plastiklerde işe yaradığı için sararan kılıftada işe yarama olasılığı yüksek..

• Dostlar merhaba. Düz p30 kullanan arkadaşlarımdan bir ricam var. Anahat yazılım güncellemesi kısmında ne yazıyor? (Telefon Hakkında kısmında bulabilirsiniz)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onur5545 kullanıcısına yanıt
    2022-10-01 Q

Bu şekilde bende.

• krmakmn kullanıcısına yanıt
    Benim de öyleydi ama Hisuite üzerinden emui 11 e geri dönüp tekrardan emui 12 ye yükselttim. (VoWifi çalışmadığı için) Şu an da 2019-09 yazıyor. Sanırım direk hisuite üzerinden yükseltme yapmak lazımdı.

Değişiklik var mı peki hocam

• wedsaz W kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam hâlâ çalışmıyor. Batarya değişimi için servise yollamıştım. Ondan sonra oldu. Sebebini de çözemedim.

Tekrardan 10 a dönsem çalışır mı acaba

Aslında 11 e geri döndükten sonra hiç bakmadım 10.1 e geri dönüyor mu diye. Baksaymışım keşke. Şimdi bir daha sıfırlamak istemiyorum 😅

• Arkadaşlar p30 pro telefonum youtubede bazen ekran döndürme çalışmıyor manuel olarak çevirmek zorunda kalıyorum yazılımdan kaynaklı olabilirmi yoksa bir arıza göstergesimi bu durum

• P30 veya p30 pro mevcut olan en yeni sürüme güncellenmiş olsa bile android 9'a düşürebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsel -- 17 Kasım 2022; 17:52:47 >

Benim wo fi açıldı hocam kendi kendine

Bende de çalışıyordu hocam. Batarya değişimi için servise verdikten sonra bir daha çalışmaz oldu. Ne alaka anlamadım.

• Huawei p30 imei atan bildiğiniz bir yer var mı? Trabzon'dayım server kayıt deniyor burada 1600tl istiyorlar çok fazla. Telefonum kapanmak üzere.

• batarya degısım kampanyası var sanırım 200TL , yapan arkadaşlar acaba ekran suresi anlamında ciddi bir değişim oluyor mu? yoksa hiç telefonu açtırmak istemiyorum.

• Benim eski bataryamla aynı süreyi alıyorum aşağı yukarı. Hala günde 2 defa telefonu şarj ediyorum. Ben performans alamadım. Ama Huawei yetkilileri aynısını söylemişti.

• dvl35 kullanıcısına yanıt

o zaman hıc heyecana gırmeye gerek yok sanırım, gerı donus ıcın tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.