ilacın reçetesini yazıyorum iyi oku kardeşim bak bu kıyağı da herkese yapmam bilesin. e devletini açıyorsun. pasaportunu kredi kartını yanına alıyorsun. 2732₺ imei kayıt ücretini ödüyorsun. bitti gitti bak bu kadar. hayır dualarını eksik etme. selam ve dua ile. |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (508. sayfa)
-
-
Ben de beğeniyorum spigen i ama piyasada kaldı mı acaba p30 için emin değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben zor bela ESR marka aldım geçende. Sanırım bu gidişle bulamicaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
-
Allah razı olsun, inanılmaz bir zeka, CERN dururken burada heba olmuşsun üstad ona üzüldüm, rabbim yolunu aydınlatsın..
-
Kaliteli bilinen markalardan ekran koruyucu bulamazsanız lensun kaplama yaptırabilirsiniz. Şeffaf, mat ve hayalet mat olarak 3 çeşit koruyucu yapabiliyorlar. Ben sade mat olanından yaptırdım, görüntü kalitesi bir tık kötüleşiyor ama şeffaf koruyucular gibi parmak izi, leke yapmıyor. Daha önce S21 Plus kullanırken mat kaplama vardı bel hizasından yere düşürmüştüm ekranın üstüne ve asfaltta 15 20cm kaymasına rağmen bir sorun olmadı. Tavsiye ederim.
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler hocam. Yakın zamanda CERN' e gidiyorum, daveti aldım. CERN'deki biliminsanlarına yol yordam göstereceğim inşallah.
-
P30 lite telefonumun yere düşürmek suretiyle ekranı kırıldı. İkamet ettiğim trabzonda kvk teknik servise verdim ve 831 TL karşılığında 3 günde cihaz hazırdı. Garantisi vardı ama ben düşürüp kırdığım için ücretli tamir oldu. Ayrıca bataryanın da değiştiğini söylediler. İşçilikleri iyi herhangi bi sorun görmedim şimdilik. Ayrıca bildirim ışığı daha belirgin yanmaya başladı. Belki birine faydası olur diye paylaştım.
Ağustos 2021 den beri P30 Pro kullanıyorum. Daha her hangi bir konuda şikayet etmedim...
Lakin,
Bu son 12 güncellemesi ile
Instagram
Youtube
Her hangi bir video izlerken ses ile görüntü senkronizasyonu bozuldu. Ses önce geliyor görüntü sonra.
Ayrıca Instagramda videolar bir kaç saniye izlenip donuyor. Bu da ara sıra olan bir sorun. Bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor.
Buna kesin çözüm bulan var mı ?
Bir de işin ilginci bir ara yapıyor. 2 saat sonra izlerken düzeliyor. Sonra yine yapıyor vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurgunla -- 12 Ekim 2022; 18:33:18 > -
p30 pro cihazımı batarya değişimi için istanbul merter huaweiye bıraktım. 1 saat beklerim ve alırım diyordum ama yoğunlarmış, yarın gidip alacağım. ikame olarak p smart 2019 verdiler ama o kısım çok hoşuma gitmedi. p30 pro bırakıyorsam aynısından veya daha iyisinden ikame vermelisiniz yani. p40 olur mate olur bişey olur. p smart 2019 bildiğiniz yavaş yani kasıyor telefon. 1 gün idare edeceğiz artık.
-
Arkaplanda uygulamalar çok şarj yiyor bu aralar
Valla dediğiniz gibi çok pişman oldum 12 ye geçtiğime. iPhone gibi cihazdı 12 ile reeder a döndü diyebilirim
aynen öyle malesef. umarım bir güncelleme gelir ve normale döner. yada birisi bir yol bulur.
-
uzun suredir 12 deyim şuana kadar sizin yaşadığınız sorunlarla karşılaşmadım. yuklediğiniz herhangi bir uygulama veya program çakışmasından kaynaklı olabilir. cihazı hard reset yapıp kullanırsanız 12 yi seveceksiniz. Android 9 iyiydi 10 iel kötüleşti 10,1 ile mükemmel oldu cihaz sonra 11 ilede bir okadar berbat oldu fakat 12 ile mükemmel olmasada güzel denebilir. ama bir 10,1 değil...
-
Hocam değişim sonrası durum nasıl?quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf1653p30 pro cihazımı batarya değişimi için istanbul merter huaweiye bıraktım. 1 saat beklerim ve alırım diyordum ama yoğunlarmış, yarın gidip alacağım. ikame olarak p smart 2019 verdiler ama o kısım çok hoşuma gitmedi. p30 pro bırakıyorsam aynısından veya daha iyisinden ikame vermelisiniz yani. p40 olur mate olur bişey olur. p smart 2019 bildiğiniz yavaş yani kasıyor telefon. 1 gün idare edeceğiz artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gayet başarılı, şarjın daha uzun gittiğini farkettim. Accubattery battery health kısmında %97 göstermeye başladı. Garantiye gitmeden önce %86 civarında idi. Memnunum valla, garantisi olan bataryayı bi değiştirtsin derim.
-
benım telefon p30, garantısı bıttı ama bende dusunuyorum, en son 400 kusurdu sanırım
-
Bugün kafam attı yedek alıp sıfırladım telefonu şimdilik iyi gibi biraz daha hızlandı akıcı oldu
teşekkürler. deneyeceğim.
-
batarya değişim kampanyası 199 tl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X