Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.513
Cevap
103
Favori
661.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturam olmadığı için oradan çek edemiyorum my huawei başlığındaki e-garanti kartı sekmesine tıkladım ve cihaz üzerinden görülen 1.10.23 garanti tarihi 09.09.2024 olarak değişti netten kontrol ediyorum orada da güncellenmiş garanti bitiş tarihi 24 olarak görülüyor bu ne iştir bilen var mı?

• Güncelleme gelmiş.

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Şuan P40 Pro kullanıyorum, Cihazımı satıp daha uygun fiyatlı bir model telefon bakıyorum, Aklımda Techno Phantom X modeli var ama arada bir P30 veya P30 Pro gibi seçeneklerde kafamı karıştırıyor, Google ilede P40 modellerindeki gibi durumlar yok zaten, P30 Ekran boyutu çok güzel P30Proda bir kaç özelliği ile ilgi çekiyor siz olsanız ne yapardınız, Batarya konusunda memnun olmayanda çok kişi yok gibi.

• Arkadaşlar merhaba, baya bir uzun süre P30 kullandım ancak ekranı kendi kendine gitti daha sonra satıp farklı telefon aldım. Şimdi kardeşime telefon almak istiyorum P30 veya P30 Pro. Ankara içi satmayı düşünen varsa ulaşabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış bölgeli romu yükleme sonucu böyle oldu hiçbirşey kurtarmıyor. Uzaktan test point ile yazılım atacak var mı? Arka kapağı söktüm.

• Temiz tamir görmemiş, kutulu, faturalı, orjinal sarj aletli p30 satmayı düşünen varsa pm lütfen...

• Herkese iyi günler.

Şarj cihazımı kaybettim. Uygun birşey nereden alabilirim. Birde 40w olduğunu hatırlıyorum ancak 20wx2 şeklinde mi çalışıyordu emin olamadım.

Orjinal kullananlar kontrol edip bana yazabilir misiniz?

90TL'den 400TL'ye kadar şarj cihazı mevcut. Doğru olanı alayım birde bataryadan olmayalım.

Şunu alacağım 1x40w olursa : https://www.hepsiburada.com/huawei-supercharge-40w-hizli-sarj-aleti-type-c-kablo-cp84-p-HBV00000IPI6R?magaza=CeskaMarket&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6804-CTAks.shop.camp6467357464adgr76333344454&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMIrfvu6uqY-gIViKztCh1TvQ4oEAQYAiABEgKt4fD_BwE&gclsrc=aw.ds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 16 Eylül 2022; 11:3:7 >

• P30 Pro aldım yeni. Alttaki tuşları kapatıp gezinti modunu açınca instagramda alt tarafta böyle beyaz boşluk kaldı. Çözümü var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevertouchme -- 16 Eylül 2022; 15:16:47 >
  • Flood için kusura bakmayın, bunu da yeni farkettim. Telefon sanırırım 10x den sonra lens değiştiriyor. Aşağıda karşılaştırmadan gördüğünüz gibi 1x den 10x e kadar kullanılan optik ve hybrid zoomda kalite böyle leş gibi çamur görünüyor. Ancak 10x den sonra 50x e kadar kalite birden düzeliyor. Dediğim gibi ürünü ikinci el aldım, ürünün kamerasında sıkıntı mı var sizce?

• Simdi ben de denedim, dediginiz gibi lens degisiyor. Kotu olan 9.9x de 40 MP, f/1.6, 27mm ana kamera ile iyi olan ise 10.1x de 8 MP, f/3.4, 125mm periscope kamera ile cekilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurel -- 16 Eylül 2022; 17:12:14 >

• nevertouchme kullanıcısına yanıt

Şu hatayı aylardır düzeltemediler.

Birçok Huawei modeli bu şekilde, size has bir durum değil, merak etmeyin.

• Lomax. kullanıcısına yanıt

P40 Proda yok diyecektim ama karanlık tema kullandığım için fark etmemişim şimdiye kadar :)

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Hocam, aşağıdaki 1 parmak genişliğindeki ekstra boşluğu da mı fark etmediniz? HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü 

Mesela bir de şunu deneyin; 14 saniyeden daha uzun bir videoyu Instagram hikayeye atın.

Yani Instagram otomatik olarak iki parçaya bölsün.

Sonra hikayeyi seyredin, hikayenin ikinci parçasının görüntüsü birçok modelde takılıp kalıyor, sesi devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 17 Eylül 2022; 14:59:8 >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt

Gerçekten bende anlamadım şimdi nasıl fark etmediğimi :)

O hikaye sorunu başkalarının hikayelerini izlerkende vardı hocam sanırım bayadır olmadı gerçi bende ama, Bazen beğendiğim hikayelere sonradan baktığımda beğenme işareti olmuyor filan, İnstgram dışında sorunsuz cihaz.

• Arkadaşlar aranızda Twitter ve instagram da video kesilme sorunu yaşayan ve çözen var mı? Cache temizliyorum düzeliyor sonra yine iptal

• invisible kullanıcısına yanıt

Bu sadece instagramda değil youtube 2160p/60fps videolarda da mevcut hatta tidal ı ilk açtığımda arayüz akıcıyken bi 30 dakika sonra arayüzde kasmalar başlıyor uygulamaları zorla durdurup recovery menüden wipe cache partition yapınca bir süre düzgün çalışıyor sonra yine aynı muhabbete dönüyor. Bu sorun aynı şekilde p20/p20 pro da da vardı o sebeple p20 pro yu satmıştım...HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü 

• Benim eski p30 proda 6gb 128gb ufs 2.1 versiyonlu android 10.1 vardi videoda insta takilma fps dusuklugu oluyordu ara sira. Sattim telefonu suan p30 pro new edition var yuklu surum emui 12 hic bir takilma vs yok 8gb ram 256gb ufs 3.0

• Tesla Nikola kullanıcısına yanıt

Ufs versiyonuyla alakalı olsa wipe cache yapınca sorun düzelmezdi. Benim cihazda da emui 12 sürüm yüklü işin içinde başka bir iş var ama çözemedim..

• emiu 13 e inş:) Bekleyelim bakalım

• adb app control ile ram icin gereksiz uygulamalari sil veya dondur istersen. Benim eski cihazda yaomistim sadece instada arada sirada videolarda fps drop yasaniyordu.

• 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.