Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.513
Cevap
103
Favori
660.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim uzatılmış garanti vardı. Ücretsiz değiştirdim ama işçilikleri iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onur5545 kullanıcısına yanıt
    Bir iki yerde okudum pek memnun değiller eski bataryalar daha uzun kullanım süresi veriyormuş

• Benim P30 wifi 5ghz ağına bağlanmıyor, cihaz destekliyor diye biliyorum ama neden bağlanmıyor? Bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

Ben de bir sorun yok hocam 5GHz kullanıyorum.

Parola vs onlarda sorun olmasın?

• eem_anilk E kullanıcısına yanıt

Yok hocam herşey doğru bağlanmaması dışında, internette biraz araştırdım bu konuda çok şikayet var özellikle yabancı forumlarda. Emui 12 ile gelen bir sorun. S21 plus kullanıyordum onun full çektiği yerde P30 wifi bağlantısı kopuyor evin her alanında kullanamıyorum can sıkıcı malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 2 Eylül 2022; 8:41:12 >
  • Geldiğinden beri emui 12 kullanıyorum p30 ile. Evimde de 5ghz bağlantı üzerinden çalışıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Acaba bazı serileri kapsayan bir hata mı?

Malesef yüzeysel olarak araştırdım sadece, detaylı bilgi sahibi değilim ancak sorunu kısmen çözdüm diyebilirim. Cihaz bağlantılarını 2.4Ghz ve 5Ghz arasında geçiş yapacak şekilde kullanıyorum, P30 5Ghz bağlantısını kestikten sonra 2.4Ghz'de kalmaya devam ediyormuş. Modem üzerinden sadece 5Ghz ağına bağlanacak şekilde ayarladım, bazı noktalarda bağlantı kopması yaşıyorum ama bu şekilde idare edicem artık.

Cevaplar için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 2 Eylül 2022; 15:8:49 >
  • Modeminizde ağı ayırma varsa 2.4 Ghz ile 5 Ghz ağları birbirinden ayırıp sadece 5 Ghz ağa bağlanıp test edebilir misiniz? Superonline'ın vermiş olduğu Zte ZXHN H267A modemde her ikisi de ayrı, 5 Ghz ağına bağlıyken hiçbir sorun yaşamadım.

• O şekilde yaptım hocam zaten, P30 için sadece 5ghz ağına bağlantı seçeneğini aktif ettim.

• Modem den 5ghz kanalını sabitleyin ama boş frekanslara

Benim P40 Pro'da aynı şekildeydi hocam, Modemin yanında bile 2.4Ghz'e bağlanıyordu, Modem arayüzünden 2.4Ghz seçeneğini kapatarak çözdüm bende.

Şu an ki veya şu ana kadar ki kullandığım tüm modemlerde 5ghz ile 2.4 ghz ağılarının isimlerini birbirinden farklı yapmışımdır.

Sorun olmama sebebi bu mu acaba 😅

Ben cihazları modem üzerinden sadece 5Ghz ağına bağlanacak şekilde ayarlayıp denedim ancak ev büyük balkonlarla 200 m2 civarı bir şey ve modem evin güney cephesinde, kuzey cephesinde balkona çıktığımda bağlantı kopuyor 5Ghz ağında. Mecbur 2.4Ghz ile beraber geçiş yapacak şekilde kullanıyorum ama P30 geçiş yapma konusunda biraz sorunlu. S20 Fe ve S21 Plus sonrası can sıktı tabi ama yapacak bir şey yok.

Benim ev de 182m2 ama şanslı olduğum nokta modemin evin tam ortasında olması sanırım.

Hocam geçiş sorunu demişken; evin dışına çıktığım zaman da çekiyor benim telefon 5ghz de. Anten sorunu olabilir mi?

Modeminizde şöyle bir ayar varsa onu deneyin. Ben bu ayarlarda P30 ile 5 ghz geçişinde hiçbir problem yaşamıyorum.

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NS_85 kullanıcısına yanıt

Sanırım aynı modemi kullanıyoruz, eve geçtiğimde bir deneyeyim hocam teşekkürler bilgi için.

• arkdaşlar selam. 12 yi yükledim ancak gelen mail eklerinde önizleme yapmıyor.excel dosyalarını yazıcıya göndermeye çalışıyor. whatsappta da office dosyalarını açmıyor.çözümü bilen var mı?

• Samsung telefonlarda modeme bağlı olan Usb belleği, telefonun" Dosyalarım" menüsünden rahatlıkla girip dosya alışverişi yapabiliyorsun. Bu özellik p30 da mevcut mudur arkadaşlar ?

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

X-plore File Manager ile bilgisayarımda paylaşmış olduğum klasöre ve içindeki dosyalara telefonumdan rahatça ulaşabiliyorum. Tahminimce aynı programla siz de ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.