Şarj olurken hızlı ya da süper şarj yazmıyorsa normal. Süper şarj bile 1 saat civarı sürüyor. Elimdeki cihaz 3,5 yıllık wifi ile 6 saat üstü, full mobilde 4 saat ekran süresi var. Batarya sağlığı 89. Bence değerler normal. S21 Plustan geçtim batarya ve 120hz dışında bir eksiklik hissetmedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (504. sayfa)
-
-
Benim 2.5 yıllık telefon 1.5 saat gibi doluyor. Güç tasarrufu modunda günü tamamlıyor. Ama normal modda şarj çabuk bitiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi ya direkt olarak meşgüle atıyor olsa iyi olurdu yine hiç çalmadan, Amacım bana ulaşılmaması sadece hocam işte, Ya direkt meşgül yada ulaşılamıyor tarzı olsaymış tadından yenmezmiş neyse biraz bakınayım belki vardır yolu
-
Direkt olarak meşgule atıyor zaten hocam 😊 ya da ben öyle biliyorum galiba ya 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur5545 -- 26 Ağustos 2022; 18:18:18 >
İşte diğer cevap veren arkadaş bir iki kere çaldıktan sonra meşgüle attı diye yazmış ona istinaden yazdım hocam bakacağım buna şimdi :)
-
test etmek çok kolay. yanınızdaki arkadaşınızı kardeşinizi annenizi babanızı 2 saniyeliğine bloklayın ve sizi bi aramasını isteyin göreceksiniz zaten. sonra yine bloğu kaldırırsınız.
-
Farklı telefonlarla deneyeceğim hocam bakalım.
-
Huawei P30 Globalde Harmony Os 3 alacak mı? Alacaksa Google uygulamaları kalkacak mı nasıl olacak bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizzat denedim. Direk meşgule atıyor bende 😊
Bende denedim hocam bi telefonla, Bi sinyal sesi var ondan sonra direkt kapanıyor dediğin gibi, Başka telefonlarlada denerim
-
Merhabalar. P30 lite telefonuma emui 12 bildirimi geldi ama henüz yüklemedim. Tavsiye eder misiniz sorun yaşar mıyım yüklersem. çağrı kayıt programı kullanıyorum benim için çok önemli bi özellik bunu kaybetmek istemem özellikle .
kardeşim p smart 2019 için emui 12 yükledi ve çağrı kayıt apk sı silindi. ama yine yükleniyordur herhalde ya.
-
Teşekkür ederim. O zaman hiç risk almayayım. 9 dan 10a geçerken sorun olmadı ama 12 ye geçerken sorun olabilir. Bildiğim kadarıyla android 11 den sonra çağrı kayıt yasaklanmıştı
https://www.huaweiailesi.com/emui-12-icin-arama-kaydedici/
Bu linkte var hocalarım 👌
Hocam kralsın. O zaman android 10 dan 12 ye geçilir mi sorumu tekrar gündeme getiriyorum
Bence emui 12 hem batarya hem de genel arayüz olarak çok daha kullanışlı. Ben 11 den memnun değildim. 10 dan memnundum ama 11 e geçince dönemedim. Emui 12 ye geçtikten 1 ay sonra da serviste batarya değişince zaten iyileşen batarya daha da iyi oldu.
Özetle ben geçtim ve memnunum ama bu sadece anlattıklarıma dayanan bir yorum 😌
Kaydetme işlemi sırasında bildirim gidiyormu google'da olduğu gibi, Bilginiz varmı?
-
Bu konu hakkında herhangi bir açıklama yazmıyor. Ama ben, bildirim gitmiyor diye biliyorum.
Bildirim gitmiyor. Ben işim gereği kullanıyorum ve çok işime yarıyor. Pazarlamacıyım ve araba kullanırken müşteri telefonda şu var mı şunun fiyatı ne diye soruyor, sonra aracı kenara çekip müşterinin isteklerini dinleyip cevap ile birlikte geri arıyorum.
Merhaba Huawei p30 pro pil değişimi kampanyasindan yararlanan oldu tavsiye eder misiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X