Şimdi Ara

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.513
Cevap
102
Favori
660.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay önce p30 pro cihazım için batarya yenilemiştim. sağlık %105 :D

HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü
  • ICES NMB kullanıcısına yanıt

Sırf bu yüzden telefon değiştiremiyorum. Şuana kadar kullandığım en iyi telefon. S22'ye bakıyorum inceleme bulursam anca onu alabilirim. O da 16.000 bandında maşallah :(

• evanescence1907 E kullanıcısına yanıt

12.0.0.134 hocam :)

• p30 pro tek kelimeyle androidin efsanesi...

• P30 gibi telefon bakıyorum bulamadım bu incelikte bu işlevsellikte. Nova 10 falan kamerası tırt bunun yanında. 4 sene oldu neredeyse tık demedi ve hâlâ harika. Arkadaşın dediği gibi 4 daha gider. Her marka modele bakıyorum yok. Ya kalın ya büyük ya malzeme kalitesiz. Huawei şunun gibi bir tel daha yapsa da alıp kullansak 5-10 sene daha. Sanat eseri valla. Her şeyiyle yıllardır uzmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P30 için uygun fiyatlı cam ekran koruma bilen var mı? Bulamadım çoğu yerde yok. Orjinal kabı kullanıyorum 3 yıldır biraz çizilme oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba cümleten. Huaweiaksesuar com üzerinden 22.5w şarj cihazı aldım. Bu siteyi ve ürünlerini orjinal diye biliyorum. Ama gelen kutu beni işkillendirdi. Telefona takınca süper şarj oluyor ibaresi var. Sizce bu orjinal midir, nasıl anlayabilirim? Huaweinin kendi sitesinde satış yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DadasFurkan -- 11 Aralık 2022; 23:15:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DadasFurkan kullanıcısına yanıt
    Ürün fiyatı ne kadar? Şarj okurken takınca yüzde 1 ler basamağıni gösteriyor mu? Urun orjinal olabilir ama Çin de satılan üründür. Sahte olma ihtimali de yüksek.

• sevozgur kullanıcısına yanıt

Üstat ona dikkat etmedim. Telefon şu an serviste, takar takmaz yüzde birler basamağı çıkıyorya, onu diyorsunuz değil mi? 350liraya aldım, şu an 400lira

• GÜNCELLEME İLE KAMERAM BOZULDU!! dün gece aldığım güvenlik güncellemesi sonrası sabah uyandığımda ana kameram odak yapmıyor ve bulanık gösteriyor bu sorunu yaşayan var mı? p30 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanbey123456 -- 12 Aralık 2022; 17:13:59 >
  • aslanbey123456 A kullanıcısına yanıt

Güncelleme ile yükselttiğiniz versiyon kaç?

Bende ki 12.0.0.144 (C432E3R2P2) Böyle bir sıkıntı yok.

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

Ayni surum fakat guncellemwsen sonra kamera sacmaladi servise goturdum 4000 tl para istoyorlar şuan bu sorunla karsilasan bir cok yazi okudum yabanci formlardada ama bir cozum bulan yok sarece bir kisi emui 9.1 e donunce duzelttigini soyluyor son cagre yedek alip deneyecegim

• Merhaba,
    Sıfır p30 pro malum sitelerden sadece birinde Huawei Türkiye garantili olduğu söylenerek yaklaşık 16 K satılmakta. 2022 yılı sonunda bu fiyata P30 Pro almamı önerir misiniz? (Ciddi sorunu olmayan, memnun olduğum 4 yıllık P20'mi yenileme isteğimden ötürü soruyorum)
    Teşekkürler

• tanoc T kullanıcısına yanıt

Onlar sıfır değil biraz araştırırsanız birsürü şikayet var ikinci el telefonu yenileyip koyuyorlar sakın almayın.Ayrıca sıfır olsa dahi o paralara alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsel -- 12 Aralık 2022; 23:19:11 >
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam , bugün 2. El aldım bir arkadaştan, full kutulu şekilde ,gerçekten şuan ki çoğu orta segment cihazla yarışır.. bu arada kutusundan kaç W şarj aleti çıkıyordu?

• arkadaşlar selam emuı 9.1 e nasıl dönerim? şuan emuı 12 yüklü

• DadasFurkan kullanıcısına yanıt
    Evet. Orjinal olmayanda yuzde çıkmıyor bende

• Uzun vadede Huawei P30 mu Note 10 Pro mu daha iyi bir seçenek olur?

• Quaresma2016 Q kullanıcısına yanıt
    Huawei çok iyi. Diğerini kullanmadım. Huawei alalı 3 sene oldu artık eskimiş olabilir mi bilemiyorum. Diğeri kaç senelik, Ozelikleri nedir bakmak lazım,,.

• P30 lite telefon sabah kalktığımda şarjdaykrn kapanmıştı . Şuanda e erocoverye girebiliyorum fakat factory reset atmama rağmen telefon açılmıyor. Güncelle desem bile indirilemedi diyip hata veriyor. Full firmware dosyası olan var mı usb den atsam düzelir mi ne yapmam lazım Yardımlarınızı bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 509510511512513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.