Neyi çekerler mi ? |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (525. sayfa)
-
-
Arkadaşlar anakart değişmesi gerekiyor . P30 için ekranı vs kırık olan telefonunu satmak isteyen iletişime geçebilir. -
pil takarlar mi? (icinden de bilgi cekebilirler mi)
-
Ben telefona format atmıştım sonra huawei kimliğimi aktif etmiştim öyle vermiştim telefonu.
-
Merhaba! P30 pro kameramda bir sorun var görüntüyü uzaklastirinca sorun yok fakat 1x ve uzeri yakinlastirmalarda bulanik cekiyor videoda ayni sorun nedir acaba? Kamera flaşı sabaha kadar acik kaliyor bazen acaba çok isindigi icin olmus olabilir mi? Degistirsem kamerayı orjinal nerden bulunur? Telefon sifir ayarinda kiyamiyorum da. -
Ne yapmıştınız acaba? Belki ben de yapmışımdır. Ben de bir ara kafa yormuştum ona. Bu arada my huawei de destek kısmında uzun süre update etmediyseniz güncelleme almazsınız yazıyor.
Sanırım bizde ki sorun bu. Yurtdışında oşduğum için arayamıyorum. Türkiye numarasını. Burdakilere mail attım saçmalayıp duruyorlar.
Sizde de aynı sıkıntı varsa arayıp ne yapmamız gerektiğini sorabilirainiz belki. Ararsanız sonucu yazarsanız sevinirim.
444 79 88
-
güncelleme yapacak bir dosyayi sildiydim galiba. telefon hakkinda yazan yerde veya başka yerde güncelleme bildirimini gormek istemiyorsum. 10da ekran suresi kotu denilince ben de 9da kaldim. pil icin servise vermeyi düşünüyorum. yazilim yukseltebilirlerse onu da isteyebilirim.
-
İkinci telefonum olan p30 u satışa koydum değişensiz, tertemiz huawei Türkiye garantili olarak satıyorum ilgilenenler ilanıma bakabilir
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-huawei-p30-tr-garantili-tertemiz-garanti-devam-ediyor-degisensiz-1179177246/detay/
-
P30 pro için kılıf tavsiyesi olan var mı,düz silikon kiliflardan sıkıldım artık, aylardır spigen rugged armor arıyorum ama üretimi durduğu için tr de yok, varmı elinde farklı kılıflar olup resim atabilecek arkadaşlar.. -
Hocam cihazu ne zaman aldınız hala garanti devam ediyor
-
Hocam 08/09/22 de kapalı kutu olarak satın aldım "yenilenmiş" çöplerden değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 26 Haziran 2024; 9:48:32 > -
Yurtdışı için esim desteği varmı p30 proda?
-
Orijinal p30 kılıfım Eyüp Yeşilpınardan satılıktır. Kılıf 3 ay kadar kullanıldı cihaz satıldığı için ihtiyaç fazlasıdır. Fiyat 150tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 12 Temmuz 2024; 10:54:48 >
-
merhaba arkadaşlar, p30 pro için emui13 güncellemesi yapabiliyor muyuz? teşekkürler.. -
Arkadaşlar merhaba, eşimin P30 Pro'sunda ekran değişimi yapıldı.
Sonrasında karşılaştığım iki sorun var, değişimi yapan arkadaş da işin içinden çıkamadı.
1. NFC çalışmaz oldu
2. Kablosuz ters şarj menüden aktifleştirilemiyor.
Buton hemen pasife dönüyor.
Benzer sorun yaşayıp çözüm bulabilenler olduysa cevaplarını okumak isterim.
Cevap mesajları için şimdiden teşekkürler... 👍🏻 -
Arkadaşlar merhaba, ekran değişimi sonrası ortaya çıkan ekran koruyucu ihtyacı ile birlikte daha önce yurtdışından satın aldığım bir ürünün Türkiye'ye gönderildiğini tespit ettim.
Ürün 3 ekran koruyucu içeriyor, fiyatı 10.90 $, gönderimi için 7.99 $ alıyorlar.
1 tane de alsanız 10 tane de alsanız gönderim ücreti değişmiyor.
Çok kaliteli bu üründen almak kullanmak isteyen olursa, imece usulüyle gönderim maliyetini azaltacak şekilde birkaç kişi birlikte alım yapabiliriz.
İlgilenen arkadaşlar DM'den ulaşabilir.
Bu arada ürün cam değil, yüksek kaliteli mat olmayan jelatin. -
P30 pro pil değişimi yapmak isteyen arkadaşlar için deneyimimi paylaşmak istedim, huawei sitesinden pil değişim kampanyası aldım 499 tlye ve İstanbul etiler genpa servisine ücretsiz kargo ile yolladım cihazı, tam 12 gün sonra elime ulaştı, işçilik başarılı kapak açıldığı belli olmuyor, yaklaşık 5.5 saat ekran süresi alıyordum değişmeden önce şu an ortalama 8.5 saat alıyorum, gayet memnun kaldım, düşünen arkadaşlar için.. -
Arkadaşlar selamlar
4 senedir p30 pro kullanıyorum
Artık telefonu değiştirmek istiyorum
Kamera ve performans olarak önereceğiniz bir model var mıdır ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X