Türkiye cihazlara gelecek mi yoksa sadece Çin cihazlara mı geliyor? |
HUAWEI P30/P30 PRO/P30 LİTE ANA KONU & Kullanıcılar Kulübü (524. sayfa)
-
-
Harmony den tekrar Android e dönülüyor mu?
Deneyimleyen oldu mu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Facebook geri tuşuna basınca başka uygulamaya yönlendiriyor bende, nasıl çözebiliriz?
Selam , Harmony deneyen var mı ki , varsa nasıl yüklendi
-
Çin telefonuna otomatik geldi.
HiSuit ile telefpnu sıfırlayarak, eski emui11e veya harmony 2/3 e dönülebiliyor.
Bendeki çin telefonuna emui12 gelmedi hiç. Direkt harmony 2.0 geldi
serviste yakın zamanda pil değişimi yapan oldu mu?
Bu bizim telefonlara harmonyos gelecekti ne oldu?
Çin cihazlarına geldi sadece.
Bu saatten sonra da gelmez diye düşünüyorum
Huawei serviste P30 pil değişimi yaptirdim 499 tl.
Arkadaslar P30 pro kullaniyorum. Hala Android 9 kullaniyorum. Bugun calistigim bankanin uygulamasi acmamaya basladi daha yuksek bir android surumu istiyor. Sanirim mecbur kalicagim.
Fakat Emui kontrol ettigimde 9.1.0.280 gorunuyor. ve yaziliminiz guncel diyor. Nasil update edecegim bunu? :))
-
orjinal mi nerede ve nasıl yaptırdınız biraz anlatır mısınız? bize de yol göstermesi adına.
-
Arkadaşlar acil nasıl update edeceğimi bulmam lazım. Forumu da aradım bulamadım bir şey. Bilen birileri yardım ederse çok sevinirim
Yetkili servis değistirdi orjinal olmali pil den memnunum %100 şarj da kolay kolay %99 gelmiyor.Karadeniz bölgesinde tek yetkili servis Trabzon da orada değistirtdim.Gün içinde alabilirmiyim dedim aldım.
P30 da ki My HUAWEİ deki servisler,hizli servisler,diğer,onarım durumu,başka bir cihaza bak,oradan cihazın SN numarasını ve alttaki doğrulama kodunu yazıp alttaki kontrol et tıklayınca servis ayrıntıları bilgisi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 3 Haziran 2024; 22:7:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi banka hocam?
Yurtdışı, Hollanda bankası
Anladım.Bilgisayardan hisuite ile güncellemeyi deneyin.
Hisuite ile de denedim, fakat orda da aynisi cikiyor. surumunuz guncel diyor.
-
telefonu kilitli ve formatlamadan versek cekerler mi?
ilk aldigimda guncellemeleri almamak icin bir sey yaptim forumda soylenilmisti. sonrasinda guncelleme bildirimi hic gelmedi. su anda da guncelleyemiyorum. belki boyle bir sey olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X