Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.676
Cevap
42
Favori
236.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Harmony OS ne zaman gelecek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın camı kırıldı Huawei sadece ekranı ne kadara değiştiriyor? Cihaz garanti kapsamında.Ekranin kendi sağlam yani sadece cam değişecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir güncelleme geldi yama güncellemesi 399 sürüm ile acaba emui 12 ne zaman gelecek bazılarına verilmiş?

• Gandalf3421 G kullanıcısına yanıt

Serviste yalnızca cam değişimi yok bildiğim kadarı ile.

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***consumer.huawei.com
    Sparepart Fiyat-HUAWEI Destek, HUAWEI Tüketici Resmi sitesi | HUAWEI Türkiye
    https://consumer.huawei.com/tr/support/sparepart-price/

Buradan kontrol edebilirsiniz.

• emuı 12 ye gelen güncellemeden sonra görsel olarak çok güzel güzel oldu.

Alalı 1 sene olmuştu şimdi sanki yeni alındı...

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt

Öncelik olarak Beta sürecine katılan kullanıcılar için dağıtımda, yavaş yavaş 10.1 kullananlara da ulaşacak.

• Gandalf3421 G kullanıcısına yanıt

Dış cam değişimi Huawei tarafından tavsiye edilmemektedir. Kullanılan özel yapıştırıcı ana ekranı (LCD) kullanılamaz hale getirme riski bulunduğundan servislerde tamamen panel değişimi yapılmaktadır.

• True_Sun kullanıcısına yanıt

Peki şarj dayanma süresi azaldimi. Cihaz performans i değişiklik varmı . Genel anlamda android de iken çalışan uygulamalarda şuan sorun yaşamıyormu

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Kullandığım uygulamalarda sorun yaşadığım hiç olmadı.

Banka uygulamalarında sorun çıkar diye korkmuştum ancak ziraat, ziraat yatırım, en para, bonus, teb ve yapikredi de sorun yaşamadım.

Performans da belirgin bir artış var. Özellikle Web tarayıcı (edge kullanıyorum) çok keyifli oldu. Sayfalar daha akıcı.

Çok zorlar ya da çok dikkat li düşünürsem evet pilde bir tık düşüş var.

Ancak arka planda "beta uygulaması" surekli çalışıyor silmedim uygulamayı bu etkiliyebiir birde bu aralar tema ve font ayarları ile çok oynuyorum bu da etkili olabilir.

Pil performansı düşmüş olsa bile çok şikayet edecek ya da çok eleştirilecek düzeyde değil.

Beta olmasına rağmen 12 den çok memnunum....

(belki ufak bir detay çok önemi değil gibi ancak font kalınlığını ayarlamak (büyüklüğünü değil) telefonu görsel olarak çok değiştirdi)

• Selamlar, mevcutta EMUI 10.1 kullananlar için EMUI 12 dağıtımı başlamıştır. Şu anda kademeli olarak dağıtım sürmektedir.

• huaweiailesi kullanıcısına yanıt
    Merhaba Emui12 android kaç altyapısını kullanıyor bilginiz varmi yani android 11 mi 12 mi?

• Yanlış değilsem HarmonyOS tabanlı EMUI 12 Android değil, @huaweiailesi konu hakkında dana detay bilgi verebilir, sitelerinde alttaki açıklama var:

Soru: EMUI 12, HarmonyOS mi yoksa Android tabanlı mı?

Cevap: EMUI 12, HarmonyOS tabanlıdır. Bu farkı en kolay şekilde anlamanızın yolu ise cihazınızdan ”Powered by Android” logosunun kaldırılması ve cihaz hakkında kısmında Android sürümü yazısını görememektir.

• Fabrika çıkışlı ekran koruyucu ekrandan nasıl çıkarılır

• Ultralaz53 U kullanıcısına yanıt

Selamlar, mevcuttaki EMUI 12.0 HarmonyOS 2.0.0'ı taban almaktadır. Dolayısıyla halen Android 10 uyumlu uygulamalar yüklenebilmektedir. Şu anda sadece nova 9 ve P50 serisinde HarmonyOS 2.0.1 tabanlı EMUI 12.0.1 üzerinde Android 11 uyumlu uygulamalar yüklenebilmektedir. Şu anda öncelik olabildiğince her modeli HarmonyOS ve servisleriyle buluşturmak.

• Yeni güncelleme ile bildirim sorununda bir gelişme var mı? Bazı uygulamalardaki bildirim sorununa bir çözüm getirilmiş mi acaba? Birde Pil ömrüne önem veren biri sizce yeni sürüme geçmeli mi? Stabil sürüme geçmiş olanlar cevaplara sevinirim.

• huaweiailesi kullanıcısına yanıt
    Yani kisaca hala android 10 mu kullaniyor.

• Yav arkadaş bu 12 bir bana gelmedi galiba normal kullanıcılara da geldi my huawei ye bakın dendi baktım orda da yok

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt

Kademeli olarak dagitiliyor. Kisa sure icerisinde gelecektir.

• Merhaba Arkadaşlar.

Ayarlar kısmında sorgulatıyorsanız "Yazılımınız güncel" uyarısını alırsınız.

Emui 12 için: My huawei açın, alttaki Servislere tıklayın, açılan sayfanın orta kısmında "hızlı servisler" yazan yerin karşısında "diğer" yazan yere tıklayın. Açılan sayfada GÜNCELLEMEye tıkladığınızda, emui 12 için yükleme paketi iniyor..

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.