Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.676
Cevap
42
Favori
236.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba, kurulumda herhangi bir sorun yok fakat halen arkadaşımdada var aynı telefon güncellemden sonra çok şarj yeme olayı oldu fabrika ayarlarına alacağım telefonu.

• Güncelledim telefonu şimdilik alışmaya çalışıyorum yavaştan bildirimleri falan açmak alışkanlık gerekiyor. Sağdan çekince açılıyor.

Birde kimler hangi temaları kullanıyor arkadaşlar. Güzel temaları bekliyorum sizlerden

• abduko A kullanıcısına yanıt

Fabrika ayarlarına sifirladiktan sonra kullanımlarınizdaki deneyimleri paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme bir tek bana gelmedi sanırım .

• Bana da geldi. Güncelledim. Pil tüketimi normal, çok büyük bir fark göremedim evvelki sürüme göre, birde artık optimizer da pil optimizasyonu yapılamıyor mu? Yalnız çok akıcı olmuş

• EMUI 12 bu gün geldi ve yükledim.

Değişiklik olarak ;

Daha önce de bildirilmişti. Yukarıdan aşağı soldan çekersen bildirim ekranı, sağdan çekersen Wi-Fi, Bluetooth gibi özellikler ekranı geliyor.

Cloud diye bir uygulama gelmiş. OneDrive veya GoogleDrive gibi kullanılabilir.

MeeTime diye GoogleMeet benzeri bir uygulama gelmiş.

Celia Klavye diye bir uygulama gelmiş.

Şimdilik tespit edebildiklerim bunlar. Kullandıktan sonra daha teferruatlı paylaşım yaparım.

• Halen Swift Klavye kullanıyordum. Denemek için Celia klavyeyi aktif ettim. Birtakım ayarları var ama Swift Klavyenin fonksiyonelliğinin çok uzağında. Belki üçüncü parti uygulamaları kullanmak istemeyenler için bir alternatif olabilir.

MeeTime için her görüşmek yapacak her iki telefonun da Huawei olması gerekir diye düşünüyorum. Google PlayStore'da yok doğal olarak. APK'sını indirdim. Akşam eşimin telefonunda kurmaya çalışacağım.

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

Celia klavyeyi sildim ben direk yazamadım resmen onunla geri swift klavye kullanıyorum

MeeTime da sildim bence gereksiz bir uygulama

• Emui 12 geldi güncelledim.10 ile 12 arasinda uygulama farki ve bildirim ekrani dişinda bir fark göremedim açıkçası. Sarj süresi konusunda ise yine bir fark göremedim. Telefonu sıfırlamadim bu arada. Birde bu device+ denilen birşey var. Süper cihaz diye geçiyor yanılmıyorsam. Hızlı iletişim için. Harmony os olan Matepad 11 var bende. Onuda deneyince yazarim.

• Yeni güncellemeyi yükledikten sonra tamamen sıfırladığımızı düşünelim. Whatsapp'ı kurup google drive dan yedekleri çekmenin bir yolu var mıdır? Aksi taktirde yüklemeyi düşünmüyorum şu anda.

• Oyun için extra mod eklenmiş EMUI 12 ile. Yukarı da bildirim sekmesi gibi duruyor oyunu açınca. 👍

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MeeTime'ın APK'sını indirip eşimin telefonuna kurdum ancak çalışmadı. Bu arada telefonu Realme 7.

Bunu başka telefonlarda çalıştırmayı başarabilen var mı?

Uygulama açıklamasında vaat ettikleri oldukça cezbedici. Ancak Huawei dışında bir telefonda kullanılamıyorsa gerçekten emek israfı olmuş. Direk çöp.

Şimdilik WhatsApp'a mahkumuz.

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

MeeTime sadece kişisel olarak kullandığınız Huawei cihazları ve diğer Huawei kullanan kişiler arasında çalışır.

• Umarım telefon diğer markalarda olduğu gibi ne zaman güncelleme gelse yavaşlamaz..

• 2 yıldır bende var neredeyse EMUI 12 de dahil hiç yavaşlama olmadı

• Güncelleme geldi banada sonunda nihayet acaba homony OS ne zaman gelir

• Emui 12 hormy OS tabanlı sanırım dimi?

• Şarj olayı kötü eski sürüme geçicem

• Cey7un C kullanıcısına yanıt

Cihazı sıfırlamayı denediniz mi?

• huaweiailesi kullanıcısına yanıt

Ben neden android 10 da kaldım niye güncelleme gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.