Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.671
Cevap
42
Favori
236.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncellemeyi 1 gündür kullanıyorum şarj Rus rublesinin değeri gibi düşüyor. Bir de fabrika ayarlarına dönüp öyle deneyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emui 12 yükledikten sonra pil performansında ciddi düşüş oldu bende de, önceden 7-8 saat ekran süresi alırken 3.30-4 civarına düşmüştü. Yedek alıp telefonu sıfırladım. Güncellemeleri yaptım. Pil normale döndü. En az 7 saat ekran süresi alıyorum.
    Ama önceden ayarlar - pil- kısmında son tam şarjdan sonraki ekran süresini Şimdi son 24 saati veriyor.

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***.
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***

• Ben güncellemeyi sevdim hafif bir ekran süresi düşüşü oldu ama abartılı değil.

• huaweiailesi kullanıcısına yanıt

Hocam gelmiyor güncelleme 397 de kaldı.

• Benim telefon çok kötü fotoğraf çekiyor sizce servise götürsem herhangi bir işlem yapabilirler mi?

• ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***

Kameradabarkod okuma ikonu gitti sol üstte boş nedendir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bohlener kullanıcısına yanıt

AI lens ve kamera uygulamalarını verileri silerek sıfırlayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 13 Mart 2022; 1:24:6 >

• Teşekkürler sorun çözüldü ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** 

• AppGallery bölgenizi 3-4 ayda 1 Çin yapın sistem uygulamalarınıza güncellemeler geldiği göreceksiniz. Hepsini güncelledikten sonra tekrar Türkiye bölgesine dönebilirsiniz. Bu işlemi sürekli yapmayın Çin bölgesinden Türkiye bölgesine geçemezsiniz. Bölgeniz kilitlenir. 3-4 ayda 1 yapın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 15 Mart 2022; 22:6:8 >

• adnan mersedes A kullanıcısına yanıt

Siz de kamera uygulaması verilerinizi silin. Uygulama ayarlarlarının şaftı kaymış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 15 Mart 2022; 22:11:44 >
  • Evet arkadaşlar harmony os nasıl tavsiye ediyormusunuz henüz yüklemedim güncelleme uyarısı hergun bir defa geliyor şuan oldukça stabil hızlı TLF um özellikle şarjım çok iyi gidiyor

• jipsy J kullanıcısına yanıt

Bu videoda indirme linki göremedim. Nasil indireceğiz?

• 19tlhspr03 1 kullanıcısına yanıt

Google play servisleri yüklü ise android auto çalışıyor. Google ile ilgili mi linki sordunuz yoksa android auto konusunda mı?

• e-Militarist kullanıcısına yanıt

Son güncellemeden sonra telefonu sıfırlamıştım zaten.

• Son güncelleme pil verileri çok saçma. Hangi uygulama ne kadar güç kullanıyor anlamak zor çünkü bir saatlik verileri gösteriyor %100 den bitime kadar ne kullanmış göremiyorsun. Ekran açık kalma süresi verileri de iğrenç olmuş bakıyorsun son sarjdan itibaren kullanım yerine bir gün önceden bugüne ekran süresi gösteriyor. Pil
    kullanımı olarak eski sürüm ile yeni sürüm arasındaki değer farkını anlamak imkansız sanırım.

• harmony os yukledikten sonra ekran da goz kırpma gıbı gıdıp gelmeler meydana geldi ben memnun kalmadım sanırım format atmak gerekecek ondada yedeklemeler ugrastıracak duzelecek gıbıde degıl sızde var mı bu problem

• Narcissu555s N kullanıcısına yanıt

Evet, bu durumu ben de hiç sevmedim.

Eskiden 100den 0a kullanım süresini görüyorduk. Şu an 24 saatlik kullanımı veriyor. Eski haline getirseler çok iyi olur. Ben genelde 100e geldiği saatten sonraki 24 saati kontrol ediyorum ekran süresi 7 saati geçiyor ve genelde %25-30 arası şarjım kalmış oluyor.

Telefonu sıfırlamak çok iyi oldu güncellemeden sonra.

Ama Emui12 den sonra telefonda kullandığım musixmatch uygulaması çalışmıyor artık, apk yükleyip kuruyorum ama açılmıyor uygulama. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

• Birkaç ay önce p40 lite satın almıştım, kutu fatura olmadan. Telefonun 2022/8.aya kadar garantisi var görünüyor sorgulama yaptığımda. Bugun ekranın ve arka kasasının kalktığını gördüm. Batarya şişmesi sorununa benziyor. Servisten buna benzer bir sorunla onarım yaptıran arkadaslar oldu mu? forumda eski sayfaları epeyce dolaştım ama, buna benzer bir sorunu olanı göremedim. Fatura ve kutu olmadan garantide batarya değişimi vb. Onarım hizmeti alabilir miyim? Daha önce tecrübe eden arkadaşların yardımını rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgur__1071 -- 19 Mart 2022; 23:42:20 >
  • Ses kısma arttırma düğmesine basınca çıkan kısa yoldan telefonu sessize alınca veya titeireşime alınca mod değişmiyor, illa ayarlardan yapmak gerekiyor, emui12 de böyle bir hata alıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.