telefonu sıfırlıcam ancak wp de olan mesajlarımın gitmesini istemiyorum nasıl yedeğe alabilirim |
***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (164. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba,
Kutuya gerek yok, direk cihazı götürebilirsiniz. Ben fatura mı götürmüştüm ama gitmeden telefonla sorgularsanız daha iyi olur. Sistemde gözüktüğü için sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
-
-
Konu çözüldü..
-
YouTube vanced olayını brave Browser yükleyerek çözdüm arka planda oynat diyerek youtube yi reklamsız premium kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler cihazı 2020 temmuzun da aldım acaba bataryayı garantili ama sorun yok deyip değiştirmiyorlar. ücreti karşılığında değiştirsemmi acaba gerçi hiçbir sıkıntı yok şuanda ama ne dersiniz baya pahalı ama 400 TL istiyorlar.
Servise yolladiniz batarya icinmi sadece ve ne yazdinizda bataryayı degistirmediler Huawei servis konusunda iyidir aslında hangi servise yolladiniz?
son güncellemeden sonra Whatsapp'ta bildirim sorunu yaşıyorum, nasıl çözebilirim bunu arkadaşlar.
-
Merhaba,
Eski telefonum Mate 20 Liteta hayalet ekran sebebiyle 2 kez ekran değişimi yaptırdım. 3.de iade istedim. Sonra p40 lite aldım 1 seneyi geçti. Google desteği hariç her şeyinden çok memnunum. Fakat son bir kaç aydır bunda da aynı şekilde hayalet ekran sorunu yaşıyorum. Bu modelde bu sorunu yaşayan var mı hiç?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu modelde duymadım hiç. Mate 20 lite garanti devam ederken mi iade ettiniz
Evet garanti devam ediyordu. 3. aynı hatada iade ettim
cok isinirsa oluyor sonra kendiliginden geciyor
Mate 20 lite da bu da aynı şekilde WhatsApp ya da ana ekran uzun süre kalırsa alttan belli oluyordu. Bunda da WhatsAppta çok durunca klavye altta kalıyor. Bir süre sonra geçiyor ama nereye kadar böyle olacak? Bir yerden sonra geçmezse sıkıntı. Huawei'de şansım gülmedi.
Batarya baya pahalanmış e kurdan dolayı muhtemelen batarya hala günü çıkarıyor ama normal olarak eski performansı yok 20 ay oldu çünkü cihazı alalı.. Sizce değiştirimmi kvk test edildi normal dedi ama değil. Ücreti karşılığında değiştirsemmi acaba?
Tam ekran reklamlardan kurtulmanın bir yolu var mı? (Appgallerydeki girişte çıkan reklamlardan bahsediyorum)
Ben de son birkaç gündür WhatsApp bildirim sorunu yaşıyorum.
Emui 12den hemen sonra olmadı, bu hafta başladı. Çok sinir bozucu bir durum.
Farklı olarak yakınlarda microG yüklemiştim onu kaldırdım bugün, bakalım ne olacak.
Bir de telegramla çakışma olabiliyor diye duymuştum. MicroG işe yaramazsa Telegramı kaldırıp tekrar kurarım. Olmazsa da yedekleyip sıfırlama yapacağız, başka çare yok gibi.
Başka kimsede yok mu bu durum?
Ben eski sürüme dönüp denemenizi tavsiye ederim. Emui12 ile pil ömründe düşüş yaşadım. Bir önceki sürüm pil konusunda daha iyi kesinlikle. Emui12 ile gelen yenilikler ile daha iyi pil ömrü arasında bir seçim yapmak gerekiyor bu durumda.
Yok hocam bunu büyük bir heyecanla o kadar bekledim varsın biraz pil ömründen fedakarlık yapalım. Belkide cihazın pili ölüyor çünkü 20 ay oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek arası melemen -- 4 Nisan 2022; 9:27:26 >
Bir arkadaşa alacağız şuan kullananlar memnun mudur ? Telefonda sosyal medya uygulamaları,banka uygulamaları ve okey plus gibi uygulamalar olacak. Yazılım,sürüm notları nelerdir ? Görüşlerinizi alabilir miyim ?
-
Huawei tarayici kullanan varmi ? Tarayici guzel aslinda ama reklam engelleme ozelligi yok zannedersem. Ekstra kullanabilecek reklam engelleyici varmi kullandiginiz ? Adguard denedim cok sarj harciyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X