Ayarlardan diğer bağlantılar bölümüne girip, gizli dns bölümüne dns.adguard.com yazarsanız, Huawei tarayıcı da dahil bütün tarayıcılarda reklamlardan kurtulmuş olursunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (165. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
teşekkürler hocam...
-
-
Kullanmış olduğunuz operatör bu dns i engellemiş olabilir hocam ya da size özel bir durum olabilir. Ayrıca intagram Facebook gibi uygulamalarda reklam göstermeye devam eder sadece tarayıcıdaki reklamlarda işe yarıyor. Aslında bir süredir bilinen bir yöntem sadece sizde duydum böyle bir durum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone kullaniyorum hocam. Dns i girdikten sonra yeniden de baslattim ama olmadi nedense.
Belki Vodafone un koyduğu bir engel vardır. Ben türkcell kullanıyorum o yuzdem bilemiyorumç siz en iyisi gizi dns ayarını tekrar otomatiğe alıp reklam engelleme özelliği olan bir tarayıcı kullanın. O problem hakkında bir bilgim yok çünkü.
O zaman brave devam. Huawei tarayici baya hizli gelmisti bana.
Google dan baktığım kadarıyla Vodafone dns sunucularını engellemiş o yüzden yapacak birşey kalmıyor maalesef
Butun dns sunucularini mi engellemis ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ntativ3 -- 10 Nisan 2022; 19:47:22 >
Opera'yı tavsiye ederim. Standart olarak reklam engelleyici yüklü geliyor. İstenirse VPN'de var.
-
Yıllardır brave kullanıyorum alıştım buna :)
-
Hocam factory reset yaptınız dimi fastboot ekranından ?
-
arkadaşlar merhaba, huawei p40 lite var elimde turkcell den almıştım bazı uygulamalar kurmak istiyorum falan bir türlü olmuyor galiba operator yazılımı yüklü olduğu için, operator yazılımını nasıl kaldırıp normal bir yazılım kurabilirim bilgisi olan arkadaş varsa eğer yardımcı olabilir mi?
-
Arkadaşlar 14ay garantisi devam eden sıfırdan farksız siyah renk cihazımı satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son zamanlarda p40 lite telefonum ile vakıfbank qr kod ile atm den para çekemiyorum,uygulamayı kaldırıp appgalery den yükledim olmadı,tekrar kaldırıp google play store den yükledim yine olmadı.tahminim gps ile ilgili bir problem var çünkü bazı uygulamalarda konumumu doğru göstermiyor. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı acaba?
-
GPS konusunda yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Arkadaşımın telefonunda da gps açık görünüyor kendi kendine. Benim telefonda ise bluetooth kapatınca gps açılıyor kendiliğinden. Google haritalar uygulamasında da gpsi uygulamaya girmeden önce açmam gerekiyor. Fakat bir süre sonra takip edemiyor konum eski yerde kalıyor.
Haritalar girdikten sonra gps açıncaysa konumu bulamıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet benim de 1-2 aydır gps işareti gitmiyor, yazılımsal bir sorun gibi duruyor ama işin ilginci ben telefonu alalı 2 yıl oldu daha yazılım güncellemesi yapmadım. Daha önce böyle sorunlar yoktu, son 1-2 ayda ne değişti de böyle olmaya başladı acaba?
Merak edip baktım bir yan apartmanda gösteriyor beni. Öyle bir sapma var ama bu kadarı normal mi yoksa tam oturduğum apartmanı mı göstermeli o konuda bilgim yok.
Sanırım şu an bir kampanya var 199tl bilginiz olsun.
Yok hocam ya bende 412 TL görünüyor çok pahalı keşke 199 olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X