< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (5. sayfa)
-
-
-
Ekranı kırık bir huawei pronun ederi ne kadardır arkadaşlar, 12 pro maxım ile takas yapacağım. Cihazın temizleri 7 bin civarında. Arkadaşa ayıp olmasın. Ne kadara saysam ederini söylemiş olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 Haziran'da harmony os tüm dünyada kullanılabilir olacakmış. Hadi hayırlısı bakalım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu telefona imei attirabiliyor muyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: DODANLI
Ekranı kırık bir huawei pronun ederi ne kadardır arkadaşlar, 12 pro maxım ile takas yapacağım. Cihazın temizleri 7 bin civarında. Arkadaşa ayıp olmasın. Ne kadara saysam ederini söylemiş olurum.3k
P40 procu olacam haftaya nasipse
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sanıyorum şubattan beri Huawei P40 Pro kullanıyorum. Şimdilik, tek bir gün bile bir pişmanlık yaşamadım. Hatta telefonu aldığım dönemde yanında gelen Freebuds Pro kulaklık ve Honor Watch GS Pro saatten o kadar çok memnun kaldım ki zaman içerisinde Huawei ekosistemimi de genişlettim ve Huawei Freebuds Studio kulaklık ve Huawei Scale 3 akıllı tartı da aldım her cihaz sorunsuz ve akıcı bir şekilde birbirleri ile uyumlu çalışıyorlar.
Bulunduğum şehirdeki über tarzı yolcu taşıma uygulaması halen çalışmıyor. Şimdilik tek sıkıntı o, onu da şirket telefonum Iphone XR ile kullanıyorum. Google play servisleri kullanan uygulamalar çalışmıyorlar ancak Google haritalar app’i kurulabiliyor, whatsapp’den konup alınıp yollanabiliyor, sesli navigasyon çalışıyor, sadece oturum açamıyorsunuz (evinizi ve işinizi kaydetmek vs için)
Kısaca, ben çok memnunum hatta ilerde Huawei Mateview 28 inch 4k monitörü de almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
cihazınızdaki HIAI Engine apk versiyonu kaç arkadaşlar
-
-
Yok hocam oneplus 8 vardı.
Bu reklam önerilerini nasıl kapatıyoruz
Başlangıç ekranı ayarları - huawei assistant today kapalı konuma getirin hocamquote:
Orijinalden alıntı: JackWondo
Yok hocam oneplus 8 vardı.
Bu reklam önerilerini nasıl kapatıyoruz
Hocam hangi sürümü kullanıyorsunuz?
Emui 11.0.0.193 hocamquote:
Orijinalden alıntı: JackWondo
Hocam hangi sürümü kullanıyorsunuz?
Merhaba; 2. el aldığım p40 pro cihaz 1080p video çekimi yaparken kameranın olduğu yer çok ısınıyor genelde mi böyle yoksa cihazda mı sıkındı var.
Ayrıca internette bazı google servisleri yükleme videoları izleyip uyguladım ama şuan hiçbiri çalışmadı. Güncel yükleme videosu olan bir site linki var mı?
-
Aurora store sayesinde google hesabı olmadan , ve cihaz kimliğini gizleyerek google playda ugulama ve oyunların son sürümünü apk olarak indirebilirsiniz.
https://aurora-store.tr.uptodown.com/android/download
Youtube reklamsız ve arka planda oynatmak için youtube vanced
-
teşekkürler ama sanal market uygulamaları pek güvenilir gelmedi sürekli reklam çıkıyor. Aslında huawei kendi marketinde de sürekli reklam çıkıyor.
Telefon kullanırken fazla ısınıyor benim telefonda mı sorun var bilmedim. Oyun oynamıyorum günlük kullanımda.
-
arkadaşlar hiç yurtdışı cihazı alıp imei repair yaptıran oldu mu ? Yada oluyor mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X