Şimdi Ara

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
18
Favori
53.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Bankacılık işlemleri nasıl oluyor mesela ziraat bankası uygulamasını kurmak mümkün müdür kurduk kullanmak sıkıntı mıdır

Tüm bankaların app'lerini orijinal olarak play storedan indirip kullanıyorum şuan yani diğer telefonlarda nasılsa aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

Huawei google bitirmez ama bu bitirebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı kırık bir huawei pronun ederi ne kadardır arkadaşlar, 12 pro maxım ile takas yapacağım. Cihazın temizleri 7 bin civarında. Arkadaşa ayıp olmasın. Ne kadara saysam ederini söylemiş olurum.

• 2 Haziran'da harmony os tüm dünyada kullanılabilir olacakmış. Hadi hayırlısı bakalım...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefona imei attirabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Ekranı kırık bir huawei pronun ederi ne kadardır arkadaşlar, 12 pro maxım ile takas yapacağım. Cihazın temizleri 7 bin civarında. Arkadaşa ayıp olmasın. Ne kadara saysam ederini söylemiş olurum.

3k

• P40 procu olacam haftaya nasipse

• quote:

Orijinalden alıntı: coppermine

Telefon bugün elime ulaştı, önceki telefonum da Huawei Psmart 2019 olduğundan her iki telefonda olan Phone clone aplikasyonu ile 10 dakikadan kısa sürede tüm aplikasyonlar ve tüm ayarları (SMS Block list dahil) yeni telefona taşıdım. Tüm gün kurcaladım cihazı ve gerçekten çok çok memnun kaldım. Akıcılık, hız, fotoğraf ve videolar şahane. Youtube premium üyeliğim var ve youtube music kullanıcısıyım. Firefox ile HD video ve arka planda çalma pluginlerini kurdum ve ana ekrana linkledim. Hatta Honor Watch GS Pro ile şarkıları durdurup başlatabiliyorum. Normal app den farksız oldular. Daimi kullandığım neredeyse tüm appleri sorunsuzca buldum, olmayanları da Phone clone ile taşıdım. Şimdilik tek sıkıntı bulunduğum yerdeki Uber tarzı app çalışmıyor (Google haritalar kullandığı için) Başka major bir sıkıntı yok şimdilik.

€129'luk freebuds pro yu çıkarınca €279 gibi bir fiyata gelecek toplamda. Bu fiyata da varsın Google olmasın 😆

Selamlar.

Huawei telefonu google uygulamalari olmadan kullanmak sikinti yarattimi uzun vadede. En basiti uber örneğini vermişsiniz ama baya buyuk bir problem kullanamamak.

WhatsApp tan biri konum attiginda gorebiliyormusunu mesela.

Yada navigasyon programlarını kullanabiliyormusunuz ?

Gspace gibi sanal makinadan google uygulamalari kurmak var onlari denedinizmi calisiyormu düzgün?

Bazi arkadaslar uygulamalarda surekli sorunlar cikiyor bildirim gelmiyor vs sikayetlerde bulunmuslar ne kadari dogru acaba ?..

Bende telefon alma arifesindeyim ama kararsız kaldim . Kisa bir kullanici deneyiminyazabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 18 Haziran 2021; 12:56:41 >

• Ozgyur kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum şubattan beri Huawei P40 Pro kullanıyorum. Şimdilik, tek bir gün bile bir pişmanlık yaşamadım. Hatta telefonu aldığım dönemde yanında gelen Freebuds Pro kulaklık ve Honor Watch GS Pro saatten o kadar çok memnun kaldım ki zaman içerisinde Huawei ekosistemimi de genişlettim ve Huawei Freebuds Studio kulaklık ve Huawei Scale 3 akıllı tartı da aldım her cihaz sorunsuz ve akıcı bir şekilde birbirleri ile uyumlu çalışıyorlar.

Bulunduğum şehirdeki über tarzı yolcu taşıma uygulaması halen çalışmıyor. Şimdilik tek sıkıntı o, onu da şirket telefonum Iphone XR ile kullanıyorum. Google play servisleri kullanan uygulamalar çalışmıyorlar ancak Google haritalar app’i kurulabiliyor, whatsapp’den konup alınıp yollanabiliyor, sesli navigasyon çalışıyor, sadece oturum açamıyorsunuz (evinizi ve işinizi kaydetmek vs için)

Kısaca, ben çok memnunum hatta ilerde Huawei Mateview 28 inch 4k monitörü de almayı düşünüyorum.

• cihazınızdaki HIAI Engine apk versiyonu kaç arkadaşlar

• Wung-Zhu kullanıcısına yanıt
    ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ
    Hocam bu sayfa yerine bildirimlerin gözükmesini istiyorum.
    Nasıl yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

Hocam bu sayfa yerine bildirimlerin gözükmesini istiyorum.
    Nasıl yapabilirim?
    Hocam inanın onu bilmiyorum appledan mı geçtiniz p40 pro'ya :)

Ben açıkçası o kısmı kapattım gereksiz reklamlar öneriler falan çıkıyor

Yok hocam oneplus 8 vardı.
    Bu reklam önerilerini nasıl kapatıyoruz

• quote:

Yok hocam oneplus 8 vardı.
    Bu reklam önerilerini nasıl kapatıyoruz
    Başlangıç ekranı ayarları - huawei assistant today kapalı konuma getirin hocam

Hocam hangi sürümü kullanıyorsunuz?

• quote:

Hocam hangi sürümü kullanıyorsunuz?
    Emui 11.0.0.193 hocam

• Merhaba; 2. el aldığım p40 pro cihaz 1080p video çekimi yaparken kameranın olduğu yer çok ısınıyor genelde mi böyle yoksa cihazda mı sıkındı var.

Ayrıca internette bazı google servisleri yükleme videoları izleyip uyguladım ama şuan hiçbiri çalışmadı. Güncel yükleme videosu olan bir site linki var mı?

• Aurora store sayesinde google hesabı olmadan , ve cihaz kimliğini gizleyerek google playda ugulama ve oyunların son sürümünü apk olarak indirebilirsiniz.

https://aurora-store.tr.uptodown.com/android/download

Youtube reklamsız ve arka planda oynatmak için youtube vanced

https://vancedapp.com

• teşekkürler ama sanal market uygulamaları pek güvenilir gelmedi sürekli reklam çıkıyor. Aslında huawei kendi marketinde de sürekli reklam çıkıyor.

Telefon kullanırken fazla ısınıyor benim telefonda mı sorun var bilmedim. Oyun oynamıyorum günlük kullanımda.

• arkadaşlar hiç yurtdışı cihazı alıp imei repair yaptıran oldu mu ? Yada oluyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.