Çok güzel telefon da , benim aldığım telefonda android auto çalışması lazım bu çok can sıkan bir konu :( |
Bildirim
Çok güzel telefon da , benim aldığım telefonda android auto çalışması lazım bu çok can sıkan bir konu :( |
Diğer Google uygulamaları çalışıyor ama Android auto çalışmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hiç sevmesem de samsung S22 alıcam..Huawei kabul etmese de google olayı yüzünde 2 sene geriden geliyor. her şey kamera demek değil ki . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 27 Haziran 2022; 11:30:56 > |
Yandex Navigasyon Google Auto'yu 10'a katlar, 5e böler. |
Olay sadece navigasyon değil ki :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yandex arabanın ekranına otomatik geliyorsa onu kullanalım.. kablosuz bağlanıyor benim araçta mesela .. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 27 Haziran 2022; 17:11:48 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 10 Temmuz 2022; 13:38:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 17 Temmuz 2022; 22:7:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |