hiç geri dönmedi olumsuz geri dönüş yok kesinlikle. çok performanslı bir ürün bugün sattım bir tane daha :) playstore , appgalery her ikisinide sorunsuz şekilde kullanabiliyorsun. çözümsüz hiç bir sorunu yok . hepsinin bir çözümü var. kesinlikle pişman olmazsın |
HUAWEI P60 PRO hk. (23. sayfa)
-
-
Pura 70 almaya gidip vazgeçip p60 pro aldım. Sorusu olanların sorularını en güncel şekilde cevaplayabilirim. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden böyle bir seçim yaptınız 🙂
Hocam pura70 pro için yeterli bütçem yoktu. İşin doğrusu p60 pro düz pura70ten daha çok hoşuma gitti. Bilmiyorum belki ekranın kavisi kandırdı beni :) whatsapp numara doğrulamasını yapabilirsem alırım diye şart sundum telefoncuya kabul etti (zaten kesinlikle sorun olmayacağını söylemişti. Modlu whatsapp kullanmayanlarda bu sorunun hiç olmadığını söyledi) Yedekler uygulamalar hepsini kurdum. Yıllar önceki p40 promda sadece twitterda bildirim sorunu vardı onu da çözmüşler. Micro g entegre herhangi bir sorun yok:)
Mediamrkt da pura serilerinin yanında Huawei nın bir resim çerçevesi var.
Pura serisini satarken onu çevirip telefonun fotoğrafı yakalama hızına bakıyorlar.
P60 fotoyu pura 70 pro dan daha iyi yakalıyor.
İsteyen deneyebilir.
Fotoğraf anlamında p60 daha iyi.
Ultra ile kıyaslama yapmadım çünkü o zaten daha iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
P60 pro her kullanıcıyı memnun edecek seviyede bi kameraya sahip.
İyi akşamlar. Whatsapp orijinal siteden kurdum ve sorunsuz kullanıyorum. Aurora store üzerinde bir güncellemesi görünmüyor. Apkpure üzerinde bir güncellemesi var ama orayı kullanmak istemiyorum. Orijinal paket indirme whatsapp kendini güncelliyor olabilir mi? Çünkü annemin xiaomi telefonunda whatsappı güncelledim bende olan sürümün aynısı.
Otomatık güncelleme açıksa güncelleme yapar.
-
yeni güncelleme (14.2.0.155)
-
Yaptınız mı? Sorun var mı?
Yaptım, güvenlik ve stabilite güncellemesi zaten.
-
Whatsapp güncelleme geldi aurora storedan yaptım. Herhangi bir sorun yok.
Ekran filmi değiştiren varmı? Nereden aldımız.
-
Piyasada bulmak zor. Özel kesim yapanlardan aldım ben.
Amazon dan aldım...
Kalite kalite değişiyor.
Çeşit, seçenek çok.
Biraz incelemek gerekiyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kullanmıyorum :)
İyi akşamlar. Biliyorsunuz ki telefon 88w şarj destekliyor. Orijinal şarj aleti almak istedim. Sitede bile satışı yok. Xiaomi 120w şarj aleti alsam 88w turbo şarjı kullanabilir miyim?
Onun yerine Huawei nin 100 w şarj ini alın garanti olur bence.
https://consumer.huawei.com/tr/accessories/superpower-100w-wall-charger/buy//
Ayrıca tablet için yazmışlar ama telefon içinde farklı olacağını düşünmüyorum... Evet 88 w için 100 w (zaten max diyor bu da alt değerleri geçerli kılıyor) kullanılır...
"HUAWEI SuperPower Duvar Tipi Şarj Cihazı (Max. 100W) hangi tabletleri destekliyor ve bu tabletlerin maksimum şarj kapasiteleri nedir?
HUAWEI SuperPower Duvar Tipi Şarj Cihazı (Max. 100W) tüm HUAWEI tabletlerle uyumludur ancak tabletinizin maksimum şarj kapasitesine göre SuperPower Duvar Tipi Şarj Cihazı'nın şarj hızı değişkenlik göstermektedir.
Ürün kapasitelerini aşağıda görebilirsiniz:
HUAWEI MatePad Pro 13.2 - 100W
HUAWEI MatePad Pro 12.2 - 100W
HUAWEI MatePad 12 X - 66W
HUAWEI MatePad 11.5S - 40W
HUAWEI MatePad 11.5 - 22.5W
HUAWEI MatePad SE 11 - 22.5W"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 10 Aralık 2024; 22:57:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X