Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyrun beyler b861 radio dosyası apk şeklinde. kendi telefonumdan yedek aldım

link
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamim2

buyrun beyler b861 radio dosyası apk şeklinde. kendi telefonumdan yedek aldım

link

Apk ile çalışıyor mu?

• b619 sürümü yüklü bende b861 direk kurabilirmiyim yoksa ara geçiş yapmam gerekiyor mu?
  • Kurulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamim2 kullanıcısına yanıt
    Attığınız radyo APK'sı maalesef çalışmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasih -- 23 Mart 2016; 21:24:12 >
  • B619 direk geçiş yaptım b861 e yeni farkına vardım kısayol paneli tek kademe aşağı iniyor ama ikinci kademe inmiyor birde tuş yöntemiyle ekran görüntüsüde alamadım seskısma ve power tuşuna aynı anda basıyorum ama ekran görüntüsü almadı kurulumdamı bir hata yaptımda ondanmı acaba veya düzeltmenin bir yolu varmıdır
  • Radyo işini nasıl yapacağız arkadaşlar. Mevcut güncel lolipopu yaptık. Şimdi radyo için apk mı bulcaz yoksa yeniden root mu yapacaz. Bilen ve radyo kuran arkadaşlar adımları izah ederse hep beraber radyolanırız.
  • Radyoyu indirdim yüklendi ve çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkankara B kullanıcısına yanıt
    FM RADYOSU APK SI HÂLÂ TELEFONUN SİSTEM DOSYASININ İÇERİSİNDEDİR. BULUP YÜKLEMEK İÇİN

GOOGLE PLAY STOREDEN X-PLORE UYGULAMASINI İNDİR.

AŞŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLA ORADA NASIL YAPILACAĞINI YAZIYOR.

http://www.****.com/forum/konu/huawei-ascend-p7-radyo-sorunu-olan-arkadaslar-iceri.927491/

Link çalışmıyorsa google a '' huawei ascend p7 fm radyo sorunu'' yaz ilk çıkan site **** e gir.

Not; Donanım haber sitenin ismini sansürlüyor , bu ne saçma bir şey!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 26 Mart 2016; 17:34:06 >

• Uygulamayı indirdim.Açınca
    istasyonlar taranıyor diyor ama tarama işlemi bitmiyor.
  • Uygulamayı açınca istasyonlar taranıyor diyor.Ancak tarama işlemi bitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasih

Uygulamayı açınca istasyonlar taranıyor diyor.Ancak tarama işlemi bitmiyor.

Bende de aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

Orijinalden alıntı: fasih

Uygulamayı açınca istasyonlar taranıyor diyor.Ancak tarama işlemi bitmiyor.

Bende de aynı

Aynı sorun ben de yaşamıştım. 4.2 jelly bean den sırasıyla yükleyerek gelirseniz sorunsuz çalışıyor. Şu anda b852 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 28 Mart 2016; 21:32:25 >
  • Arkadaslar p7 ye güncelleme gelmedi. Huawei nin sitesinde güncel rom var. Buna nasıl telefona atıyoruz?

• Arkadaşlar b861 den direk b619 a ara geçiş olmadan geri dönebiliyor muyuz? Xposed çalışmadığı için lolipop pek sarmadı.. :(

• 800-900 TL ye alınabilecek fiyat performans ürünü bir telefon bakıyorum.Sizce p7 bu iş için rakiplerine göre nasıl ?
  • Huaweinin sitesinde p7 5.1.1 sürümüne tıkla orda klavuz da var. Klavuzda nasıl yükleneceği yazıyor.

Birinci Adım
    1. 2GB ve üzeri kullanılabilir alana sahip MICRO SD (FAT32) kartınızı hazırlayınız.
    2. SD kartınızı formatlayınız.
    3. SD kartınıza dload isimli bir klasör oluşturunuz.
    4. İndirmiş olduğunuz güncelleme paketindeki dload klasörünün içinde UPDATE.APP isimli güncelleme paketini sd kartınızda oluşturduğunuz dload klasörünün içine kopyalayınız.
    5. MICRO SD kartı cihazınızın SD kart yuvasına yerleştiriniz.
    6. Ayarlar-Güncellemeler-Sistem Güncellemeleri-Yerel güncelleme yolunu takip ediniz ve system kendini güncelleyene kadar telefonu kapatmaya çalışmayınız.

İkinci Adım
    1. Sistem tamamen açıldıktan sonra SD kartı çıkarınız.
    2. SD kartınızdaki dload klasörünün içindeki UPDATE.APP isimli paketi siliniz.
    3. Güncelleme paketinde bulunan 0_CUST klasörü içindeki UPDATE.APP isimli paketi SD kartınızdaki dload isimli klasörün içine kopyalayınız.
    4. MICRO SD kartı cihazınızın SD kart yuvasına yerleştiriniz.
    5. Ayarlar-Güncellemeler-Sistem Güncellemeleri-Yerel güncelleme yolunu takip ediniz ve istem kendini güncelleyene kadar telefonu kapatmaya çalışmayınız

• ERIKCI kullanıcısına yanıt
    B852 kullanıyorsan tr versiyonu değil o zaman. İstasyonlar taranıyor sorunu sadece tr versiyonu lollipop yükleyince oluşuyor.

Avrupa sürümünde ne güzel fm radyo kullanabiliyorduk. Offf arkadaş yaa!

Bir şey de tam olmuyor.

• hilter H kullanıcısına yanıt
    "performans" konusunda daha akıcı alternatiflere bakın derim. Arada ne kadar fark var bilmiyorum ama g7 var isterseniz onu inceleyin.
  • Arkadaşlar,
    P7 nin 4.5 G ayarını hangi menüden yapıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.