Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bendede b856 vardi dun aksam huawei ni. Sitesinden indirdim dload icinde iki tane uptade var bunlardan 1.96 gb olunu dload klasorune koyup sd carta kopyadim yerel gunceleme yaptim guncelledi sonra 2. Klasor ollanda tr surumlu uptade var 2 kb litlik bisey onuda dload icine kodum onu 3 tus kombinazyonuyla yukledim sorun olmadi tabi once ve sonra wipe cache ve data islemlerini yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa arkadaşlar telefona b852 kurdum sorunsuz çalışıyor fakat root olayını yapamadım botloader kilidi var bi turlu açamadım botloader kilidini kırmayı nasıl yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamim2 -- 19 Mart 2016; 12:48:32 >
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    ikinci dosyayı kurmasak sorun olur mu ben ikisini dload klasorune attım öyle yükledim tek seferde yuklendi şimdilik sorun görünmüyor
  • Bende bu b861 tr icin lollipop u yukledim ama hareket kontrolleri bos ne yapmam lazim bilgi verebilecek olan var mi? Tekrar yuklemeye calistim emui %97 de hata veriyor yardim lutfen?

• Cozdum. O_cust klasorunun icindeki update i dload klasorune atip uc tus ile flaslayin hem wps office geliyor hemde butun hareket kontrolleri. Mukemmel oldu cihaz.

• Ama fmradyo gidiyor nedenci

• B853 Sürümü var yerel güncelleme yok.hiç bir şey yapamayorum kafayı yemek üzereyim.ROOT kilidini de açamıyorum.bilgisi olan yok mu
  • adamim2 kullanıcısına yanıt
    Kurman lazim o tr surumune gecis

• legend017 L kullanıcısına yanıt
    B861 yerel guncellemede gozukmuyomu wipe cache yap istersen hafiza kartinada format bide oyle dene

• çok şükür çıktı şimdi güncelleme yapıcam yapan arkadaşlar adımları yazarsa bi kurulum kılavuzu oluşturursa herkes faydalanmış olur adımları yazarmısnıız
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza lacar

Bendede b856 vardi dun aksam huawei ni. Sitesinden indirdim dload icinde iki tane uptade var bunlardan 1.96 gb olunu dload klasorune koyup sd carta kopyadim yerel gunceleme yaptim guncelledi sonra 2. Klasor ollanda tr surumlu uptade var 2 kb litlik bisey onuda dload icine kodum onu 3 tus kombinazyonuyla yukledim sorun olmadi tabi once ve sonra wipe cache ve data islemlerini yaptim

tüm hepsini kurmak lazım sanırım dimi?
  • bygeo kullanıcısına yanıt
    evet hepsı derken 2 klasor seklınde ınıyor dload klasorunde 2 tane dosya var bırı 1.96 gb lık uptade ılk bunu kurucaksınız dıgerını kurmaya gerek yok zaten uptade degıl dıgerıde CUST klasorun ıcınde tr klasoru var ıcıne gırdıgınız zaman btane update dosyası var bunuda kurcaksınız bu uptade turkıye surumune gecıs ve hareket kontrollerı ıcın ama unutulmasın kurmadan once ve kurduktan sonra wıpe cache ve wıp data yapılması gerekkı oncekı roomdan kalan kalıntı olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 20 Mart 2016; 18:07:04 >
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    İki dosyayi da dload klasorune atip kurulumu baslatinca ikisini birden kuruyormus. Tek tek ugrasmayin ben oyle kurdum wipeleri de yapmadim telefon gayet stabil calisiyor uygulamalarim da silinmedi. Bi eksigini gordum 4g secenegi gitmis.
    Bu arda botloader kilidini nasil cozebilirim huaweinin sitesinden botloader sifresini almaya calusinca 14 gun bekletiyor

• arkadaşlar yedek alamıyorum telefona. yedekleme & sıfırlama ekranına girince yedek al diye bir seçenek yok?
  • legend017 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Once 839 sürüme geri dön. 839 un dosyasini dload icine at 3 tus ile kur. Guncelleme aktif hale gelir. Sonrasinda ise 861 in kurulumunu yapabilirsin

• TÜRKİYE İÇİN LOLLIPOP GÜNCELLEMESİ GELDİ YA LA

HERKESTE BENİM GİBİ İNANCINI KAYBETMİŞ GÖRÜNÜYOR, YOKSA BURALAR MESAJA BOĞULURDU.

GERÇİ TR VERSİYONUNDA RADIO YOK O KÖTÜ OLDU

• Ben de yükledim.Şimdilik sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasih -- 21 Mart 2016; 10:14:30 >
  • Ben telefonun yedekleri aldım sorunsuz şekilde çalışıyor lollipop geldi ya artık ölsemde gam yemem artık.Herhangi bir hata ve sorun yok.İnşallah marshmallow 6.0 da görürüz

Güncelleme adımlarım:

1.Öncelikle telefonun tüm yedeklerini hisuite ile aldım hafıza kartına ve bilgisayara
    2.Daha sonra hard reset yaparak tüm verileri sildim temiz hale geldi telefon.
    3.Sitede verilen dosyayı indirdim önce tekini sonra diğerini telefona 2 tuş kombinasyonuyla flasladım.
    Şuanda sorunsuz kullanıyorum şarj durumu gayet iyi sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygeo -- 21 Mart 2016; 12:01:27 >
  • 5.1.1 de botloader kilidini kaldirmayi bilen var mi
  • TR versiyonda radyo olmadığından malesef yükleyemeyeceğim. Yine de hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.