Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • b852 lollipop sürümünden kitkata dönüş yapabilen oldumu hiç acaba ben b619 tr sürümünden geçiş yapmıştım hiç hoşuma gitmedi şimdi dönüşte yapamıyorum xda da olan b800 sürümüde %95 te hata veriyo olmuyo bi türlü sanırım versiyonun b805 olması lazım düşürebilmek için 805 sürümüde update olduğu için full sürümünü hiçbiryerde bulamadım yardım lütfen..
  • sizde p8 mi var hocam hangi renk daha şık sizce alıcam teli önü beyaz arka mistik şampanya mı yoksa önü siyah arkası titanyum gri olan mı?
  • mucofb M kullanıcısına yanıt
    Hiç dönüş için uğraşma direk b856 Venezüala sürümü çıktı full hiç bir eksiği noksanı da hemen geç
  • canakca kullanıcısına yanıt
    ne biliyim kararsızım o konuda siz yükledinizmi bu sürümü benim için önemli olan pil süresi ve huawei backup uygulaması lollipop sürümünde kaldırılmış galiba..
  • canakca kullanıcısına yanıt
    b856 turkce dıl varmı cıft tıklayarak ekran acma sars suresı bug lar varmı bıraz kullanım deneyımlerını paylasabılırmısın bıde bu b852 sorunlu bır rommu? b619 dan dırek gecıs oluyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 15 Şubat 2016; 18:37:06 >
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    turkçe dil var b619 dan direk geçebilirsin ama çift tıklama ile ekran açma menüde öyle bir özellik yok hareketler kısmında belki vardır ama oda bu romda boş gözüküyo şarj süresi 619 a göre daha kısa geldi bana benim tavsiyem lollipop türkçe sürümü gelene kadar 619 da kal gelirse tabii..
  • B852 lollipop yükleyip kitkata dönmek isteyen arkadaşlar şu yolu izlesinler;
    1-)b609 indirin dload klasörüne atın yerel güncelleme ile yükleyin (%95 te hata veriyo ama problem yok dönüş yapıyo)

2-)yüklemeden sonra cihaz açıldıgında sizden format istiycek (burada tel. hafızasındaki bütün bilgiler siliniyor ona göre davranın) işleme devam edin buradada belli bir yüzdeye geldiğinde hata vericek oda problem değil işlem sorunsuz gerçekleşiyo

3-)cihaz açıldıktan gerekli ayarları yapın b609 beta sürümü olduğu için size uyarı verecektir bu yüzden full sürüm olan b621 yüklememiz gerekiyo

4-)b621 update dosyasını indirip dload klasörüne atın (önce eskisini silmeniz gerek) yerel güncelleme ile işlemi gerçekleştirin

5-)cihaz açıldıktan sonra gerekli ayarları yapın ve isteğe göre tekrar cıhazı tekrar formatlayın (bu şeçenek temiz bir kurulum için gerekli)

NOT:ben bu şekilde sorunsuz dönüş yaptım ama ufakta olsa bir risk mutlaka vardır bu yüzden yapıp yapmamak sizin sorumluluğunuzdadır yükleme dosyalarını sürüm numaralarıyla google de aratırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: tetik38

Arkadaşlar beNim anlamadığım niçin cihazı root yapmak için bukadar uğraşılıyor king root die bir program var internette nasıl kullanıldığı mevcut üstelik telefonu pc ye bağlamadan root yapabiliyorsun programı telefonda kur kendi kendine root yapıyor ben öyle yaptım şu anda telefon root lu bi deneyin derim

Ascend P7 kullanıyorsunuz değil mi ? Telefonunuzun hakkında ekranını (Ayarlar / Telefon hakkında) ve bir root checker uygulamasından root olduğunuza dair bir ekranı paylaşabilir misiniz ? Benim bildiğim kolay root programlarının hiç biri P7 de işe yaramıyor.
  • quote:

Arkadaşlar beNim anlamadığım niçin cihazı root yapmak için bukadar uğraşılıyor king root die bir program var internette nasıl kullanıldığı mevcut üstelik telefonu pc ye bağlamadan root yapabiliyorsun programı telefonda kur kendi kendine root yapıyor ben öyle yaptım şu anda telefon root lu bi deneyin derim

O proğramla kit kat'ta root yapılabilir. Lollipop da yapabilen olmuşmu.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithless35

quote:

Ascend P7 kullanıyorsunuz değil mi ? Telefonunuzun hakkında ekranını (Ayarlar / Telefon hakkında) ve bir root checker uygulamasından root olduğunuza dair bir ekranı paylaşabilir misiniz ? Benim bildiğim kolay root programlarının hiç biri P7 de işe yaramıyor.

Telefon û vodafone den aldım ve kit-kat yüklü vodafone nin gereksiz uygulamalarını kaldırmak için king root ile telefonu root yaptım ve silinmeyen uygulamaları da kaldırdım hatta radio yoktu bir dosya yöneticisi kurup app klasöründen orjinal huawei radyosunu da kurdum yani çok kolay bir şekilde root yaptım telefonu öneririm lollipop tada bence ise yarayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ise yarar heralde
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tetik38 T kullanıcısına yanıt
    kullandığınız rom nedir ?
  • P8 lite bootlader kilidini nasil kirabilirim p7 ile ayni yontemle olur belki onun icin burda soruyorum iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P7 Bootloader Kilidinin Kaldırılması:

Bu işlem daha önce anlattığım root yetkisi alma işleminin ön adımıdır. Önce bu işlemi sonra root işlemini yapmanız gerekmektedir. Bu yöntem başta xda olmak üzere çeşitli forumlardan derlenmiştir ve benim telefonumda sorunsuz çalışmıştır. Sizin telefonunuzda meydana gelebilecek sorunlardan mesul olmadığımı bildiririm.
    Hazırsanız başlıyoruz:

1.https://hwid5.vmall.com/oauth2/portal/regbymail.jsp adresine girerek e-mailiniz ile kayıt olun. (Register Huawei ID)
    2.http://emui.huawei.com/en/plugin.php?id=hwdownload&mod=list adresini açın. Login ol derse 1. adımdaki e-mail ve şifre ile login olun.
    3. Unlock Bootloader yazısına tıklayın. Login sorarsa biliyorsunuz.
    4. Loginden sonra tekrar Unlock Bootloader yazısına tıklayın.
    5. Unlocking Agreement diye bir sayfa gelecek, en sonundaki check box'u işaretleyin ve next tuşuna basın.
    6. Please provide the following information yazan bir sayfa gelecek, aşağıdaki şekilde doldurun.
    -Product Model: Telefonunuzdan ayarlar/telefon hakkında bölümüne girin model numarasını not edin ve buraya yazın.
    -Product Serial Number: Bu numara telefonun kutusunda yer alıyor. Malesef başka bir yerden bulunabilir mi bir bilgiye sahip değilim.
    -Product IMEI: Telefon numara çeviriciden *#06# tuşladığınız zaman ekrana gelen numara.
    -Product ID: Telefon numara çeviriciden *#*#1357946#*#* tuşladığınız zaman ekrana gelen numara.
    -Verificition Number: Ekranda yazan numara.
    7. Bu formu doldurup gönderdiğinizde her şey yolunda giderse karşınıza cihazınıza ait unlock password gelecek. Bu kodu bir yere not alın.

İkinci bölüm:
    Gerekli dosya:
    https://drive.google.com/file/d/0B7uUGda8PX0CTExKX2tBQ2d2bmM/view?usp=sharing

İşlem adımları:
    1. Telefonu bilgisayara bağlayın, telefon üzerindeki bildirim çubuğundan usb modunu Dosya olarak değiştirin. Bilgisayarınızda bir uyarı çıkacak ve HiSuite programını kurmanızı isteyecek. Buna tamam diyerek HiSuite programını bilgisayarınıza kurun. Bu sayede telefona alt düzeyde müdahale etmek için gerekli dosyalar ve sürücüler bilgisayarınıza kurulmuş olacak, HiSuite programını direkt olarak kullanmayacağız. Hatta ben bir kaç kez kabloyu çıkarıp 5-10 saniye sonra takarak HiSuite programı ile telefonun bağlantı kurabildiğini doğruladıktan sonra program klasörüne gidip HiSuite.exe yi HiSuite.xxx haline getirdim. Böylece root işlemi sırasında bu programın her telefon açılış kapanışında devreye girmesini engellemiş oldum.
    2. Yukarıda paylaştığım adb dosyalarını yine adb isimli bir klasör olarak bilgisayarınızın C: sürücüsüne atın.
    3. Başlat veya arama tuşuna basın ve CMD yazın çıkan "Komut istemi" yazısına sağ tıklayarak Yönetici olarak çalıştırı seçin. Çıkan siyah dos penceresinde cd\adb komutunu yazın ve enter basın. karşınıza c:\adb gelmeli.
    4. Sırası ile aşağıdaki 3 komutu verin (her satırı yazdıktan sonra enter tuşu) (unlockpassword yerine size ait kodu girin)
    adb reboot bootloader 
    fastboot oem unlock unlockpassword
    fastboot reboot

İşlem başarılı olduysa root işlemine aşağıdaki linkten devam edebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114290991

• Kardesim emegine saglik bu yazdiklarin p8 lite icinde gecerlimi iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bymusta216

Kardesim emegine saglik bu yazdiklarin p8 lite icinde gecerlimi iyi forumlar

Eğer huawei den Unlock Code alabiliyorsanız ikinci adımı deneyebilirsiniz. Tehlikesiz bir işlem gibi gözüküyor, bir problem olmaması lazım ama karar sizin.
  • Cevabın icin tesekrler iyi forumlar

• p7 L12 b856 venezuella surumunu kullanan varmı
  • varsa deneyımlerını paylasabılırmı?kıtkattan gecıs dusunuyorum ama tereddutlerım var sarz stabılmı gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 23 Şubat 2016; 19:50:04 >
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Kitkat dahil en iyi en stabil rom bana göre. B852 Yunan rom'undan geçtim. Tam yüklendi yani sonunda hata vererek değil. Haraket kontrolü, yedekleme ve yerel güncelleme, swype klavye, sanal tuş gizleme vs. hepsi noksansız yüklendi ve çalışıyor. Pil kullanımı da çok iyi, ilk on gün den sonra daha stabil oluyor ve pil süresi uzuyor. Yalnız bazı yükleyen arkadaşlarda hareket kontrolü gibi bazı uygulamalar eksik yüklenmiş. Ben yüklemeden önce fabrika ayarlarına döndürdüm. Hafıza kartını biçimlendirdim. B856 yükledikten sonra da üç tuşla wipe data/ Factory Reset yaptım. Burda önemli olan hata vermeden yüklenmiş olması gerekir ki tüm fonksiyonlar kullanılabilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canakca -- 23 Şubat 2016; 23:28:08 >
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.