Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • b839 a yükselttim sürümü şimdilik kitlenme sorunu gitti fakat hafiften kasma var. Birde swype klavye kayboldu sadece google klavye var nerden bulacağım swype yi google playde ücretli google klavye cok kötü
  • freedom593 F kullanıcısına yanıt
    Benim hafıza kartına kurulu uygulamalardan birisi telefonu kapattırdı kendiliğinden bende anlamadım geçen bir program yükledim oda telefonu resetledi 2 3 defa. Hafıza kartında yaşadığım sorun lollipop b853 olması lazım. Sd karta kuruluysa uygulamaların o yüzdende yapabilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • premiers P kullanıcısına yanıt
    Yüklenmemiştir.. zipli dosyayı çıkar Sd karta dload dosyası oluştur içinden çıkanı UPDATE dosyası. Onu yükle dload klasörünün içerisine.

• Exterminatee kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

Zipli dosyanın içinde 5 dosya mevcut. Bunlardan sadece UPTADE.APP mı yukleyeceğiz sd karta? Diğer dosyalar ne işe yarayacak? Zipli dosya 70 MB, ama UPTADE.APP daha küçük bir dosya.
    Cevap için teşekkurler. Bir sorum da su. Klavye yerine sözlü metin girme var. Google klavye var ama, işte orada diyor ki şifre vs. başkaları tarafından ele geçirilebilir'' ne yapacağiz not defterine birsey yazacak olsak ya da SMS yazsak sözlü yazdırabiliyoruz...
    yok hafıza kartına kurmuyorum kitlenme sorununu 831 den 839 a yükselterek geçtim bu seferde performans düştü ve klavye gitti 831i çok sevmiştim düşürme şansım varmı ?
  • İyi günler, ben de yaklaşık 1 aydır ascend p7 sahibiyim. Telefon b619 ile geldi(ikinci el)vodafone la ilgili herhangi bir şey yoktu. Ben B839'a yükseltmek icin indirdim kurdum ama dload yüklemesi olurken %99'da bazı yazılar üst üste geldi ve failed yazısını gördüm. Telefon yeniden başladı ve calıştı. Klavye yoktu. Radyo falan geldi cok güzel fakat sanki telefon bir adım arkadan geliyor, kasılıyor gibi geldi. Yaptığım yükleme hatalıysa nasıl düzeltebilirim, doğruysa gecebileceğim en kararlı sürüm hangisidir?Saygılar.
    Not:Eski IDEOS X5 kullanıcısı olarak birsürü romlar cıkar olmuş cok karmaşıklaşmış bu işler diyorum

70 mb lik dosyayı direkt dload klasörünün içine yüklüyorsun

• Şu telefonu almayı bırakın artık arkadaşlar BOKTAN . 831 yüklüyorum kitleniyor kasıyor , 839 yukluyorum klavye gidiyor eldiven modu gidiyor kasıyor vs vs,sürüm yükseltiyoruz yeni özellik geleceğine olanda gidiyor.831 başlarda sıkıntı yokken birden bire kirlenme ve video açmama sorunu belirdi . Ve bunlar ilk sorunları değil 6 7 aydır hep bi sorun çıkıyor , ilk sürümlerde klavye kasıyordu bla bla . Kısacası almayın artık üzülürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom593

Şu telefonu almayı bırakın artık arkadaşlar BOKTAN . 831 yüklüyorum kitleniyor kasıyor , 839 yukluyorum klavye gidiyor eldiven modu gidiyor kasıyor vs vs,sürüm yükseltiyoruz yeni özellik geleceğine olanda gidiyor.831 başlarda sıkıntı yokken birden bire kirlenme ve video açmama sorunu belirdi . Ve bunlar ilk sorunları değil 6 7 aydır hep bi sorun çıkıyor , ilk sürümlerde klavye kasıyordu bla bla . Kısacası almayın artık üzülürsünüz

1 yildan fazladir kullaniyorum. Defalarca rom yukledim cikan kararli guncellemelerini yaptim v.s. v.s. ne giden kaybolan birsey oldu ne de telefonda sikinti yasadim. Belki de problem telefonda degildir senin izledigin yontemlerde sikinti vardir. Olamaz mi ? Ve son olarak 1 gun bile bu telefonu aldigima pisman olmadim uzulmedim keske almasaydim demedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 3 Şubat 2016; 21:44:34 >

• Sympatique kullanıcısına yanıt
    Hangi yolu izleyipde güncelleme ile olan şeyi silebilirim? mümkün mü bu ? 831den 839a geçtim söylediğim şeyler kayboldu. diğerlerini bilmem ama klavye okuduğum kadarıyla herkeste gitmiş.İnsan kendi malını över o yüzden böyle diyorsunuz.Burdaki yorumları okuyup aldım telefonu pişman oldum, sanarsın ki 1000liralık telefon samsungun sony nin iphonenin üst telefonları ile aynı öyle yüceltilmiş
    Arkadaşım bence, sen o 70 mb lık güncelleme ile b852 ye geç. Klavyeyi boşver ama olmazsa olmaz diyorsan facebook grubunda orijinal klavye paylaşılmıştı. Ordan ücretsiz indirebilirsin. Ama geçmeden önce wipe data ve factori reset at, hatta hafıza kartına da format at. Özellikle bazı arkadaşlar bunun çok gerekli olduğunu vurgulamışlar. Evet bazı güncelleme sıkıntıları olmasına rağmen bu fiata bu telefon bence de çok iyi. Kamera ekran vede görünümü çok karizmatik bana görede. Ama zevkler ve renkler meselesi tabi. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakca

Arkadaşım bence, sen o 70 mb lık güncelleme ile b852 ye geç. Klavyeyi boşver ama olmazsa olmaz diyorsan facebook grubunda orijinal klavye paylaşılmıştı. Ordan ücretsiz indirebilirsin. Ama geçmeden önce wipe data ve factori reset at, hatta hafıza kartına da format at. Özellikle bazı arkadaşlar bunun çok gerekli olduğunu vurgulamışlar. Evet bazı güncelleme sıkıntıları olmasına rağmen bu fiata bu telefon bence de çok iyi. Kamera ekran vede görünümü çok karizmatik bana görede. Ama zevkler ve renkler meselesi tabi. Kolay gelsin
    Arkadaşlar hafıza kart yeri bozuk okumuyor sd kartı, Telefonun derleme sürümü B122 şimdi şimdi ben bunu nasıl güncellerim. Sisteme yani telefonun kendi hafızasına DLOAD klasörü açıp 839 updatesini attım güncellemeyi gördü ama başlatmada bıraktı. İşlem sırası var mı?

---------------------------

OTG kablosuyla çözdüm sorun kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozata -- 5 Şubat 2016; 22:23:43 >

• canakca kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler,şimdi yukarda bana kızan arkadaşın sözünü dinleyip forumda bakacam hangi sıralama ile neleri yüklemeliyimdiye baştan sonra yükleyeceğim hepsini bakalım ne olacak.Bu arada 831 deki problem tamamiyle video açma problemi video olan birşey görünce kitleniyor. facede instagramda tarayıcıda farketmiyor.bi tek whtsapp videolarını açıyor
    Aslında benim ilk bir iki günde bende de kilitlenmeler olmuştu daha sonraları düzeldi. Ya bir şekilde yapılır, alt tarafı android
    Üstadım Teşekkur ederim. Bu sefer oldu. Mege'ya üye oldum ve dload klasörüne b 852 uptade.zip dosyası yukledim. Sd kartı telefona takar takmaz güncellemeyi gördü ve sorunsuz yukledi.
    Sevindim yapabildiginize

• Selamun aleykum, lollipop güncellemesine gectim, whatsappdan veya başka programlardan bildirim alamaz oldum, ne zamanki whatsapp uygulamasına giriyorum mesaj oyle geliyor, bilen varsa yardım etsin lütfen ?

• Dün b852 full update ile b621'den lolipop'a geçtim. İlk izlenimlerim çok olumlu, en sonunda stabil ve takılmadan çalışan bir lolipop sürümüne kavuştuk galiba (pil ömrü bir kaç gün içinde belli olur). Ayrıca gözümü karartıp twrp ve supersu ile root işlemini de gerçekleştirdim. Telefonumu bu ay yenilemeyi düşünüyordum ama bu şekilde daha uzun süre kullanılabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithless35

Dün b852 full update ile b621'den lolipop'a geçtim. İlk izlenimlerim çok olumlu, en sonunda stabil ve takılmadan çalışan bir lolipop sürümüne kavuştuk galiba (pil ömrü bir kaç gün içinde belli olur). Ayrıca gözümü karartıp twrp ve supersu ile root işlemini de gerçekleştirdim. Telefonumu bu ay yenilemeyi düşünüyordum ama bu şekilde daha uzun süre kullanılabilirim.

Nereden çektiniz acaba full sürümü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faithless35 F kullanıcısına yanıt
    Root işlemini nasıl yaptınız? Ayrıntılı yazabilirmisiniz. Bende epey araştırdım ama karışık geldiği için cesaret edememiştim.
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.