Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maslan7

Arkadaşlar ben telefona 3 tuş kombinasyonu ile formatlamak istiyorum son günlerde sıkıntılı çalışmaya başladı üzerinde resmi türkiye sürümü b619 yüklü formattan sonra yine bu sürümmü gelir yoksa ilk aldigimizda vodafon versiyonu var idi omü gelir,birde sd karti üzerinden alayımmı formatlarken bilgilendirirmisiniz lütfen iyi akşamlar

Hangi versiyon varsa onu sıfırlar, yani sizde yine 619 olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

Orijinalden alıntı: tetik38

quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

Arkadaşlar Merhaba.

Telefonda vodafone uygulamaları yüklü. Yani vodafone için üretilmiş. ROm olarak B127 var. Cihazı nasıl rootlayabiliriz? Yardımcı olabilir misiniz.?

Kingroot ile telefonu pc ye bağlamadan root yapabilirsin.nasıl yapıldığı internette mevcut çokta kolay ben bu şekilde rootladim

Evet bu şekilde yaptım hocam. Sagolun. Fakat su radyo olayını Çözemedim hala. Çok önemli benim için.

Telefon root landiktan sonra Bir dosya yöneticisi kur telefona ordan system etc ve apk dosyalarının bulunduğu bir klasör var ordan radyo apk sini bul ve yükle ben bu şekilde yaptım radyom yoktu artık var

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk89

Arkadaşlar Merhaba,

Uzun süredir P7 kullanıyorum fazla kurcalamıyorum telefonu bir kaç gündür bu blogdan yazıları okuyorum şimdi emuı 2,3 derleme b125 şuan sizce emuı 3,0 B619 yüklemeli miyim?

Forum bir çok yazı var kimi rootlayıp farklı derleme kullanmış kimi lolipop ben firmanın yayınladığı güncellemeleri kullanayım yeter diye düşünüyorum ama okuduklarımdan kimi B619 çok kötülemiş kimi çok güzel demiş ortası hiç yok sizce yüklenmeli mi ?

Bence artık lolipop a geçin, 852 gayet stabil çalışıyor.

Ben b839 kullanıyorum aralarındaki farklar neler? Açık olan uygulamaları kapatmak istediğinde 1 2 saniye bekletiyor mu halen? Ayarlara girince 1 2 saniyelik kasma devam ediyor mu? Batarya performansı nasıl b839 la kıyasla?

• Exterminatee kullanıcısına yanıt
    Açık uygulamalar kısmı bir nebze daha hızlanmış , ayarlarda bir sorun yok akıcı çalışıyor , batarya ise aynı seviyede .
    Ben aslında youtube'da ses ve görüntü senkrom sorunundan kurtulmak için 852'ye geçmiştim. Yukarıda bir arkadaşta belirtmişti...
    70 mb'lık bir yama zaten , geçebilirsin.
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Hicbir fark göremedim şahsen. Arkaplandaki uygulamalari kapatınca bekliyorsun kitkat ta ki gibi salisede kapanmıyor ayarlara girince 2 3 saniye aşağı hareket edemiyorsun. Değişen birşey göremedim açıkçası :)

• B 839 Bilgisayara indirebildim. Henüz P 7 yuklemedim. B 839 dan B 852 ye geçmek istiyorum. Ama 70 MB bu linki bulamadım. B 852 Link verebilir misiniz..
  • premiers P kullanıcısına yanıt
    http://www.carbontesla.com/2015/12/download-huawei-ascend-p7-b852-lollipop-ota-zip/

Şurada mevcut "Download Link: Click here | Size: 69.98 MB" kismindakini indiriyorsunuz. SD karta dload klasörü oluşturup indirdiginiz dosyayı içerisine atin. Ardından yerel güncelleme ile yükleyin.

• Hocam burada Mega diye birsey çıkıyor. Kayıt kuyut istiyor. Ama ben beceremedim. Doğrudan indirilecek bir link var mı?
    Bu arada B 839 P7 ye yükledim. Program güzel ne var ki Klavye gelmiyor. Kişiler den tel. açılacaği zaman sesli tel no aranıyor. Bu durum nasıl giderilir?
    Ha FM radyo geldi, güzel oldu. Yardımcı olan herkese tesekkurler...
  • b619 kullanıyorum 852 yapmam için nasıl bir işlem sırası izlemem lazım arkadaşlar kısaca bahsadermisiniz
  • Ben telefonu hepsiburada dan almıştım.
    Telefonun garantisinin Türkiye mi parelel mi olduğunu nasıl anlarım ? Bilgi verirseniz sevinirim.

• Herkese iyi akşamlar, 21 aylık p6 telefonumu garantiye gonderdikten sonra sagolsunlar sıfır p7 ile ödüllendirdiler beni :) şuan telefonda b127 yüklü. Çevrimiçi güncellemem mümkün mü, yada siz hangi romu önerirsiniz? Teşekkürler

• premiers P kullanıcısına yanıt
    Megaya kayıt oluyorsun kendi hesabına ekle diyorsun yada eklemeden de indirebiliyorsun.

• ouz1806 kullanıcısına yanıt
    Kutunun kenarında sticker olur orada yazar kvk mi brightstar mi anlarsın hangi distribütör garantisi kapsamında olduğunu

• Arkadaşlar 10 gün önce benim cihazın ekranı tamamen bozuldu. Haliyle yedek almak için pc ile bağlantı kuramadım. Şimdi bütün fotoğraflarım gitti. Mobil saver for android diye bi program kurdum root istiyor; birincisi bu program işe yarar mı, ikincisi root dan sonra cihaza veri kaydolacagından eski veriler gidermi

• b852 de sd karttaki yedekleri nasıl geri yüklüyoruz arkadaşlar?
  • Kitlenme sorunu yaşayan birileri varmı? Son bi kaç gündür telefon sürekli kitleniyor,başlarda facebookta kitleniyor sanıyordum fakat genel olarak durup dururken kitlenmem sözkonusu. Yazılımsal olabileceğini düşünerek fabrika ayarlarına döndürdüm (lolipop yüklü),fakat yine aynı. Tam geçti diyorum normal kullanıyorum sonra yine kitleniyor tamamen kapatıp açmam gerekiyor telefonu veya bi süre beklemem. Anakartta nem olabileceğini düşünerekten pirince koydum.(oksitlenmede bu tip sorunlar olabileceğini okumuştum daha önceden).Çözüm bilen varmı ?
  • freedom593 F kullanıcısına yanıt
    Üç tuş kombinasyonu ile recovery moduna alarak wipe data ve factori reset yap.
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt
    Telefonda B 839 yüklü, B 852 yi yüklüyorum ancak telefonun derleme numarasında hala P7-L10900B839 Yazıyor. Nerede hata yapıyorum? Ya da yapamıyorum..
  • B619 kullaniyorum memnunum ama yükseltmek istiyorum B619dan hangisine yukseltebilirim acaba

• canakca kullanıcısına yanıt
    Yaptım fayda etmedi, sürüm düşrmek yada yükseltme deneyeceğim b831 yuklu suan
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.