Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Lollipop officialdan haber var mi? Birkac arkadasin Huawei Turkiye bağlantisi vardi belki bisryler duymustur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı yeni aldık demiştim. Üzerinde ekran koruyucu ile birlikte geldi. Böyle mi geliyor gerçekten? Yoksa kullanılmış mı sattılar bize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

Arkadaşlar cihazı yeni aldık demiştim. Üzerinde ekran koruyucu ile birlikte geldi. Böyle mi geliyor gerçekten? Yoksa kullanılmış mı sattılar bize?

Öle geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün 35 tl ye sony marka kulaklık aldım orijinal. neyse işte denedim ve yemin ediyorum bizim huawei p7 nin kulaklığı bunu ezer geçer. ben bu telefonun kulaklığına hastayım arkadaş. müthiş bir ses kalitesine sahip. hem sesler çok temiz geliyor hem basslar çok güzel. valla pişman oldum 35 tl verdiğime. emin olun huaweinin kulaklığı piyasadaki çoğu markanın pahalı kulaklıklarından kat kat daha iyi.
  • Ben sony z3 ün kulaklığıni da kullandım p8 lite modelinin kulaklığıni da kullandım en iyisi p7 nin kendi kulaklığı. Çok güzel ses veriyor.

• Arkadaşlar Merhaba.

Telefonda vodafone uygulamaları yüklü. Yani vodafone için üretilmiş. ROm olarak B127 var. Cihazı nasıl rootlayabiliriz? Yardımcı olabilir misiniz.?
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba.

Telefonda vodafone uygulamaları yüklü. Yani vodafone için üretilmiş. ROm olarak B127 var. Cihazı nasıl rootlayabiliriz? Yardımcı olabilir misiniz.?

Kingroot ile telefonu pc ye bağlamadan root yapabilirsin.nasıl yapıldığı internette mevcut çokta kolay ben bu şekilde rootladim

• quote:

Orijinalden alıntı: tetik38

quote:

Arkadaşlar Merhaba.

Kingroot ile telefonu pc ye bağlamadan root yapabilirsin.nasıl yapıldığı internette mevcut çokta kolay ben bu şekilde rootladim

Evet bu şekilde yaptım hocam. Sagolun. Fakat su radyo olayını Çözemedim hala. Çok önemli benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustalar telefonda facede sorun oluştu herşey normal ama herhangi bir gönderiye paylaş dedimmi donup kalıyor şimdiye kadar böyle bişey olmamıştı ne yapmamı önerirsiniz
  • Benim p7 nin arka kapak çatladı bi yere carpmisim baska kiran catlatan varmi kaca yapıyorlar acaba?

Ayrica kapakta ust taraftan acildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi la1end38 -- 17 Ocak 2016; 0:34:57 >
  • TrickyBogard kullanıcısına yanıt
    Valla önermiyorum. 4.4.2 gayet iyi . Lollipop da radyo geliyor ama çoğu özellik de kayboluyor.( Hareket kontrolü gibi) Hem Türkiye resmi sürüm gelmediği için stabil de değil.
  • canakca kullanıcısına yanıt
    miui v7 rom kurmayı planlıyorum ne dersiniz?
  • Merhaba arkadaşlar. Daha önceden yazıldı mi bilmiyorum ama bende B839 güncellemesini yaptığımdan beridir youtube uygulamasında bur sorun meydana geldi. Videolarda ses erken, görüntü geç geliyor. Videolarda senkron sorunu var. Acaba benden başka bu durumu yaşayan kişiler var mı? Sorunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz?

• TrickyBogard kullanıcısına yanıt
    Ben deneyemedim. Pek fazla bu konularda tecrübem yok. Ama siz denerseniz tecrübelerinizi heyecanla bekliyorum. Ben şuan emui 3.1 & 5.1.1 lollipop b853 sürümünü kullanıyorum. Tabi p7 L10
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakca

Ben deneyemedim. Pek fazla bu konularda tecrübem yok. Ama siz denerseniz tecrübelerinizi heyecanla bekliyorum. Ben şuan emui 3.1 & 5.1.1 lollipop b853 sürümünü kullanıyorum. Tabi p7 L10

853 nasıl memnun musun ?? 852 var bende eğer iyiyse ona geçebilirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 18 Ocak 2016; 16:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unseeable

Merhaba arkadaşlar. Daha önceden yazıldı mi bilmiyorum ama bende B839 güncellemesini yaptığımdan beridir youtube uygulamasında bur sorun meydana geldi. Videolarda ses erken, görüntü geç geliyor. Videolarda senkron sorunu var. Acaba benden başka bu durumu yaşayan kişiler var mı? Sorunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz?

Aynen youtube da sorun var 852'ye geçin o sıkıntısız çalışıyor.

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Geçmeni tavsiye etmem.b 852 daha iyi gibiydi. 853 de dediğim gibi haraket kontrolü yok, yerel güncelleme kısmı gelmiyor. Ama biraz daha hızlı gibi gibi. Geçmeye değmez. Türkiye sürümü çıkarsa belki düzelir problemler.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Uzun süredir P7 kullanıyorum fazla kurcalamıyorum telefonu bir kaç gündür bu blogdan yazıları okuyorum şimdi emuı 2,3 derleme b125 şuan sizce emuı 3,0 B619 yüklemeli miyim?

Forum bir çok yazı var kimi rootlayıp farklı derleme kullanmış kimi lolipop ben firmanın yayınladığı güncellemeleri kullanayım yeter diye düşünüyorum ama okuduklarımdan kimi B619 çok kötülemiş kimi çok güzel demiş ortası hiç yok sizce yüklenmeli mi ?
  • Arkadaşlar ben telefona 3 tuş kombinasyonu ile formatlamak istiyorum son günlerde sıkıntılı çalışmaya başladı üzerinde resmi türkiye sürümü b619 yüklü formattan sonra yine bu sürümmü gelir yoksa ilk aldigimizda vodafon versiyonu var idi omü gelir,birde sd karti üzerinden alayımmı formatlarken bilgilendirirmisiniz lütfen iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk89

Arkadaşlar Merhaba,

Uzun süredir P7 kullanıyorum fazla kurcalamıyorum telefonu bir kaç gündür bu blogdan yazıları okuyorum şimdi emuı 2,3 derleme b125 şuan sizce emuı 3,0 B619 yüklemeli miyim?

Forum bir çok yazı var kimi rootlayıp farklı derleme kullanmış kimi lolipop ben firmanın yayınladığı güncellemeleri kullanayım yeter diye düşünüyorum ama okuduklarımdan kimi B619 çok kötülemiş kimi çok güzel demiş ortası hiç yok sizce yüklenmeli mi ?

Bence artık lolipop a geçin, 852 gayet stabil çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.