Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar huawei touch plus uygulamasını yüklemiyorum yardım edebilecek var mı?

• arkadaslar benim kamera sorunum var odaklanmiyor daha. doğrusu odaklaniyo ama puslu gösteriyor netleşmiyor uzak cekim normal bişeyi yakindan cekegim zaman cok puslu cikiyor bende on kamerayla. cekiyim diye ceviriyorum oda puslu cekiyor ikisi bir mi bozuldu bunların yoksa yazilimda mi sorun var lolipop yüklü bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: la1end38

arkadaslar benim kamera sorunum var odaklanmiyor daha. doğrusu odaklaniyo ama puslu gösteriyor netleşmiyor uzak cekim normal bişeyi yakindan cekegim zaman cok puslu cikiyor bende on kamerayla. cekiyim diye ceviriyorum oda puslu cekiyor ikisi bir mi bozuldu bunların yoksa yazilimda mi sorun var lolipop yüklü bu arada

lens çizilmiştir, benim lenste içler acısı malesef...
  • Arkadaşlar telefon görüntüsünü tv ye aktarmak için ne tür kablo almam gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis0655

Arkadaşlar telefon görüntüsünü tv ye aktarmak için ne tür kablo almam gerekiyor.

HDMI kablo, bir tarafı micro USB bir tarafı HDMI

• bunlarında çeşitleri var 2-3 çeşit var hangisi olduğunu denemek lazım heralda.

• lazloo kullanıcısına yanıt
    hocam bi sorun var telefonda bi menü çıktı uygulamaları gizle diye bende gizledim ama geri simgeleri göster yapamıyorum nasıl gizledim onuda bulamadım yardımcı olurmusun. örnek galeri yok
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü:

• ACİL ARKADAŞLAR sorun var telefonda bi menü çıktı uygulamaları gizle diye bende gizledim ama geri simgeleri göster yapamıyorum nasıl gizledim onuda bulamadım yardımcı olurmusun. örnek galeri yok , tema yok

Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü:

• Reis0655 R kullanıcısına yanıt
    Ana ekranda iken, yakınlaştırma hareketi yapın, gizleme menüsü açılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam.

• Selam arkadaşlar telefonu garantiye gönderdim. Arka kapak kameranın ordan kalkıyordu şarj sorunu ve pc bağlantısı kuramıyorsum hoparlerden ses hışırtılı geliyor ve ölü piksel var. Değişim olur mu yoksa tamir edilirde mi gönderilir.

• la1end38 L kullanıcısına yanıt
    bende de var aynı sorun internette şu yazıyı buldum denemdim;
    Küçük bir parça diş macunu alarak arka kamera lensi üzerine uygulayınız,kulak çubuğu ile nazik bir şekilde saat yönünde hareket ettirerek camın üzerine yayınız.Bu işlemi yaptıktan sonra mikro fiber bir bez ve bir damla su kullanarak camın üzerindeki artığı temizleyiniz.Artık bütün çiziklerin kaybolduğunu ve camın eski orjinal durumuna geldiğini farkedeceksiniz.
    Alternatif olarak bir parça ahşap cilası sıvısı da kullanabilirsiniz.

• Arkadaşlar telefonu root yapmak istiyorum bilgisayarım yok,bilgisayarsız yapılır mı, kingroot diye program var rootlar, başka nasıl rootlarım

• Arkadaşlar orjinal şarj aletinin çıkış amperi (output) ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Arkadaşlar orjinal şarj aletinin çıkış amperi (output) ne kadar?

1 amper

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar uzun süredir uzak kaldım konudan. b133 sürümü var bende, en güncel ve stabil sürüme nasıl güncelleyebiliriz acaba?
  • custom rom kurdum şimdi de resmi 5.1.1 sürüme geçmek istiyorum nasıl yapabilirim arkadaşlar?
  • Selam,
    Hangi custom romu kurdunuz memnun musunuz?
    İyi günler dilerim
  • Selam,benim p7 ilk aldığım gibi.pek anlamam da bu işlerden .b127 ve emu 2.3.1 android 4.merak ettiğim güncelleme telefona nasıl bir katkı sağlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizarjen -- 7 Ekim 2016; 1:05:28 >
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.