Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizarjen

Selam,benim p7 ilk aldığım gibi.pek anlamam da bu işlerden .b127 ve emu 2.3.1 android 4.merak ettiğim güncelleme telefona nasıl bir katkı sağlıyor?

Müzik çalar sesi düzeldi benim için öncemli olan mesela. Isınma problemi yoktu bende ama olanlar için düzeltme oldu. Yeni arayüz ve temalar geldi. Birkaç iyileştirme daha oldu. Böyle böyle. Bizim cihazın işlemcisi 64 bit desteklemediği için zaten sonraki güncellemeler gelseydi de cihazı kasmaktan başka bir işe yaramayacaktı belki de. Bu arada benim P7' yi emekli etmeyi düşünüyorum. Moto Z Force Droid ile yola devam edeceğim galiba. :)
  • Selam Arkadaşlar,
    Bir sorum olacak; benim telefonda B861 yüklü. Bir problem yok ancak ben buna custom rom yüklemek istiyordum. Önce EMUI 3.1 to 3.0 downgrade yapmak istedim.
    Her defasında bana "This is secureboot phone" mesajını verdi ve hiçbir şey yapmadı. Bu konuda ne yapılabilir? Bu secureboot olayını nasıl geçebilirim?
    İyi günler dilerim.
  • Arkadaşlar slm google play store de yazıların bazıları türkçe bazıları ingilizce nasıl düzelir?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tankar T kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilidini açman gerekiyor. Adb tools ile açabilirsin ama önce bootloader kilidini öğrenmen lazım.

https://hwid5.vmall.com/oauth2/mobile/login.jsp

Burdan kayıt olarak yada giriş yaparak bootloader kilidini öğrenebilirsiniz.

Direkt yönlendirme linki aşağıda.
    https://hwid5.vmall.com/oauth2/mobile/login.jsp?lang=en-us&validated=true&service=http%3A%2F%2Fwww.emui.com%2Fen%2Fplugin%2Fhwlogin%2Fvalidate%3Fru%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.emui.com%252Fen&loginChannel=22000000&reqClientType=2023&adUrl=http%3A%2F%2Fwww.emui.com%2Fen%2Fplugin%2Fhwlogin%2FupLogin&viewType=1

• Reis0655 R kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulama gizleme menusune ana ekrandayken buyutme hareketi yaparak ulasabilirsiniz. Bu gibi seyler icin emui uygulamasinda ipuclari var oradan bakabilirsiniz..

• Reis0655 R kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de var, market uygulaması güncellenecek falansa sıkıntı olmuştur, düzelir bir kaç güne büyük ihtimal.
     Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 12 Ekim 2016; 23:12:25 >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Eşimde g 610 var oda aynı.anlamadım heralde markette sorun var.

• lazloo kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam,güncelleyim bakalım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 5 Kasım 2016; 12:8:5 >
  • p7 almak istiyorum sıfır ürün 800tl eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutgs54 -- 5 Kasım 2016; 22:4:37 >
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYARSIZ ROOT YAPMA
    BELKİ İŞİNİZE YARAR.
    linki kopyalayıp tarayıcı kısmına yapıştırın otomatik iner

mmgr.myapp.com/myapp/Kingroot/webapp_kingroot/image/NewKingrootV4.50_C120_B220_office_release_2015_07_21_nokm_105003.apk

• Son 1 haftadır telefon 4G'de iken durduk yere pin kodu ekranı geliyor. kimseyi arayamıyorum ve kimsede bana ulaşamıyor. Ama 3G'de kullanırsam sorun olmuyor.
    Ne yapmam lazım , ???
  • Canlar bir adet temiz aldık tr 5.1.1 yüklü lakin pil 🔋 su gibi emiyor. Hələki %20 den sonra 2 saniye den bir seviye düşüşü gördüm ve yeniden başlatınca yada kapanınca yine %10 oluyor 7 oluyor bazen 20 kusur oluyor ama yine bitiyor hemen. Sonunda bitirdim ama hemen doluyor yada yine dolum yaparken %1 den başlıyor.
    Yani deşarj edemiyorum çok inatçı bir sistemi var. Sonunda bitiririm şarjı
    Ve sürekli uygulama optimize ediyor 78 uygulamadan 60 tane falan ediyor. Resmen komedi. buda benim için bir ilk oldu.
    Yeni batarya mı alalım.

Donanım/platform 6620
    Model L10
    TR Android 5.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiger_man -- 9 Kasım 2016; 16:34:47 >
  • tiger_man kullanıcısına yanıt
    5.1.1 p7 için pil bakımından iyi gelmedi, çabuk tükeniyor. %20 den sonra tüketmenin daha da hızlanması bataryanın miyadının dolmaya başladığını belirtir

• @ouz1806 teşekkürler sanırım yeni batarya şart.

• Peki 3 farklı ve vodafone dahil sim kart çalışmasına rağmen yine başka vodafone sim kart takınca şebeke kopması yada şebeke olmasına rağmen biri arayınca telefon kapalı görünmesi nedir acaba sim kart içten hasarlı mı yoksa milimlik kayma mı oluyor çünkü aynı hat başka cihazlarda sorun yok.

• Sevgili Arkadaşlar Merhaba,

Güncellemeyle ilgili benim bir beklentim yok çünkü cihazım 64 bit değil bunu normal görüyuorum.

Fakat sanırım miui romları bizi biraz daha rahat ettirecektir.

Benim sorum şu;

Miui sitesinde miui 7 güncellemesi P7 için görünüyor ama td-scdma ibaresiyle. Ben bu romu P7-L10 için de kullanabilir miyim-uyumlu mudur onunla ilgili bir bilgi bir türlü bulamıyorum. Bilen bir arkadaşım yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Selamlar
  • Canlar deşarj sonrası şarj sorunu düzeldi. Sadece bizdeki hatt sorunlu.

• Telefonun bataryası kaç kez dolum yapılmış, bundan sınra ne kadar ömrü kalmış gibi bilgi verebilen bir program mevcut mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz1806

Telefonun bataryası kaç kez dolum yapılmış, bundan sınra ne kadar ömrü kalmış gibi bilgi verebilen bir program mevcut mu?

İphone dışında yok onu yapan telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.