Şimdi Ara

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE B379 RELEASED (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
3
Favori
31.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu fiyatlara alacağın telefonlardan güzel oyun performansı elde edemezsin p9 lite yerine p8 almak daha mantıklı kamera ve diğer bileşenler p8 de daha iyidur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefon nasıl kamera performansı ön-arka ve günlük kullanım performansı
  • adamındibi A kullanıcısına yanıt
    arka kamera baya iyihttps://forum.donanimhaber.com/m_119557543/tm.htm ön de iyi burdan bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster33

hepsi burada da 1.199 tl ye düşmüş p8, 3gb lık dist. garantili p9 lite ile neredeyse aynı. p9 lite dan eski çipseti olsada sanırım kamera olarak kat be kat üstündür ve huawei türkiye garantili. Çok alınası duruyor fakat grafik işlemcisi mali t628 mp4 çok eski :( p9 lite da ise t830 mp 2 var benim gibi çok oyun oynayan biri için nasıl olur bilmiyorum diğer taftan lenovo k5 note var 5,5 inç ekran 3500 pil ve helio p 10 (mali t860 mp2 li) 999 tl lenovo türkiye garantili . Ne zor iş telefon seçmek :(

Yanlız sonunda ki mp2 ve mp4 ibaresine dikkat et p8 de 4 çekirdekli grafik işlemcisi var p9 litede çift çekirdekli

P9 litenin kamera sensörü p8 lite ile aynı modeli ov13850 yani p8 den iyi değil

P9 litenin tek artısı var parmak izi okuma diğer özellikleri p8 den aşağıda

Eğer p8 istemiyorsanız reeder p10s e de bakabilirsiniz

• Arkadaşlar aradığım özellik kamerası iyi olsun, sık sık güncelleme gelsin, ve 1 günümü çıkartacak bataryası olsun.

P9 lite bana daha uygun gibi görünüyor bütçeme göre de. Yalnız bu telefon fazla tutulmadı. Aldığım telefonu 1-2 sene kullanmak istiyorum. Korkum -mesela- 1 sene sonra Huawei'nin p9 lite'e güncelleme çıkarmaması. Eğer güncelleme çıkarmayacaksa P8 i almayı düşünüyorum. Önerileriniz?
  • kmaera dersen p9 lite alınmaz p8 alınır
  • Bir telefona sık sık güncelleme geliyorsa bi yerlerde hata vardır. Güncelleme askini bi anlayamadim.

• By Doğu B kullanıcısına yanıt
    Eski telefonum HTC explorer güncelleme gelmediği için whatsapp a bile girmezdi. Sık sık güncellemeden kastım en azından 1 sene boyunca güncelleme devamlılığı
  • bak bende p8 var android 6 en son güncellemesini 4-5 gündür kullanıyorum ve baya iyi cihazın 7.0 alması da bekleniyor ama 8 için kimse bir ş ey diyemez
  • Bende uzun süredir g8 bakiyordum doğru düzgün indirime girmemişti fakat bugun p8 i gördüm hepsiburada bayağı iyi fiyata satıyor.

P8 benim bildiğim g8 den oldukça pahalıydı buna göre daha ustun bir telefon olması lazım. Görsellik olarak p8 çok güzel peki ornegin kamera olarak p8 mi g8 mi?

G8 i denemistim kamerası oldukça iyiydi.Eger kamerası aynıysa parmak izi okuyucu ve pil artısından dolayı g8 alicam fark varsa p8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 21 Ağustos 2016; 19:26:19 >
  • jaguar19 kullanıcısına yanıt
    Kamera olarak p8 daha iyidir bence

• Suan ki sürümlerle en az 2 sene sıkıntı yasamazsin o konuda p8 boyle giderse muhtemelen 7 i de alir.

• jaguar19 kullanıcısına yanıt
    Kamera görsellik huaweinin kendi islemcisi p8 de daha iyidir bence.Boyut girerse isin icine isler degisir ama trde g7 kadar tutmadi g8. P serisi amiral g serisi orta segment.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluelytning50

Arkadaşlar aradığım özellik kamerası iyi olsun, sık sık güncelleme gelsin, ve 1 günümü çıkartacak bataryası olsun.

P9 lite bana daha uygun gibi görünüyor bütçeme göre de. Yalnız bu telefon fazla tutulmadı. Aldığım telefonu 1-2 sene kullanmak istiyorum. Korkum -mesela- 1 sene sonra Huawei'nin p9 lite'e güncelleme çıkarmaması. Eğer güncelleme çıkarmayacaksa P8 i almayı düşünüyorum. Önerileriniz?

Her nekadar huawei hiç sevmediğim bir marka olsada kendi soc larını kullandıkları p8 p9 güzel cihazlar. Ancak güncelleme konusunda bi noktaya kadar güvenebilirsin.

Güncelleme konusunda iyi cihazlar saf android içeren nexus serileri. Misal nexus lg 5x, huawei nexus 6p bunlar son nexuslar ilk android 7 alacak çok seri stabil cihazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Tr ye neden gelmiyor anlamıyorum verdiler elimize gm yi sürünün diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: By Doğu

Tr ye neden gelmiyor anlamıyorum verdiler elimize gm yi sürünün diyorlar

Hiçbir nexus modeli ilginç şekilde gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Sanki amiral gemileri en az satılan ulkeyiz de 2. Ülke muamelesi görüyoruz. Bizde asgari ücretle s7 ip6s kullanan adam var

• Arkadaşlar bu telefon alınır mı, artı be eksi yönleri nelerdir biri açıklarsa sevinirim.
  • Hepsiburada da siyah renkle beyaz renk arasında uçurum fiyat farkı olmuş. Beyaz 1179 çok iyi fiyat ama. Puan çekle 1000 civarına almak mümkün olabilir. Eşime almayi düşünüyorum. 2.5 yıllık g610 anakart arızası verdi.

• Hepsiburada indirimi ile p8 birinci sıraya yükseldi(p9 lite- k5note -m3 note) bakalım ilk fırsatta alıcam siyah da benzer fiyata inse çok tadından yenmicek ama bu da iyi (:

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.