Şimdi Ara

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE B379 RELEASED (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
3
Favori
31.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adige_cenk

Cihazla ilgilenen arkadaşlar...
    Fiyatı 100 lira birden aşağı çektim. Alacağım telefonu buldum ve bir an önce almak için acil satmak istiyorum. Detaylı bilgiler için Sahibinden İlan No: 314055965

Hocam takas teklifim geçerli hala :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum satıldı hocam. Siz ve sizin gibi almayı düşünenler çekinmeden alabilir. Gerçekten güzel cihazdı. Aldığım fiyata göre bütün özellikleri çok tatmin edici. Ayrıca stabilitesi çok iyiydi. En az 15 akıllı telefon kullandım. Canımı sıkmayan, severek kullandığım iki cihaz Huawei P8 ve Htc M8 oldu. Sırada Xianomi Mi5 var. Bakalım o sıkacak mı canımı :D
  • Kaca sattin cenk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba Arkadaşlar,

Telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Paralel ithalat aldım ve fiyatına göre performansıyla çok memnunum diyebilirim.

1 senedir telefon alma niyetindeydim. Bi önceki telefonum HTC Sensation XE idi ve artık miladını doldurmuştu. Note 4 niyetiyle başladım, Note 5 çıktı fiyatı düşmedi uzun süre de 1700-1800 bandında dolaştı, o yüzden o fiyatı haketmediğinden ve o fiyatlara bence çok daha iyi telefonlar da olduğundan tercih nedenim olmadı. Açıkcası o pralara da çok çıkma niyetinde değildim. maksimum 1200 tl.ya çıkabilecektim ve aklımda LG G4 vardı. Kronik sorunlarından dolayı paralel ithalat almaya çekindim ve alternatif olarak araştırmaya girdiğimde en mantıklısı P8 olduğunu düşündüm ve malum banka kampanyaları ile haziran sonlarında yapıştırdım. 10 günlük seyahatim boyunca kamera kalitesi ve pil performansı ile beni hiç üzmedi.

telefon stabilitesiyle kamera çekimiyle ve hızı ile iyi arkadaşlar. Açıkçası hiç oyun oynamadım, ama genelde internet ve uygulamalar kullanıyorum hiç takılma olmuyor. 3-4 saat spotify açık.
    Telefon bataryası çok rahat 1 günü çıkarmakta. Belki oyun oynamayla bir günü ancak çıkarabilir. Bu arada paralel ithalatlarda FM radyo da var. Bu fiyatlara bence alınabilecek en iyi telefon.

Bu aralar P9 çıktı ki ben aldığımda P9 paralel ithalatta vardı ama aralarında özellik olarak çok bir fark göremedim. Tabi Leica Lenslerle ön plana çıkıyordur ama benim o derece bi ihtiyacım olmadığından değerlendirmedim.

• ARKADAŞLAR 1300 TL YE DİSBRİTÖR GARANTİLİ BEYAZ P8 ALINABİLMEKTE SİZCE ÖNERİR MİSİNİZ?
  • Telefonda şöyle bi sıkıntı var arkadaşlar. Yandan sessize alamıyorum. Titreşime geçiyor. Ayarlardan sessizde titreşim modunu pasiflestiriyorum, sessiz oluyor. Tuşla sesi açıyorum, tekrar sessize geçmiyor, titreşime geçiyor. Sizde durum nasıl

• Hepsiburadada resmi garantili p8 1228 TL
    İthalatçı garantililer bile bu fiyata inememiş.
    Bir sıkıntı yoktur değil mi arkadaşlar. Babama alacağız da
  • Alikevicius kullanıcısına yanıt
    ben 1228 tl ye aldım disbirtör garantili tavsiye ederim
  • İkonların arka planı saydam olmaması çok kötü, dandik duruyor. Launcher ile düzeliyor mu bu durum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 10 Ağustos 2016; 12:01:37 >
  • selam arkadaşlar, ben ciddi şekilde almayı düşünüyorum bu teli, tek sorum olacak sadece. Günlük kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? paylaşırsanız sevinirim, iyi günler...
  • johnsin kullanıcısına yanıt
    3_4 saat oyun oynarsan 2 saat da gidebilir full wi-fi ile kullanırsan da 4 saat üstüne çıkabilir

• Bende bu aletin p8 max modelini aldim arkadaslar boyutu pili onemli oldugu icin. Sizce nasil bir secim? 6.8 inc ekran mevcut 4360 mah pil 64gb hafiza gibi ozelliklere sahip. Boyutu icin max modeli aldim o yuzden boyutu dezavantaj degil avantaj birde sormak istedigim konu var. Cihazim su an kargoda ama takip seyine.baktigimda istanbul aktarma diyor ama bunu cumartesi kargolanmisti. Bu gun ulasmadi, sizce bir gelisme olurmu gece yada sabaha dogru?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 15 Ağustos 2016; 23:46:59 >
  • P8max daha iyi bir secim olduğuna katılıyorum ben p8 î 1228 tl ye aldım hem de huawei türkiye garantili bu fiyatı ile sevdirdi kerata kendini kamerası baya baya iyi geldi

• Kargo numarasını kargo sitesinden kontrol edip as atarsan bir şey diyebilirim

• Ss yüklenmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

Ss yüklenmemiş

Bir daha bakabilirsiniz hocam simdi oldu sanirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Kargo gün içinde bulunduğun şehire gelir gidip şubeden alabilirsin eve gelsin dersen gelmesi 2 gün sürer

• quote:

Kargo gün içinde bulunduğun şehire gelir gidip şubeden alabilirsin eve gelsin dersen gelmesi 2 gün sürer

Hocam subeye gelsin de baska bisey istemiyorum. Elimden gelse istanbula gidip alacagim oderece sabirsizlaniyorum tesekkur ederim cevap icin icim rahatladi.

• Ben dayanamadım direk şubeden aldım varis şubesi seçeneği gelince şubeye gidersin

• quote:

Ben dayanamadım direk şubeden aldım varis şubesi seçeneği gelince şubeye gidersin

Hocam acikcasi kaybolma ihtimalinden korkuyorum, dun subeye gittigimde oyle bir ihtimalden bahsettiler 2 milyon kargo vs geciyormus barkodu duserse vs kaybolur diyordu adam, bayagi tedirginim sag salim gelseydi bir

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.