Şimdi Ara

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE B379 RELEASED (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
3
Favori
31.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mistik şampanya rengi 16 gb olan model siirtte öğretmenim istanbulda elden teslim alabilirsiniz bu bölgelerde de elden teslim edebilirim. resimleri var sahibindene ilan olarak koymuştum orada detaylı resimleri bulabilirsiniz. ufuk nazlı
  • Huawei marka alınan sıfır bir telefonun Huawei Türkiye garantili olup olmadığını IMEI numarasını aşağıdaki linke girerek kontrol etmek yeterli midir?

http://consumer.huawei.com/tr/support/warranty-query/index.htm
  • Merhaba,

telefonun artı.ları ve eksi.lerini kullanan arkadaşlar özetleyebilir mi, rica etsem?
  • İMEİ numarasını e-devlet üzerinden kontrol etmeniz kayıtlı olup olmadığını gösterir @gkirmaci

daha önceki mesajları okursanız ben dahil kullanan bir kaç arkadaş paylaştık oradan okuyarak öğrenebilirsiniz. Sürekli olarak aynı şeyleri paylaşmak konuda saçma bir döngüye sebep olur @erikh
  • P9 geliyor, elimde Z2 var P8 almayı planlıyordum ama bikaç ay içinde P9 gelecek acaba değer mi almaya. Sonylerin klasik konuşma ahize ses kısıklığı canımı sıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: softwareci.com

P9 geliyor, elimde Z2 var P8 almayı planlıyordum ama bikaç ay içinde P9 gelecek acaba değer mi almaya. Sonylerin klasik konuşma ahize ses kısıklığı canımı sıkıyor.

Bende P8 düşünüyordum ama bataryanın zayıf olmasından dolayı vazgeçtim. P9 bekliyorum..
  • radyo var mı P8'de?
    online radyodan bahsetmiyorum.
  • erikh E kullanıcısına yanıt
    Radyo yok.
    Root atılarak radyo kuruluyor..
  • erikh E kullanıcısına yanıt
    Paralel ithalat olan cihazlarda radyo var. Resmi TR cihazları vergiden kaçmak için radyoyu kapatıp satıyorlar. Hem de 500 lira fazlaya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige_cenk -- 8 Haziran 2016; 0:41:55 >
  • Marshmallaw a güncelleyenler batarya performansından memnun mu. Ben iki gün önce huawei in sitesinden telefon modeline uygun olacak şekilde bulgaristan için dağıtılan romu yükledim. Fabrika ayarlarına da geri döndürmeme rağmen ekran süresi 3 saat ancak dayanıyor. Gece şarjı yüzde 15 20 düşüyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, stock roma mı döneyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marshmallow kullanan birisi olarak batarya performansından memnunum. Süre olarak 2 güne yakın gidiyor şarjı ekran süresi olarak 4-5 saat arası değişiyor. Telefonunuzun bu kadar çok şarjı gitmesi için arka planda birden fazla uygulamanın açık kalması gerek. Bunları ayarlar kısmından kontrol ederek kapanmasını sağlayın böylece tasarruf edebilirsiniz. Benim geceden sabaha genelde %3-4 civarı gidiyor.
  • Telefona ne zaman gelecek marshmelow ?

• Kullandığınız telefon yurtdışı yani gla-00 modeli ise ilk mesajda manuel olarak güncelleme yardımı mevcut. Türkiye garantili ise seri numarasına göre huawei'nin sitesinden kontrol edebilir ve güncelleyebilirsiniz. Otomatik güncelleme için kimsenin bilgisi mevcut değil @alessio35
  • shaqzilla kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Arkada çalışan uygulamaları kontrol etmiştim bir sıkıntı gözükmüyordu ancak mobil ağ sinyali çok fazla tüketim yapıyordu. Çözümü dün ikinci defa fabrika ayarlarına döndürmekle buldum. Şu an eskisi gibi 4-5 saati görüyorum.
  • İlgilenen arkadaşlar varsa P8'im satılıktır. İki aydır falan kullanıyorum ve sıkıldım artık. Kutu aksesuar vs alındığı gibi duruyor. 16gb model, siyah renk ve cihazda çizik, soyuk ve ya ezik gibi durumlar söz konusu bile değildir. Fiyat 1100 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige_cenk

İlgilenen arkadaşlar varsa P8'im satılıktır. İki aydır falan kullanıyorum ve sıkıldım artık. Kutu aksesuar vs alındığı gibi duruyor. 16gb model, siyah renk ve cihazda çizik, soyuk ve ya ezik gibi durumlar söz konusu bile değildir. Fiyat 1100 lira.

Hocam, size sahibinden üzerinden mail attım. Takas durumu nedir? Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar p8 in yurt dışı modelini bende 6 yaptım. Genellikle iyi pil sorunum yok ancak NFC kayboldu. Acaba yurt dışı olanlarda öncede yoktuda benmi bilmiyordum. Bilgisi olan arkadaş varsa sevinirim. Birde resimleri ağ la tv ye aktarıyordu şimdi oda olmuyor.

• shaqzilla kullanıcısına yanıt
    Ben daha hiç 2 saat ekran süresi görmedi. 1 saat 45 dakika filan gidiyor. Şimdi yine sıfırladım bakalım ne olacak...
  • merhaba,

telefonu geçen haftalarda aldım,ilk kullanım itibariyle hızından, kamera kalitesinden, müzik performansından, bataryasından çok memnunum. bence bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefon.
    Çok detaylı inceleyemedim henüz ama bana ilk kullanımda çok stabil bi telefon geldi. Bu arada aldığım telefon dubai çıkışlı.
  • Cihazla ilgilenen arkadaşlar...
    Fiyatı 100 lira birden aşağı çektim. Alacağım telefonu buldum ve bir an önce almak için acil satmak istiyorum. Detaylı bilgiler için Sahibinden İlan No: 314055965
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.