Şimdi Ara

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE B379 RELEASED (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
3
Favori
31.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei p8 in kronik sorunlari neler , mesela wifi nin sorunlu oldugu soyleniyor şebeke problemi yaşayan var acaba kullanan arkadaslar memnun mu biraz bilgi verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun ayarlar>akıllı yardım>hareket kontrolü kısmından çift tıklama özelliğini aktifleştirebilirsiniz.@KingSargon

Telefon içinde şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Diğer mesajları da incelediğiniz zaman telefonda şebeke ve wi-fi problemi olmadığı ayrıca kronik olarak ta bir sorun olmadığını kullananların mesajlarından anlayabilirsiniz. Özellikleri itibariyle çok üst bir telefon olmasa bile sorunsuz bir kullanım sunuyor bize p8 bunun için de huawei'yi tebrik etmek lazım şahsi görüşüm.@erhanyasar_
  • shaqzilla kullanıcısına yanıt
    Hocam bi kac forumda wifi ve şebekede çekmeme problemi oldugundan bahsedilmis. Bu telefonu bir tanidiga tavsiye ettim alip pisman olmasini istemiyorum

• Açıkçası ben burada ve yurt dışında takip ettiğim forumlarda da bu tür bir problem ile karşılaşmadım. Tabi fabrika çıkışında hata olursa o ayrı . Tavsiye ettiğiniz için de umarım pişman olmazsınız. 2 aydır kullanıyorum taş gibi telefon
  • P8 almaktan vazgecti gittigidiyordan bugun note 4 alacak axess e 100 tl cip para veriyor. Hayirlisi olsun

• shaqzilla kullanıcısına yanıt
    Birkac forumundaki p8 inceleme videolarinin altinda sorunlar yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanyasar_

Birkac forumundaki p8 inceleme videolarinin altinda sorunlar yaziyor.

Arkadaşa aldık 6 aydır kullanıyor. öyle bir sorunla karşılaşmadık.
  • Çok hoş görünen bir telefon ama bir kaç sorum var alma kararımı belirleyecek :

1 -İnceleme videolarında takıldığını gördüm hala devam ediyor mu ?

2- İzlediğim test videolarında büyük oyunlarda akıcı ama her yer donmalar var . Bunlar hala devam ediyor mu ( Sonuçta antutu da 50k skor alan bir telefon )

3-Pil ömrü nasıl ? Bir günü rahat çıkarabiliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanyasar_

P8 almaktan vazgecti gittigidiyordan bugun note 4 alacak axess e 100 tl cip para veriyor. Hayirlisi olsun

6 gb ram li zenfone 3 daha iyi bi seçim olurhttp://shiftdelete.net/asus-zenfone-3-deluxe-ozellikleri-ve-fiyati-71958
  • wifide srun yaşayan var mı?
    bir de bu tlf.nun sar değerleri nasıldır?
    kullanan arkadaşlardan yorumlarını rica ediyorum.

İnternette 1250 civarına satışı yapılıyor. bu fiyata bu cihazı -LG G4'te kronik sorunlar olduğundan- alcağım gibi:)
  • bu arada antutuda 50k skoru P8 max almış P8 değil
    Düzeltme:evet 50k:)

Bu arada kamera,işlemci, batarya gibi kıyaslamaları bu linkte.
    http://www.phonearena.com/phones/Huawei-P8_id9127/benchmarks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erikh -- 31 Mayıs 2016; 15:52:23 >
  • telefonu alalı 2-3 ay oldu arkadaşlar fena sarj tüketio bu telefon pişman oldum gibi aldığıma tamam şekil çok iyi ama herşey sekil değil 1250 tl verdim bi önerisi olan var mı %100 den hemen düşüo %6larda kapanmaya başlıo tel diğer özelliklerinden memnunm ama sanırım bu teli elimden çıkarıcam
  • alessio35 A kullanıcısına yanıt
    sat gitsin , hem 2-3 aylik telefon sifir gibi tertemizdir kolay satarsin daha fazla başın agrimaz.

• 1100 tl'ye düşünüorm satmayı alıcı olur heralde 1250 ye almıştım.
  • @shaqzilla teşekkürler o akşam bayağı uğraştım ama buldum hareketler kısmından bi an panik oldum çift tıklama gitmiş diye ama sonunda hallettim
    Her malın bi alicisi vardir

Bahsettiğiniz fiyat ithalatçı garantili değil mi?

• motorsuz adam kullanıcısına yanıt
    evet
  • Ben p8 i 40 gün önce almıştım şimdi mate 8 aldığım için boşa çıktı cihaz almak isteyen varsa 900 e bırakırım 5417600789

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuknazli

Ben p8 i 40 gün önce almıştım şimdi mate 8 aldığım için boşa çıktı cihaz almak isteyen varsa 900 e bırakırım 5417600789

Nedir durumu hangi renk? Nerdesin? Resimler var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.