Şimdi Ara

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE B379 RELEASED (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
3
Favori
31.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tema marketimiz pek verimli değil bilmem farkında mısınız? Size tavsiyem biraz araştırıp daha özenle hazırlanmış temalar bulmanız. Örnek olarak EMUI Global ve EMUI Italia G+ topluluklarını inceleyebilirsiniz. Ben bir kaç tane güzel tema yakaladım oralardan. Sadece icon ve duvar kağıdı değiştirmeyen, komple sistemi değiştiren temalar mevcut.
    Buyurun bir örnek:
    http://www.androidsage.com/2016/05/03/download-android-n-theme-for-huawei-devices-on-emui-4-0-and-3-1/ ( Emui sürümünüze uygun olanı indirin. )

• adige_cenk kullanıcısına yanıt
    www.huaweitheme.work sitesinde de güzel temalar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun Shaqzilla kardeş. Telefondan soğumuştum .Batarya çabuk bitiyordu.Kamera beklediğim seviyede değildi. Şimdi çok daha iyi duruma geldiler. Ancak Emui 3.0 daha iyiydi. Kısayolları azaltmışlar. yenisi eklenemiyor
  • MBilgehan01 M kullanıcısına yanıt
    Huaweithemework sitesine giremiyorum. Dns değiştirsem de nafile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige_cenk -- 5 Mayıs 2016; 14:48:58 >
  • Selamlar arkadaşlar.Telefon değiştirme arefesindeyim. Bir kaç haftadır P8 üzerine yoğunlaştım incelemeleri forumları takip etmekteyim.
    Şuan 3 yıl önce almış olduğum Iphone 4s kullanıyorum kasılma takılma vs tavanlarda
    Androide geçip geçmeme konusunda kafamda soru işaretleri olmakla birlikte P8 in arayüzü gördüğüm kadarıyla pek hoş.
    Siz kullanıcılara birkaç sorum olacak;
    1. 64gb ithalatçı firma almayı düşünüyorum. İthalatçı firmadan alacağım için telefon bana geldiğinde kronik problemle karşılaşma ihtimalim var mı elimde kalmasın Böyle sorunalr yaşayanlar oldu mu acaba?
    2. Aslına 64gb renk seçenekleri pek de içime sinmedi beyaz yada mistik şampanya çok ilgimi çekti. Onlarda malum 16gb seçenekleri. 16gb lık alsam istediğim rengi almış olurum ama dahili bellek sorunu yaşar mıyım? Hani bazı uygulamarın mecburi dahiliye indirilmesi gibi bir durum vs var mı/ olur mu?
    Şimdiden iyi forumlar teşekkürler

• adige_cenk kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma abi bu sorun g7 konusunda söylenmişti ben söylemeyi unuttum .UC Browser ile giriyorum Chrome da sıkıntı çıkarıyor.
    Şahsen de UC 'yi tavsiye ederim
  • Tema yüklemek isteyenler telefondaki temalar kısmında da yükleme yapabilirler. Ayrıca internetten yüklemiş olduğunuz temaların virüslü olmaması ve istediği izinleri kontrol etmenizde fayda olacağını düşünüyorum.

@KingSargon
    1-Ben ve forumdaki bir kaç arkadaş(gördüğüm kadarıyla) ithalatçı firma garantili olarak kullanıyoruz ve kronik bir problem yok şu anda. Ayrıca android 6 sürümünü gayet stabil ve hızlı olarak kullanmaktayız . Varsayalım kronik bir problemle karşılaştınız telefonu servise gönderip değişim istersiniz çünkü sorun sizden değil telefondan kaynaklıdır.

2-Renk seçeneği olarak kullandığım 16gb altın rengi çok güzel tavsiye ederim. Hafıza kartı alarak daha da artırabilirsiniz. Tabi hafıza konusunda çok oyun yüklerim, sürekli resim çekerim v.s. diyorsanız yüksek kapasiteli almanız faydanıza olacaktır ya da direk 64 gb olanı alıp hiç uğraşmazsınız

• Teşekkürler bilgiler için @shaqzilla :)
    Çok oyun falan oynayan biri değilim.
    Aslında demek istediğim şu hafıza konusunda; tamam sd card la yükselitirim hafızayı ama doğrudan dahili hafızaya uygulamanın inmesi ve ordan sd karta taşınamaması gibi durumlar yaşar mıyım acaba.
    Yakın bir zamanda P8 imi almak dileğiyle
  • Telefonunuza yüklemiş olduğunuz uygulama ve oyunlar sd karta yüklendiği sürece sorunsuzca taşıyabilirsiniz yani is yüklediğiniz oyun ve uygulama da bitiyor

• telefona bi tek benmi jelatin ve kılıf bulamıyom
  • Şu an hepsiburada da P8 1550 TL. Samsung S6 1800 TL. Aradaki 250 farka hangisi tercih edilir?
  • Çok kullanılan bir telefon olmadığı için bulmakta biraz zorlanabilirsiniz. Bende ankara dayım biraz arayarak buldum. @dogukantzr

@_SkiP_
    Alacağınız telefonu ne için almak istediğiniz önemli. Önceklilerinizi düşünüp bu yönde karar vermeniz hangi telefonu almak istediğiniz konusunda sonuca ulaştıracaktır. Yani
    1-Telefonu çoğunlukla internet için yani face,twitter arada bir resim çekerim v.s. diyorsanız p8 tercih edebilirsiniz.
    2-Ben her zaman en iyi oyunları oynarım, çektiğim resimler çok iyi olsun v.s. diyorsanız s6 alın. Ancak tüm samsunglar da görülen 6-8 ay sonraki yavaşlama problemini de yaşayacağınızı unutmayın. s6'nın kamerası p8'e göre iyi ancak p8 de net ve güzel fotoğraflar çekmenizi sağlıyor elbette.
  • shaqzilla kullanıcısına yanıt
    Tabi bir de 1600 TL ye G4 var. Aradıklarım güzel fotoğraf, günü rahat çıkaran şarj ve iyi tasarım

• shaqzilla nfc bulamadım vardiye biliodum

• nfc telefonun özelliklerinde gözüküyor. Ancak 6.0 sürümünde bende bulamadım ayarlarda :)

Ayrıca kendim yapmış olduğum hız testi ile ilgili bir ekran görüntüsü aşağıda. Telefon akıllı kullanım modunda iken yapılmıştır. Hat Turkcell - Yer Ankara Kızılay

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaqzilla -- 9 Mayıs 2016; 11:58:50 >
  • NFC var mı bizim cihazlarda ya.

• Arkadaşlar kendim Xperia Z2 cihazı kullanıyorum. Huawei P8 tasarım ve şekil olarak hoşuma gidiyor. Değiştirmek istiyorum. Bugün nette Gezinirken Mate S gördüm ve onu da inceledim. Boyut olarak biraz büyük olsa da aklıma o da yattı gibi.

Şimdi Z2 verip P8 veya mate s almaya değer mi? Siz olsanız bu durumda ne yapardınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene xperia z2 kullandım çok memnundum ama ön kamerası ve kapakları yeter artık dedirtti tertemiz kullandım 1100 tlye sattım aklımda olan ithalat garantili p8i gittigidiyor 150 tl indirim çeki ile 1050 tlye aldım çok memnunum tek eksisi z2 ye göre 1-1.5 saat daha az ekran suresi alması oda sorun değil akşam geliyorum yarım saat şarjda duruyor sonra devam kullanmaya yatana kadar kamerasından çok memnunum inceliği malzeme kaliteside bana göre çok güzel p9 ülkemize giriş yapsa hemen alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: onti

1 sene xperia z2 kullandım çok memnundum ama ön kamerası ve kapakları yeter artık dedirtti tertemiz kullandım 1100 tlye sattım aklımda olan ithalat garantili p8i gittigidiyor 150 tl indirim çeki ile 1050 tlye aldım çok memnunum tek eksisi z2 ye göre 1-1.5 saat daha az ekran suresi alması oda sorun değil akşam geliyorum yarım saat şarjda duruyor sonra devam kullanmaya yatana kadar kamerasından çok memnunum inceliği malzeme kaliteside bana göre çok güzel p9 ülkemize giriş yapsa hemen alıcam

Hocam peki tarayıcı performansı nasıl? Huawei p6 vardı net fln baya yanaştı. Sarj günü çıkarsın yeterli ekran süresi fln takıldığım bişey değil. Genel anlamda + ve -'leri nelerdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050tl güzel fiyatmış şuan en ucuz 16gblığı 1250 tl gittigidiyorda var. 100 de chip para veriyor 1150 ye geliyor.
    Ancak şöyle bi ikilemde satıcı: 16gb altın/dore ve koyu gri renk seçeneği koymuş. 16gb ta altın/dore renk seçeneği yok mistik şampanya var diye biliyorum. satıcıya bunu sordum ama yok bizdeki altın/dore dedi daha da bişey diyememdim. 64gb olsa diycem onda var bu renk seçeneği ama onuda bu fiyata vermez:)
    Yani kısacası bu yüzden almadım beklemedeyim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.