Şimdi Ara

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE B379 RELEASED (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
3
Favori
31.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 2 hafta kullandım bir sıkıntı dan dolayı iade ettim batarya ömrü çok iç açıcı degildi simdi a5 2016 kullanıyorum biraz rahat ettim. yani bataryadan fazla bişey beklemjeyin bu telefondan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedemen -- 19 Nisan 2016; 18:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedemen K kullanıcısına yanıt
    Arkadaş Ne alcagimi sasirdim

• Huawei P8 batarya olarak her ne kadar kötü deselerde bence biraz zaman geçsin derim. Lakin sıfır alınan cihazda batarya kendine gelmesi belkide bikaç ayı bulacaktır diye tahmin ediyorum.
  • İlla batarya diyen arkadaşlar için önerim lenovo p1 alın 5000mah pili var 2 günü rahat çıkartsınız. Tabi burda tüm telefonlar için şöyle bir durum var ve bir çok kişi için değişiyor. Telefonu ne için veya ne amaçla kullanıyorsunuz. Yani sürekli internette gezeyim, oyun oynarım, her zaman face-instagram-messenger açıktır daima kontrol ederim diyorsanız 10000mah lık batarya sizi kurtarır. Ama gün içerisinde biraz internet biraz mesaj biraz konuşma v.s. derseniz huawei p8 için kullandığım süre için şunu söyleyebilirim 1 günü rahat çıkartıyor.
  • Gelen çağrıyı kabul ettikten sonra " aramanız bağlanıyor lütfen bekleyin" diyor, bekliyorum ve çağrıyı cevaplayamiyorum, sıkıntı büyük, bırak grafik işlemcisi eski olsun ama telefon telefonluk işlevini gerçekleştirsin..

Edit, bir de bataryasi b170 güncellemesi ile bir günü çok rahat kurtarıyor içiniz ferah olsun, guncelleme öncesi yani b120 sürümü varken yarım günü bile çıkaramıyordu telefon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadSing3r -- 20 Nisan 2016; 12:23:03 >
  • Arkadaşlar herkeste bir batarya sorunsalı sezdim. Önceliğiniz batarya ise 6.4mm kalınlığında bir telefona neden baktığınızı anlayamadım :) 5.2 inç ve 2700 mAh bir bataryadan 2. gün kullanımı beklemek akıl işi değil. Ortalama 3-4 ayda bir telefon değiştirdim son 2 senede. Htc m7, nexus 5, G3, htc m8, Lenovo vibe shot, Letv One pro x800... Bu saydığım cihazlardan ya az daha iyi, ya da çok az daha kötü. P8 ince, şık, hafif ve donanım olarak can sıkmayacak bir cihaz arayanların tercihi olmalı. Muazzam antutu skorları, en iyi batarya, en iyi kamera arayanlar versin 3000TL, Htc 10 ya da S7 Edge falan alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige_cenk -- 20 Nisan 2016; 23:15:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadSing3r

Gelen çağrıyı kabul ettikten sonra " aramanız bağlanıyor lütfen bekleyin" diyor, bekliyorum ve çağrıyı cevaplayamiyorum, sıkıntı büyük, bırak grafik işlemcisi eski olsun ama telefon telefonluk işlevini gerçekleştirsin..

Edit, bir de bataryasi b170 güncellemesi ile bir günü çok rahat kurtarıyor içiniz ferah olsun, guncelleme öncesi yani b120 sürümü varken yarım günü bile çıkaramıyordu telefon..

Merhaba bu sorunu p8 liteda da var çözümü nedir acaba bulabildiniz mi?
    " aramanız bağlanıyor lütfen bekleyin"
  • Arkadaşlar cepport adlı satıcıdan almayı düşünüyorum ne dersiniz renk seçeneği arasında beyaz demiş sanırım şampanya rengine beyaz demişler birde koyu gri var
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-p8-16gb-4-5g-destekli-cep-telefonu-218042745

EDİT:
    verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat033033 -- 27 Nisan 2016; 20:45:49 >
  • Arkadaşlar öncelikle tekrar merhaba bu cihazın şarj konusu öyle ufak bir sorun değil akşam şarj edip yüzde 75 ile uyudum sabah uyandığımda yüzde 36 şarj kalmıştı tüketim seviyelerini ve hangi uygulamayı ekran süresini şimdi paylaşacağım umarım bir fikri iz vardır
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASEDHuawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASEDHuawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASED

• Gece uykusu sırasında %35 kadar şarj tüketimi ciddi sorunmuş sizde. Ben cihazı performans modda kullanmama rağmen uyku saatlerimde %8-9 şarj tüketiyor (yaklaşık 8 saat). Arka planda çalışmaması gereken bir şey çalışıyor olmalı ya da cihaz derin uykuya geçmiyor. Eğer zor gelmezse factory reset deneyin derim. Konum ayarları pil tasarrufu modunda olsun. Korunan uygulamalar bölümünde WhatsApp gibi tamamen durmaması gereken uygulamalar hariç her şeyi "korunmuyor" durumuna getirin. Kullanmadığınız bütün saçma google uygulamalarını devre dışı bırakın. Umarım yardımı olur. Kolay gelsin...
  • adige_cenk kullanıcısına yanıt
    1 haftada birçok kez factory reset yaptım google uygulamalarının nerdeyse hepsini devre dışı bıraktım uygulamaların nerdeyse hepsi korunmuyor durumda konum zaten hep kapalı bilmiyorum neden böyle gittigidiyordan almıştım gönder sistemsel bir arıza olabilir dedi ama çözemedim ne bu kadar zarar veriyo bi anlasam
  • sedat033033 kullanıcısına yanıt
    Dostum lite kısmına yazacaktım, çözümü bulamadım henüz, nedenini de kavrayamadım fakat donanımsal bir şeyler sorunlu gibi, misal mikrofon cidden sıkıntılı..

• RoadSing3r kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim bakalım ne olacak bu
  • kılıf bana gònderebilirmisin kılıf bulamadım jelatinde lite ait olani takili

• Arkadaşlar güncelleme konusunu sadece ben mi taktım kafaya :) Yok mu bölge değiştirme hakkında bilgi edinebilen? Amiral gemisi model alıyoruz ama hala 5.0.1'deyiz. Bir farkı olmasa da canımı sıkıyor. Custom rom bulsam güncelleme zaten beklemem. Bir tane buldum o da yine bölge odaklı yapılmış. Bizde çalışmayacak...
  • aynen bende bakıyorumda bu bölge degistirme stock rom yukleme gibi bisey mi oluyo

• bizim genel bir rom bulmamız gerekiyor öncelikle daha sonrada bu roma ait 6.0 güncellemesini yada avrupa romuna geçip ordan 6.0 halletmemiz gerekiyor bootloader kilidini açmak için saanırım başvuruda bulunmak gerekiyor huaweinin sitesinde yerini buldum fakat istediği bilgileri çözemedim
  • Bootloader unlock malesef yeterli değil. O işlem sadece başlangıç. Kimse bu işe kalkışmıyor. Belli ki zor ve brick riski yüksek bir işlem. Neredeyse her gün bakıyorum yabancı forumlara ama nafile. Bulursam bir rehber mutlaka paylaşırım. Henüz p8 de bu işlemin mümkün olup olmadığını bile bilmiyoruz. Bu yüzden falza bel bağlamamak lazım. Pişman edecekler cihazı aldığımıza. Mayis başı da gelmezse Ota, ben umudu keseceğim.

• Herkese Selamlar,

Öncelikle şunu atlamamak lazım, P8 in halefi olarak görülen LG G4 te Bootloop sorunu var, cihazların her an sorunla karşılaşma riski var, LG G3 modelinde kasa kırılması, aşırı ısınma gibi kronik sorunlar var. diyafram açıklığı 1.9 değerlerine inmedikçe de kumlanma görmemek imkansız, ya parayı arttırmak gerekir ya da beklentileri değiştirmek gerekir. Huawei nin işlemcisinden dolayı cihazda ufak tefek sorunlar görebilmek mümkün ama bu fiyat bandında sorunsuz cihaz bulmak da imkansıza yakın.

Ben de 16 GB olan modeli almak istiyorum ama şuanda da GM Discovery 16 GB olan sürümü kullanıyorum ve cihazın hafızası dolu. Dolu derken cihazda uygulama yükleme için 2 GB yer ayrılmış, geri kalan 11 GB da da resim vs koyabiliyorsunuz. Huawei P8 in 16 GB olan modelinde 10.5 GB resim ıvır zıvır için ayrılmış ama uygulama yüklemek için ne kadar yer ayrılmış acaba, kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Yine uygulama yüklerken depolama alanı yetersiz gibi uyarılar görmek istemiyorum :)

• Arkadaşlar merhaba,

Ürünün prestij gold renkli olanı bu ara baya ilgimi çekiyor ve almayı düşünüyorum. Fakat ülkemize bu renk distribütör firma tarafından getirilmiyor mu acaba? Hep ithalatçı buluyorum. Bir de ithalatçı garantili almam sıkıntı yapar mı? Lg cihazları ithalatçı almayın deniyordu, Huawei için de aynı durum söz konusu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.