Şimdi Ara

Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE B379 RELEASED (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
973
Cevap
3
Favori
31.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Arkadaşlar merhaba,

Ürünün prestij gold renkli olanı bu ara baya ilgimi çekiyor ve almayı düşünüyorum. Fakat ülkemize bu renk distribütör firma tarafından getirilmiyor mu acaba? Hep ithalatçı buluyorum. Bir de ithalatçı garantili almam sıkıntı yapar mı? Lg cihazları ithalatçı almayın deniyordu, Huawei için de aynı durum söz konusu mu?

İstanbul kadıköyde çarşı iletişimde 1 aylık resmi garantili 64Gb gold renk P8 vardı 1200 küsür yazıyordu fiyat. Sahibinden üzerinden bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktım sordum ama o da ithalatçı çıktı. Ya ithalat işine girerim girmesine ama bu cihaz için bulduklarım hep intellicell garantisi. Özellikle forumda uzak durun deniyor bu firma için.
  • VEEE EVET SONUNDA P8 KULLANICILARI İÇİN ANDROİD 6 GÜNCELLEME GELDİ.

Anlatım ve uygulama tamamen bana ait olup başka yerde yayınlayacak olan kişilerin alıntı diyerek emeğe saygı göstermesini istiyorum.
    Aşağıdakileri sırasıyla yaptım ve sonunda 6 sürümünü dün geceden bu yana sorunsuzca kullanıyorum. Şimdi güncelleme yapmak isteyenler için başlayalım:
    Not:Şarjınızın %50 ve üstü olması faydanıza olur.

1- İlk olarak Huawei'nin resmi sitesinden Android 6 güncellemesini indiriyoruz. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
    Toplam dosya boyutu 1.51gb olup sıkıştırılmış dosyadır. Dosyayı açtığınız zaman 3.5gb a yakın olarak çıkıyor. Ayrıca çoklu dil desteği ile gelen güncelleme sayesinde dil değişikliği v.s. ayarlarına gerek kalmıyor.

2-Dosyayı indirikten sonra açtığınızda aşağıdaki ekran görüntüsünü elde edeceksiniz. Buradaki "dload" klasörünü çıkartıp telefon hafızasına kopyalıyoruz.
    Huawei P8 ANA KONU-2015 FLAGSHİP-UPDATE  B379 RELEASED

3-Ayarlar>Güncelleyici>Menü'den elle yükleme seçeneğini seçip telefon hafızasından otomatik olarak tanıdığı "UPDATE.APP" tamam diyoruz ve böylece güncelleme işlemi başlamış oluyoruz. Telefonunuz kapanıp açılarak ilk başta güncelleme paketini yükleyecektir ve daha sonra tekrar yeniden başlayacaktır. Bu süre zarfında herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Ve son yeniden başlatmadan sonra telefonunuz artık Android 6 sürümüne geçmiş olacak.

Kendi telefonumu yukarıda anlattığım şekilde yaptım ve güncellendi. Aşağıda telefona ait bir kaç ekran görüntüsü de ekledim. Güncellemeden sonra telefonun hızı biraz daha artmış durumda. Ram kullanım konusunda ise 5.0.1 sürümünde 1gb ram kullanırken 6 sürümünde 1.4gb civarı ram kullanıyor ancak telefon hiçbir şekilde yavaşlamıyor. Ayrıca güncelleme sonrası telefonun kendi tarayıcısı artık kullanılmıyor ve marketten yeni bir tarayıcı indirip kurdum.(Chrome kullanan sıkıntı yaşamadan kullanmaya devam edebilirler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaqzilla -- 30 Nisan 2016; 12:25:30 >

• Gra_UL00c433b180 derleme numarası üzerine mi kurdunuz hocam bunu? Biraz kafam karıştı da :)
  • Evet sürüm üzerine güncelleme yaptım ve kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda c185b320 güncellemesi yazıyo herhangi bir sorunla karşılaşmayalım sonra orjinal romu da bulamazsak patlarız :)

• Sonunda zaman bulup kurdum güncellemeyi. Her şey sorunsuz halloldu. 6.0'dan sonra da temiz olsun mantığı ile bir de fabrika ayarlarına döndüm. Şu an her şey çok iyi gidiyor. Yeni arayüz kesinlikle daha şık olmuş. Kamerada pro mod çok hoş. Umarım stabil bir kullanım sunar. Herkese hayırlı olsun. Kurmayan kalmasın :) Paylaşan arkadaşa ayrıca teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuknazli

Bunda c185b320 güncellemesi yazıyo herhangi bir sorunla karşılaşmayalım sonra orjinal romu da bulamazsak patlarız :)

Huawei nin orjinal sitesinden indirme yaparak güncelleme işlemini yapıyorsunuz zaten. Güncelleme yapmak sizin tercihiniz sonuçta.

• arkadaşlar bende Gra_UL00c433b180 sürümü olan telefonuma bu 6.0 c185b320 sürüm kodlu yazılımı kurdum herşey normal kullanmak isteyen yüklesin takır takır çalışıyor telefon rahatladı
  • güncelleme sonrası

telefon arayüzü iyileşmiş hızlanmış mesajlaşma ve rehber arayüzü güzelleşmiş
    kamera arayüzünde büyük güncelleme var pro mod
    eksi olarak ben telefonda büyüteç özelliğine bayılıyordum onu kaldırmışlar ve tek tıkla tuş kilitleme simgesini kaldırmışlar neden böyle bir şey yapmışlar anlamadım ama bunu sevmedim ben çok seviyordum tek tıkla tuş kilidi ve büyüteç özelliğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaqzilla

Evet sürüm üzerine güncelleme yaptım ve kullanıyorum

mrh. bu güncellemeyi p8 max te yapabiliyormuyuz anlattığımız şekilde?
  • Bende güncellemeyi indirip
    kurdum. Şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Telefonum bariz bir şekilde hızlandı. Bendeki çift simli modeli ithalatçı garantili olanlardan. 10 numara oldu telefon. Şimdi daha çok sevmeye başladım cihazı. Arayüz güzelleşti ve daha seri çalışıyor. Gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.

• P8 Max kullanmadığım için %100 çalışıyor diyemiyorum. İsterseniz güncellemeyi indirip telefonunuzda deneyebilirsiniz. Eğer uyumsuz olursa zaten hata verip reboot uyarısı verecektir.
    Not: P8 max konusunda bilmediğim ve kullanmadığım için tüm sorumluluk yapan kişiye aittir.
  • Telefonun kartına indirip bende kurdum. Hiçbir problem olmadı. Bütün indirdiğim uygulamalar hepsi yerli yerinde. Sadece Swiftkey vardı. Onu da kendi klavyesini kullanarak iptal ettim.

• merhaba
    benim P8 GRA-UL00C433B183 model.
    Güncelleme yapsam sıkıntı olur mu?
  • Bendeki telefonda sizinki ile aynı sürüm modeldi. Güncellemeyi kurdum ve sorunsuz çalışıyor. 3 gün oldu. Gayet Stabil cihaz ve bu hali eskisinden çok daha güzel ve iyi.

• arkadaşlar bu güncelleme gra-ul00 modelleri içindir. Bu modeli kullananlar sorunsuzca güncellemeyi indirip kurabilirler. Ancak seri numarası ul03-09-10 gibi farklılıklar olabilir. GRA-UL00 modelinden farklı seri numarası ile kullananlar var ise ve seri numaralarını söylerlerse güncellemeye ait linkleri kontrol edip çıkmış ise onları da eklerim tabi. Amaç herkesin telefonunu en son sürümde ve rahatça kullanması
  • Ben Denedim olmadı malesef. yüklerken hata verdi. Rebot system now. çıktı geri döndük
  • Dosyayı indirirken hata olmuş o yüzden yükeleyemedim. şuan 6.0 yükledim. on numara olmuş tavsiye ederim
  • sorunsuz olarak yüklemenize sevindim. Güle güle kullanın .Diğer p8 kullanan arkadaşlarda umarım sorunsuz olarak güncelleme yaparlar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.