Şimdi Ara

Huawei P8 mi Samsung S5 mi Tavsiye edersiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ikisinden birini almayı düşünüyorum. Nedenlerle ile birlikte yazarsınız bana daha iyi yardımcı olursunuz. Ayrıca başka marka veya modelde tavsiyede edebilirsiniz.

Not: Huawei sanırım ülkemizde satışta değil bu nedenle yurtdışından getirtme şansım var.

• hüvei ne be sabaha kadar S5
  • Teknik ozellik olarak kesinlikle p8.

Ama teknik servistir, aksesuardir, yazilimdir bu konuda huawei biraz arastir.

S5 de cok iyi bir cihaz. Ama P8 in donanimi karsisinda duramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Teknik ozellik olarak kesinlikle p8.

ekran-batarya-kamera(16mp-4kvideo) s5 daha önde gibi huawei de 3 gb ram-tasarım-malzeme kalitesi olarak öne çıkıyo kararsız kaldım yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadHulk

quote:

ekran-batarya-kamera(16mp-4kvideo) s5 daha önde gibi huawei de 3 gb ram-tasarım-malzeme kalitesi olarak öne çıkıyo kararsız kaldım yani :)

Ekran olarak evet amoled ekran kesinlikle daha iyi.

Batarya omru bak bunu sana su sekilde anlatayim. P8 de 64 bitlik yonga seti var. Yani buda demek oluyor ki daha verimli cekirdek(A53) daha uzun batarya omru. Batarya kullanim sekline gore degiskenlik gosterir.

4k video cekim sadece alirken bence bir heves. Benim cihazimda 4k cekim yapiyor ama 5 dakika ile sinirli. Diger sinirsiz olan cihazlarda ya asiri isinmadan reset atiyor kendine yada cok fazla yer kapladigi icin depolama sıkıntı oluyor.(Sd kart yoksa eger)

Donanim konusu ise S801Ac yonga seti var s5 de ama p8 de kirin 930/935 yongaseti var.

S801 32 bitlik 4 cekirdekli 2.5 ghz hizinda calisan bir islemci.

Kirin 930/935 ise 64 bitlik 4x2ghz Cortex a53 ve 4x1.5Ghz cortex a53 bulunmakta. Bunlar cok verimli 64 bit cekirdekleri. Daha verimlisi olan Cortex a57 ler ise bu yonga setinde kullanilmamis.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MadHulk

quote:

Ekran olarak evet amoled ekran kesinlikle daha iyi.

Batarya omru bak bunu sana su sekilde anlatayim. P8 de 64 bitlik yonga seti var. Yani buda demek oluyor ki daha verimli cekirdek(A53) daha uzun batarya omru. Batarya kullanim sekline gore degiskenlik gosterir.

4k video cekim sadece alirken bence bir heves. Benim cihazimda 4k cekim yapiyor ama 5 dakika ile sinirli. Diger sinirsiz olan cihazlarda ya asiri isinmadan reset atiyor kendine yada cok fazla yer kapladigi icin depolama sıkıntı oluyor.(Sd kart yoksa eger)

Donanim konusu ise S801Ac yonga seti var s5 de ama p8 de kirin 930/935 yongaseti var.

S801 32 bitlik 4 cekirdekli 2.5 ghz hizinda calisan bir islemci.

Kirin 930/935 ise 64 bitlik 4x2ghz Cortex a53 ve 4x1.5Ghz cortex a53 bulunmakta. Bunlar cok verimli 64 bit cekirdekleri. Daha verimlisi olan Cortex a57 ler ise bu yonga setinde kullanilmamis.

Hm bilgiler için teşekkürler :)
    Başka önerebilceğiniz bir telefon varmı peki

• MadHulk kullanıcısına yanıt
    Bütçe ne kadardı? Ve kriterleriniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bütçe ne kadardı? Ve kriterleriniz.

Önceki telefonum samsung note 2 di gayet memnundum iç ekran çatlayınca yeni telefon almaya karar verdim.
    Batarya dicemde tüm çıkan akıllı telefonlarda sorun batarya onu geçiyorum.
    Ekran kalitesi iyi-max 5.2inç-kamerası iyi-genel oyunları oynatabilen-arayüzü rahat kasmayan
    Bütçe olarakta yurtdışından getirmeyi düşünüyorum onun için burdaki fiyatlarla değişiklik oluyo samsung s6 ve ona yaklaşık fiyatlar hariç diğer tüm telefonlar olabilir.
  • p8 gelecekmi güzel vatanımıza. bilgisi olan varmı... zira 1,5 aydır bekliyorum ama hiç gelecekmiş gibi görünmüyor
  • Çıkarılabilir batarya önemli değilse P8 tercih edilebilir. Benim tavsiyem Note 4.

• S5

• Hocam sony xperia z3 tavsiye edermisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

hüvei ne be sabaha kadar S5

teknolojiden anlamayan

• bence kesinlikle p8 s5 kasa kalitesi çok kötü bende p7 var pantalonumu askıdan alırken neredeyse tavana kadar havalandı ve pat yere hemde fayans zemine hemen hesapları yapmaya basladım ve seneye p8 alma kararı verdim ama o da ne telefona birşey olmamış ki (kılıf silikon vb hiçbirsey takılı değildi) ve tasarım harika kamera 16mp olduğuna bakma bence p8 kesinlikle daha iyi kameraya sahip örnekleri mevcut internette karşılaştırma yapabilirsin aksesuar konusunda hiç sıkıntı olmaz en kötü aliexpress ya da diğer yurtdışı e ticaret sitelerinden alabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.