Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet aynı sorun bende de mevcut. Güncelleme geldikten sonra alarm ekran kilidi kapalı iken sessiz ve titreşim olmadan çalıyor. Ekran kilidi açık olursa sesli ve titreşimli bir şekilde olması gerektiği gibi çalıyor. Daha çözüm bulamadım. Bulursam mutlaka paylaşırım. Eğer siz bulursanız umarım sorunun nedenini paylaşırsınız.

Huawei P9 lite 2017

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS10 kullanıcısına yanıt
    Bir haftadir turkcell de sebeke sorunu var sorun Turkcell de bence. Cunku iki telefonunda şebeke sorunu cekmesi dusuk bir ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackjeo

Evet aynı sorun bende de mevcut. Güncelleme geldikten sonra alarm ekran kilidi kapalı iken sessiz ve titreşim olmadan çalıyor. Ekran kilidi açık olursa sesli ve titreşimli bir şekilde olması gerektiği gibi çalıyor. Daha çözüm bulamadım. Bulursam mutlaka paylaşırım. Eğer siz bulursanız umarım sorunun nedenini paylaşırsınız.

Huawei P9 lite 2017

Saat -> Ayarlar -> Ses düğmesi işlevi -> 'Yok' seçilecek...

uzun açıklaması:

saat menüsüne giriyorsun. alarm sekmesi en başta açılıyor. alt tarafa bak, ayarlar simgesi var...tıkla onu ve açılan menüde "Ses düğmesi İşlevi" 'sessize al' şeklinde görünüyor muhtemelen. Onu, 'yok' menüsü seçili hale getir.. alarm çalıyor..

• nazlanma N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Aynen dediğiniz gibi onu düzelttim şu anda sorun yok.

• Var mı ekran koruyucu alıp kullanan ve memnun olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: nazlanma

quote:

Orijinalden alıntı: Blackjeo

Huawei P9 lite 2017

Saat -> Ayarlar -> Ses düğmesi işlevi -> 'Yok' seçilecek...

uzun açıklaması:

saat menüsüne giriyorsun. alarm sekmesi en başta açılıyor. alt tarafa bak, ayarlar simgesi var...tıkla onu ve açılan menüde "Ses düğmesi İşlevi" 'sessize al' şeklinde görünüyor muhtemelen. Onu, 'yok' menüsü seçili hale getir.. alarm çalıyor..

Hocam
    Aynı şekilde ilk yaptığımda oldu. Sonra tekrar denedim çalmadı. Bütün alarmlarımı sildim ve kurdum söylemiş olduğun gibi son ayarları da yaptım gene ekran kapalı konumda iken çalmadı. Ekran kilidi açık iken her zaman çalmaya devam etti. Acaba ekran kilit modun da iken bir uygulama kapanıp alarmın sesini mi kapatıyor ?

• Blackjeo B kullanıcısına yanıt
    Bir şeyi kurcalarken farkında olmadan bir ayarı değiştiririz ya, bir şeyi değiştirmiş olmalısın yanlışlıkla.. Bende bir sorun yok. Zil sesi, medya sesinin de olduğu Ses Ayarlarına bir girsene. Orada alarm sesi de var. Belki o kısılmıştır.
  • Blackjeo B kullanıcısına yanıt
    çıkamazsan işin içinden şuradan bir sor bakayım,

• Xiaomo Mi5s mi Huawei P9 Lite mi? Fiyatlar çok yakın?

• memedince kullanıcısına yanıt
    Garantiyi sorun etmiyor isen mi5 prime veya 5s daha iyi gibi.

• Bu gün dolaşırken telefonun kamerası beni yarı yolda bırakmadı çok şükür :)

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

• samsung telefonum ömrünü tamamlamıştı. bir kaç gündür telefon arayışına girmiştim. burada övgüyle bahsedilince media markt'a gittim. biraz inceledim. stand görevlisi bayan samsung a7 veya j5 idi sanırım ''çok güzel, bugün indirime girdi'' falan diye övmeye başladı. tabi ben p9 lite 2017 diye ısrar ettim. ve onu aldım. kasa da işlemleri yapan çocuğa sordum ''bu tlf. nasıl, iyi mi'' falan diye. çocuk aynı tlf. cebinden çıkardı. :) meğersem geçen ay o da aynı tlf.dan almış.. anlattım ''az daha samsung satacaktı arkadaşların'' diye. o da ''abi bunu almakla çok iyi yapmışsın'' dedi.

neyse uzatmayayım 1.298 tl.ye aldık 1 sene de media markt garanti verdi. kırılma, çatlama, su geçirme vb. gibi şeyler için. 39 tl.ye de kırılmaz cam taktırdım. satan çocuk tavsiye etti. dışarda 10-15 t.ye var ama bu daha kaliteli dedi. bakalım inşallah 2-3 sene sorunsuz kullanırım.

• Vatan Bilgisayarda 1299 TL. P9 lite 2017

Blu. Kulaklık hediye(59 TL değerinde)

Gerçekten bu fiyata, bu kalite yok gibi.

Parmak izi okuyucu ve ortam ışığı sensörü mükemmel. Ve bu fiyatlardaki çoğu telefonda yok.

Ayrıca kutudan çıkan, telefon arka yüz kabı (kılıf) ince düşünülmüş bir sürpriz oldu. Sert olan kılıf umarım kısa sürede sararmaz.

Kolay kullanımıyla da göz dolduruyor. Beyaz renklisi tercih edildi.

Kutuda 2017 diye yazması, önceki P9 lite ile karıştırılmasını önlemiş.
  • Parlaklık sensörü gercekten cok iyi calisiyor, normalde ben direkt iptal ederim cunku duzgun calismaz, bunda hep otomatikte duruyor. Karanlik bir ortama girince bir sure bekliyor, hemen parlakligi azaltmiyor, cunku anlik olarak karanliga girebilirsiniz. Ama aydinlik ortama cikarsaniz aninda artırıyor çünkü ekran gun isiginda okunamayabilir.

• Çift hoporlör ve bildirim ışığı da bu fiyata beğendiğim özelliklerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Çift hoporlör ve bildirim ışığı da bu fiyata beğendiğim özelliklerden.

Bi taraf mikrofon hoparlör değil

• Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Nasıl ekran koruyucu cam. Benim ekran çizildi de. Keşke önce alsaydim

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Düzeltme için teşekkür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Nasıl ekran koruyucu cam. Benim ekran çizildi de. Keşke önce alsaydim

Ekran koruyucu konusunda net bilgim yok.
  • Bende bugün Hepsiburada dan 1148 liraya Türkiye garantili aldım 3.5 sene G2 kullandıktan sonra bakalım güzel G2nin üstüne nasıl olacak. sanırım salı günü elimde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonose_2 -- 14 Mayıs 2017; 2:42:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.