Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: max0007

samsung telefonum ömrünü tamamlamıştı. bir kaç gündür telefon arayışına girmiştim. burada övgüyle bahsedilince media markt'a gittim. biraz inceledim. stand görevlisi bayan samsung a7 veya j5 idi sanırım ''çok güzel, bugün indirime girdi'' falan diye övmeye başladı. tabi ben p9 lite 2017 diye ısrar ettim. ve onu aldım. kasa da işlemleri yapan çocuğa sordum ''bu tlf. nasıl, iyi mi'' falan diye. çocuk aynı tlf. cebinden çıkardı. :) meğersem geçen ay o da aynı tlf.dan almış.. anlattım ''az daha samsung satacaktı arkadaşların'' diye. o da ''abi bunu almakla çok iyi yapmışsın'' dedi.

neyse uzatmayayım 1.298 tl.ye aldık 1 sene de media markt garanti verdi. kırılma, çatlama, su geçirme vb. gibi şeyler için. 39 tl.ye de kırılmaz cam taktırdım. satan çocuk tavsiye etti. dışarda 10-15 t.ye var ama bu daha kaliteli dedi. bakalım inşallah 2-3 sene sorunsuz kullanırım.

Guzel secim ama mediamarktin o verdigi cepkask tam bir fasa fiso, zaten yaninda vermiyor,telefonun fiyatina ekliyor. Cunku webde 1.000 lira civarina bulmak mumkun bu cihazi.

2.si o taktiklari cam gercekten de 10 tllik camlardan. Ben de s plus aldigimda taktirmistim, daha 1 aya kalmadan kenarlardan hava aldi ve 2 ay gecmeden de ici toz doldu. Ben de cikarip attim.

Samsung satmaya calismasinin nedeni de prim alacak olmasi. Yoksa babasinin sirketi gibi savunmaz isin icinde para olmasa.

Bunun disinda gayet guzel bir secim olmus. İyi gunlerde kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun telefonu cepten cikardim recovery moduna girmiş, fabrika ayarlarina dondurmeyi aktif etmiş dokunsam silecek herşeyi. Ugrassan girmez oraya niye oyle oldu anlamadim. Ekranda cebime donuk degil yani disariya dogruydu.

• Note 4 üm arızalandıktan sonra note 8 e geçiş telefonu olarak p9 lite 2017 aldım. Şimdilik çok memnunum. Özellikle parmak izi okuyucusuyla ekran uyandırmak ve anında kilidin açılması çok güzelmiş. Bir de şarjı bitmiyor bu telefonun. Çekim kalitesi olarak note 4 ten de iki kat üstün. 1200 1300 e çok iyi telefon. Tabi note 8 çıkıp ucuzladıktan sonra note 8 alacam inşaallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Note 4 üm arızalandıktan sonra note 8 e geçiş telefonu olarak p9 lite 2017 aldım. Şimdilik çok memnunum. Özellikle parmak izi okuyucusuyla ekran uyandırmak ve anında kilidin açılması çok güzelmiş. Bir de şarjı bitmiyor bu telefonun. Çekim kalitesi olarak note 4 ten de iki kat üstün. 1200 1300 e çok iyi telefon. Tabi note 8 çıkıp ucuzladıktan sonra note 8 alacam inşaallah.

Hayırlı olsun. Şarj ne kadar giditor sizde ve kullanım senaryonuz nasıldır?

• Bu cihaza root atan var mı? FolderMount ile büyük oyunların kapladığı yer derdinden kurtulabilirsiniz. Link2sd nin linkleme özelliği de işinizi görebilir ama root yapmak şart ve iki program da paralı.
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Hangi efekt programini kullandiniz başarılı olmuş

• zerotuzyedi Z kullanıcısına yanıt
    Snapseed kullanıyorum

• Sonunda Spotify Premium almaya karar verdim. Öğrenci indirimli yarı fiyata oldu. Merak eden varsa indirilen şarkılar hafıza kartına iniyor.

• Arkadaşlar ahize sesi ne durumda ve gps navigasyon programı kullanan varmı nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

Arkadaşlar ahize sesi ne durumda ve gps navigasyon programı kullanan varmı nasıl?

Ahize sesi iyi . Baya yüksek çıkıyor bende ben kisiyorum

• Arkadaşlar gps navigasyon performansı stabilitesi nasıl telin kullanan oldumu hiç???

• arkadaşlar merhaba

bugün anneme bu telefonu aldım, çok şık bir görünümü var. kutu içinden çıkan arka koruma da yeterli duruyor fakat bu güzel ekrana bir koruyucu lazım.
    konuyu takip ettim ama net şu en çok alanı kapıyor en düzgün duruyor denen bir cam koruma göremedim.

sizin önerdiğiniz ve en çok alanı kapatan koruyucu varsa söylerseniz sevinrim.
  • turuncu6 T kullanıcısına yanıt
    50 tanesini belkide ben yüklemişimdir hocam 50yi geçmez yüklediklerim fotoğraf var 300 tane civarı 250si whatsapptan gelen boyutu düşük fotoğraflar onun dışında başka bir şey yok
  • Arkadaşlar kasma ve donma sorunları arttı klavyedede çok takılıyor fabrika ayarlarına sıfırlıcam ama veri kaybı olucak çok
  • Blackjeo B kullanıcısına yanıt
    Evet Alarm sorununa çözüm buldum.

Eğer güncelleme sonrası telefonunuz alarmı kurduğunuz halde sessiz çalıyorsa bütün alarmlarınızı silin ve telefonu yeniden başlatın.
    Daha sonra uygulamadan saat kısmına gelerek mevcut verileri silin ve alarm kurarak çalmasını bekleyin :D
    kolay gelsin.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Elimde fazlalık olan 2 kılıfı satmak istiyorum.Pazarlik amacım olmadığı için buraya koymak istedim.

Beyaz olanı nillkin marka 25 TL

Joker baskılı olan 10 TL

Aldığım fiyatlar üzerinden koydum.Alirken 1-2 $ dolar kargo bedelide verdim onlarida ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Erencan -- 27 Şubat 2020; 21:36:50 >
  • Arkadaşlar 444 7988 nolu Huawei iletişim nosunu arayıp hafıza problemini dile getirdim. Şikayet kaydı oluşturdum. Sizlerden bu durumu arayıp bildirirseniz inşallah bir çözüm bulunacaktır. Bence bir güncelleme ile bu sorun halledilebilir. SD karta tasinirsa uygulamalar bu sorun halledilmiş olur. Herkes arayıp bu sorunu dile getirsin.

• Arkadaşlar telefonun gps durumu nasıl? Navigasyon kullanan oldumu?

• Arkadaşlar nougat ile birlikte uygulamalar hafıza kartına taşınabilir yazıyor birkaç yerde doğru mu ?
  • Arkadaşlar bende telefonu ilk aldığımdan beri donmalar ve takılmalar hissediyorum fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.