Şimdi Ara

Huawei p8 Türkiyede ne zaman satışa çıkıcak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sony m4 ve asus zen fone 2yi eledım geriye kaldı p8 ve sony c4
  • Londra'daki lansmanda ilk etapta satış çıkarılacak ülkeler arasında Türkiye de vardı. Aynı gün Facebook sayfalarında da "Türkiye ilk çıkacak ülkeler arasındadır" diye yazmışlardı. Ancak şimdi web sayfalarında sadece P8 ve P8 Lite modelleri ürün sayfasında listelenmiş. Max ile ilgili bir haber yok. Ya max ile ilgili halledemedikleri bir sorun var gecikecek. Ya da Türkiye'de satışa çıkmayacak. Mate 7 Gold bile hala çıkmazken Max'ı beklemek hayal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartman -- 24 Haziran 2015; 8:26:13 >
  • Scroll.com kutu açılışı videosunu paylaştı. Galiba ülkeye girmek üzere p8 ve lite modeli.
  • http://consumer.huawei.com/minisite/tr/p8pre-order/

Tavsiye edilen satış fiyatı P8 için 1.999 TL, P8 Lite için 1.199 TL’dir.
  • 1.999 mu çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkemre

1.999 mu çok fazla

Bu cihazın üzerinde çürük elma amblemi olsaydı 3000 bin bile az derlerdi. Piyasadaki telefonlarla karşılaştırılan ucuz bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

quote:

1.999 mu çok fazla

Bu cihazın üzerinde çürük elma amblemi olsaydı 3000 bin bile az derlerdi. Piyasadaki telefonlarla karşılaştırılan ucuz bile.

sen piyasadakılere ne bakıyon bizim bilnçsiz tüketicilerimizin önüne 5.000tlık fiyat çeksen yine alırlar p7 1.300tlden gelmişti diye biliyorum
  • quote:

quote:

1.999 mu çok fazla

ucuz mu ?

daha 4K çekim yapamıyor
    batarya 2680mah
    Gorilla Glass 4 yok
    Dual sim diyor ama sd kartı kullandı mı bir sim iptal
    h265 çözücü yok

yokta yok . 1500TL bile etmez gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

1.999 mu çok fazla

ucuz mu ?

daha 4K çekim yapamıyor
    batarya 2680mah
    Gorilla Glass 4 yok
    Dual sim diyor ama sd kartı kullandı mı bir sim iptal
    h265 çözücü yok

yokta yok . 1500TL bile etmez gözümde

Bu bir telefon 4k video istiyorsan 4k çeken bir video kayıt cihaz alacaksın. Telefon da lüzumsuz 4k çözünürlük full hd olması yeter fazlası haram g3 kullandım kasıyor sarji içiyor resmen Çift sim kart kullana bilirsin hafıza kartı bakmazsan. 2680 mah bataryayı senin samsamin LG in haticen 6.4 mm kalınlıktaki bir cihaza koysunlar da görelim hadi.

• Elimde sifir kayitli p8 beyaz (sampanya) renk isteyen iletisime gecebilir.

2 adette kayitsiz siyah p8 lite var. İmei cakma sansim var. Cihazlar tek sim avrupa versiyonu. İsteyen iletisime gecebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknosizm -- 29 Haziran 2015; 0:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknosizm

Elimde sifir kayitli p8 gumus renk isteyen iletisime gecebilir.

2 adette kayitsiz siyah p8 lite var. İmei cakma sansim var. Cihazlar tek sim avrupa versiyonu. İsteyen iletisime gecebilir.

P8 fiyat ne istiyorsun usta en son ne olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknosizm

Elimde sifir kayitli p8 gumus renk isteyen iletisime gecebilir.

P8 fiyat ne istiyorsun usta en son ne olur.

Ozelden konusalim hocam konuyu kirletmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: 1981se1981

kvk p8 getirmiş sanırım burada satan iki kişi var kvk garantili

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-3-gunluk-kvk-garantili-sifir-ayarinda-huawei-p8-226216914/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-yeni-huawei-p8-gold-plus-sifir-2yil-kvk-garantili-bahariye-mobile-224766354/detay

TR de henüz satışa çıkmayan cihaz nasıl oluyorda KVK garantili oluyor, anlamış değilim...

• Benim için artık çok geç. Sony Xperia 5+ a bayıldım. 5.6 inch ekran tam aradığım boyut. Eminim 1 ay sonra tanıtımı yapılacak cihaz huawei p8 den önce gelir.

Koca huawei nin resmi facebook hesabında sadece 1 cümle var: herhangi bir çalışma yok, gelişmeleri sizinle paylaşıyor olacağız.

Bu. Sen ne sorsan adamlar cevap olarak bunu yazıyor.

He he gelişme yok. Ama sende yok. Bak elalem de ne gelişmeler var hu a ve i.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Benim için artık çok geç. Sony Xperia 5+ a bayıldım. 5.6 inch ekran tam aradığım boyut. Eminim 1 ay sonra tanıtımı yapılacak cihaz huawei p8 den önce gelir.

Koca huawei nin resmi facebook hesabında sadece 1 cümle var: herhangi bir çalışma yok, gelişmeleri sizinle paylaşıyor olacağız.

Bu. Sen ne sorsan adamlar cevap olarak bunu yazıyor.

He he gelişme yok. Ama sende yok. Bak elalem de ne gelişmeler var hu a ve i.

Sürekli kopyala yapıştırla cevap veriyorsunuz deyince face sayfasına yazmam engellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memleket44 -- 17 Ağustos 2015; 12:47:22 >
  • Bu lanet olası huawei daha ne zaman p8 i getirecek. 4,5 ay oldu...

• p8 gelir umut var ama ben p8 max bekliyorum hiç umut yok :))
  • 1 yil sonra gelir p9 cikinca

• O değil de neden p8 lite için 1199 lira istiyorlar? Batarya 2200 mAh.HD ekran. Nesi 1199 lira eder anlamadım. O fiyata g3 veya z2 veya z1 gibi cihazlar varken zor satar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.